Přejít na výpis diskuzí
Bulletstorm - recenze pestrobarevné sci-fi řežby
28.2.2011 | Dan Vávra
141 příspěvků
-
pre mna strasna recenzia...vase hodnotenia stracaju logiku..
-
připomíná mi to jednu hru z Wii, ale nemůžu si vzpomenout na název :-)
-
Dane, kašli na negativní komenty a piš recenze podel sebe. Nesouhlasím úplně se vším co je v nich, ale mají osobitý styl, dobře se čtou a (alespoň u mne) natáhnou čtenáře, aby sám pohledal.
-
7, to si recenzent niečo vypil ???
Vážený 8 jak vyšitá !!! Toto sú hry kde sa človek vôbec nenudí . *1* -
-
Přesně tak
-
-
S recenzí celkem souhlasím (jsem asi v pulce a hlaska "im gonna kill your dick" me mrte dostala.... :-))lol a ty odpovedi na to mozna jeste vice... jinak vice nez GOW zde vidim podobiznu bioshocku je to takovy bioshock nad vodou (obcas me vsechny ty bary neony a tabule prijdou fakt stejne) s jinym stylem zabijeni...ale celkem zabavnym na jedno zahrani...
-
Hele to využívá vylepšenej Unreal Engine 3 jak ho známe?? Nebo je to něco novýho, nato že grafika nebyl vůbec její prioritou je to pěkný.. *6*
-
-
je to Unreal Engine 3.5... ono by se dalo říct, že se ten engine pořád vylepšuje a jde to vidět a s náročností to není zase tak přehnaný
-
-
Je to od Vávry s klidem si přičti bod nebo 2 a máš výslednou známku.
-
-
Ja myslim, ze nejsi jedinej, kdo to tak bere :D
-
-
Já teda s Danovým hodnocením souhlasím.. konečně někdo využívá celou stupnici. A 7/10 přece není špatné hodnocení ne?
-
-
Taktéž souhlasím - nejedná se o žádnou revoluci, ani o nic "kulervoucího", je to jednoduchá a zábavná hra s pár muškami na kráse a 7 je pořád více než nadprůměr.
-
-
-
-
tohle je jasny x)))
http://images.roosterteeth.com/assets/media/9_4d693b99ad0a8.jpg -
Ja som si ju kupil ,jedine coho som sa vcera dockal je debilna hlaska windows LIVE ze kontroluje release date.. ako ste ju vy uz dohrali? zeby SKIDROW?
-
-
Steam - naprosto bez problémů. Jen to po mě chtělo azdat klíč do Games Live a už sem hrál.
-
To je divný protože já to hraju taky už od čtvrtka, kdy mi to přišlo. LIVE to je služba za trest, měl jsem chvilku problém s přihlášením do profilu, ale asi na 6tý pokus se to chytlo... jinak to běželo všechno v pohodě.
-
to je nejaky divny - mě šlo projít release date checkem už ve středu
-
-
No můj osobní názor ke hře...horda mrtvejch napětí "skoro" žádný.Přitáhneš,vystřelíš a letíš koridorem plných nepřátel hmmm.K tomu dodali něco z RPG aby se neřeklo a zase horda nepřátel a pořád a pořád.Podle mě 7 je až až.A někdo tady psal, že mu tato hra příjde hlubší..no nevím jak to myslel asi opravdu silný příběh s dobrým koncem :-)