Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - krutopřísná videorecenze
7.3.2011 | Lukáš Grygar
156 příspěvků
-
Skoda ze opet bez SD kvality, kdy opet na svym vraku vidim jen slideshow :)
-
Musim říct, že tenhle komentátor má nejlepší hlas. Vubec neznam jmena a ani kolik jich elkově dělá videorecenze, ale ten slovák mi nesedí a ten umelec s tou intonací na přesdržku je jednoduše na přesdržku.
-
Chybí mi tam trochu realita. To vybírání si těch možností zabití považuji právě za mínus. Je to snad pro děti ? Zpracování map je komixové a působí nereálně. Těch zbytečně vykreslených pixelů. *7* V BF3 podle videa investovali výkon gk lépe. Hi-res nesmysl pro nejmenší, to i ten Painkiller byl ve své době lepší. Zkoušel jsem pouze demo a nebavilo mě. Kam ten herní svět spěje. *9* A to nejsem žádný příznivec simulací, kde se musí nejdřív študovat návody.
-
-
rofel. to je jak porovnavat film 2012 a nejaky dokument od BBC o zemi. toto je hra cisto na vyblaznenie, nikto necaka a nechce od takejto hry realicnost. jesus fucking christ
-
-
Porovnávám to třeba s Doom3. Oboje je na odreagování, ale přesto je tam obrovský rozdíl ve prospěch Doom-a.
-
-
Ja te naprosto chapu jak to myslis ale ty zas pochop, ze Bulletstorm ma proste trochu komiksoveji ladenou grafiku a me a spouste dalsich lidi se to tak libi, je to aspon zmena od tech vsech sedivych a temnych her(at uz se realny nebo ne).
-
-
Kdyby nešlo o epic, tak bych to ani nekomentoval. Svůj názor si příště nechám pro sebe, nebudu tu vytvářet nějakou negativní náladu. *1*
-
Jasně, píšu sám za sebe. Kdyby s polu všichni souhlasili, nemuseli by diskutovat. *1* I autor recenze to bere podle sebe, každému se líbí něco jiného. Jen jsem chtěl napsat svůj názor se kterým někdo může, nebo nemusí souhlasit. *7*
-
-
-
To jsi mě nepochopil. Vím samozřejmě že jde o hru na odreagování, dokonce mám rád i fantasy hry, které ukazují alternativní realitu. Tohle ale nemá s realitou společného vůbec nic, je to jako alternativa pokemons, byť brutálnější. *4*
-
-
Ktora fantasy hra ma cosi spolocneho s realitou?
Chudak chlapec sa zobud zo svojho trapneho sna...
Realitu v hrach nehladaj, a to vobec nie v BF a Doom alebo tu spominaneho Bulletstorm.
Hry su o zabave a kto chce realitu prihlasi sa do Armady a ma tam dost reality.... -
-
Vizuální představení se může blížit realitě, ve filmech se běžně používají renderované triky, které se namíchají s pořízeným záznamem. Pokud někdo sledoval starší filmy, nebylo to tolik přesvědčivé. Samozřejmě je to hra a film je zase jen film. Nevidím na tom nic trapného a chudák je ten, kdo to nedokáže pochopit. Do armády bych nešel, protože mám svůj rozum a nechtěl bych nikoho zabíjet. Nechápu ale smysl příspěvku. Pokud si chceš ulevit, tak si vyber někoho jiného, já chci diskutovat o hrách. *3*
-
-
-
-
nemůžeš srovnávat hry typu Battlefield a Painkiller. To jsou úplně žánrově odlišné kategorie zaměřené uplně na jiné cílové skupiny. Jedna se snaži "simulovat" realitu boje a druhá má za cílem dělat co největší cákance krve, bráno kolem a kolem .
-
-
Měl jsem na mysli především grafické pojetí. Grafika BF a jinak střílečka typu Quake či Ut, pak bych byl spokojen, či přímo nadšen.
-
-
crysis 2 a mas to...
-
-
Ano, ale zdráhám se používat ty nanosuit speciality, jen když už to jinak nejde. *1*
-
-
-
-
-
tato diskuze není divná, ale dojná *1*
-
to je zase diskuze :D jinak videorecenze fajna :)
-
Já bych zkrátil Bulletstorm na BS a víc bych to neřešil.
-
Predtym som si pozeral kazdu VR na TG aby som sa zasmial na recenzentoch. Teraz si chodim uzivat Lukasovu pracu. VR mu fakt idu. Ja len stale nechapem to hodnotenie, sam tuto hru chvali, povie ze aj Beckove FPS mozu mat svoju uroven a Bulletstorm je jednou z nich. a Dostane 7. Ved v kategorii Beckovych FPS je asi velice dobra nie? tak by mala mat aj lepsie hodnotenie. Stale sa mi zda ze to miesate dokopy, akoby ste to recenzovali aj pre ludi co hraju RTS alebo sims alebo co.
-
-
Nevím, jestli si to pamatuju správně - ale číslo ve videorecenzi se drží dříve uděleného v textové recenzi? Já Lukášovi do hlavy nevidím, ale podle toho komentáře jsem nabyl dojmu, že byl ochoten dát o bodík víc :)
-
To je jen otazka vnimani hodnotici stupnice. Ja sem treba rad, ze na games.cz maji stupnici jakoby posunutou o jeden dva stupinky nize, a tudiz pak nedavaji kazde kravine 8/10 a 9/10.
5/10 logicky prumer a 7/10 je tudiz velice slusna hra.
-
-
je videz zes to nepochopil.... on to schvalne rekl blbe :)
-
Vyborna videorecenze. Lukas by mel dostat pridano! Bulletstorm jsem jako nazev zaregistroval, ale az ted jsem si ziskal skutecnou prestavu o hre. Driv by me nezajimala vubec, ted vim, ze az ji nekde uvidim za 350, beru... :) Jen tak dal, urcite by me nevadilo, kdyby bylo takovych videorecenzi vic, text je text, ale s dobrou videorecenzi si s obrazem clovek preci jen udela lepsi prestavu.
-
Mimo jiné Serrano ( general), je druh španělské zrajcí šunky, zajmalo by mě jestli toto jmeno je easter egg od tvurcu... *12*
-
-
to asi ne, spis to je zni jako good "badass" jmeno :D
-