Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Recenze parádní a její pojmutí ještě o kousek parádnější =0) Určitě velká pochvala a držení palců, ať se takhle daří dál =0) A ke hře...Jak už tu bylo několikrát omíláno...Hra má prostě svůj osobitý styl...Který ne každému padne...A celkově si myslím, že spíše, než širokému spektru hráčů, je určena šílencům, zlodějům, vrahům a vyděračům...=0D S trochou nadsázky samozřejmě...Bulletkrutopřísnejstorm je prostě hra, která si vás buď podmaní, nebo jí zahodíte...Je to jako s některými typy motorek například, musíte se s nimi prostě sžít ... =0) Já jsem se nechal omámit a se hrou se sžil a odměnila mě hodinami neutuchající zábavy, krve, komb a pokusů o ještě šílenější kousky...Do paměti se mi vryly i některé dialogy a ne zapomenu, jak jsem se snažil dosáhnout na "rear entry"...=0D A následná radost, když se mi to povedlo...Nejsem šílenec, aby si tu někteří nemysleli, jen prostě patřím do skupiny lidí, kterým v žilách kolují kulky a bouře...=0)
  • jezismajra, kolik variaci na vyslovnost bullestorm nam na tomhle serveru este bude poskozovat sluch? proc kdyz potrebujou rict nazev hry to proste nevypipnou a nedaj tam titulek? kdyz to neumim vyslovit, tak se o to nepokousim!

"bléstorm" bylo doufam mineno jako recese.
    • jezismarja, kolik lidi bez smyslu pro humor sem jeste napise ... to si fakt myslis ze by to tak prehnane vyslovovali naschval *7* *8*
      • vzdyt sem taky napsal ze doufam ze to byla recese. to ale nemeni nic na faktu ze mi to malem urvalo usi kdyz sem to nejmin cekal.
        • Sice to tam sám říkal, ale ty jsi zřejmě přes nulový smysl pro humor a zacpávání uší kvůli té vyslovnosti neslyšel.. *7*
          • no dobre, tak sem se trochu unahlil a pred napsanim prispevku sem si tu recenzi mel pustit celou, nicmene trvam na tom ze varovani/vysvetleni melo prijit pred a ne po vysloveni toho strasnyho slova. cloveka co zrovna prisel z prace a este nepreladil na relax to muze opravdu neprijemne zaskocit. narceni z nulovyho smyslu pro humor ale odmitam, tak drasticka diagnoza snad neni nutna. nakonec sem svyho casu napsal nejednu recenzi u ktery lidi prinejmensim pousmali. a hele, abych ti dokazal ze smysl pro humor mam, hodim vtip jo? "jdou dva a prostredni upadne" hahahahahahahahaha. bloodystorm :D
            • ucho, uz se to snad vysvetlilo, uznal jsem unahlenost sveho prispevku a uvedl to na pravou miru. tim se tema uzavrelo a snad neni potreba me dal kamenovat.
            • ucho
              tak to jsi z té recenze patrně slyšel pouze ono slovo, protože již při jeho vyslovení tam kolem padla vcelku pochopitelná omáčka, tedy hned bylo jasné, že to je naschvál. přeci nebudou dávat k videorecenzím ještě manuály, šlo jen o chápání mluveného slova a to bylo v pohodě (navíc nechápu proč se k tomu vyjadřuješ, když jsi ani těch 10 minut neviděl...)
            • ja to vidim tak ze redaktori reaguji na komentare ohledne jisteho komentatora jisteho televizniho programu o videohrach jehoz komentar je typicky urcitym zpusobem vyslovovani anglickych nazvu, hlavne slov obsahujicich R :D
            • posila
              Musis to brat tak, ze redaktori trolluji trolly :)
            • No on to řekl hned po tom, co to řekl ujetě poprvé. No dobře, máš smysl pro humor...a problém s drogama...ne, neber si to zle :D *3*
  • recenze dobrá hra blbost....
    • tato hra je perfektna ja som sa pri nej bavil omnoho lepsie ako nejake CoD
  • Panebože :-D Když se vám nelíbí ta výslovnost tak to prostě napište do překladače (třeba Googlu) a dejte si poslech. Čte se to tak jak píše, jenom tim klasickym angláckym přízvukem. A jinak recenze byla opravdu Krutopřísná ;-)
  • Recenzia aj hra dobra...Ja si myslim ze je to celkom fajna strielacka po tych COD-och a vsetkych tych bizarnych blbosti...Konecne nieco na odreagovanie
  • xixixao
    Skvělá videorecenze ve stylu Klubu rváčů, jen tak dál!!!! *1*
    • LOL...možná ve stylu Klubu Sráčů *1*
  • Zelenej
    vtipný jak tu polovina kindrmenů nepochopila narážku baltstórm, věnovanou mimo jiné právě jim *8* ... musim souhlasit s Amylee.Anderson, taky vás neznám ale tuten chlapec to umí vodřikat, trošku vožerte ty dvě perzóny z replaye aŤ je s nima trošku uvolněná zábava a budu sem chodit ještě o něco radši než doteď *2*
  • Minimálně videorecenze Lukášovi jdou. Palec nahoru. *4*
  • Baletstorm rikas. Priznam se takovou anglictinarskou botu bych zrovna od autora necekal.
    • Zelenej
      a teď si přešlápni *3*
  • Krutopřísná? Tak to nic, no. Mě zajímají jenom ultrahustokrutopřísné věci a výš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit