Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sa divim ze az teraz ja som kupil posledne cislo v roku 2003 alebo nejak tak ked prestal vychadzat minilevel. Osobne mi prilozene cd/dvd/blueray uz vtedy prislo zbytocne a okrem vysokej ceny za ktoru som dostal dema???plnu hru (co bola skoro vzdy hovadina) tam nic nebolo. Dnes pri steame a recenziach na webe je podobny platok bohuzial mrtvy.
    • fizola
      Minilevel prestal vychdzat 2007
  • smejki
    Ač nijak zásadně zasažen kulturou herních časopisů, vzdávám hold! (°-°)>
  • Sakra, snad kvalita zůstane i v nové podobě...
  • Ja som prestal Level kupovat hlavne kvoli cene a nezmyselnej prilohe - za zlomok ceny Levelu (na slovensku sa tusim predaval za sialenych 15 Eur!!) som si tak mohol dovolit nepomerne kvalitnejsi EDGE. Dnes mam predplateny Gameinformer za cca 20 Eur na rok. Ano, ten Gameinformer ktory zvycajne prichadza ako prvy z exkluzivnymi odhaleniami novych hier. Ano, rocne predplatne ma vyslo na 20 Eur. Tak ma teda zaujima, preco sa Level silou mocou snazil z ludi zdierat aj to malo co v nasich krajinach zarobili a preco nam nasilu tlacil zbytocne disky s obsahom, ktory bol bud za rovnaku cenu dostupny v "krabicovej" verzii alebo bol dokonca free. A to nehovorim ani o reklame - Gameinformer ma sice 100 stranok ale reklamy je v nom naozaj poskromne. Ked otvorim Level, je v nom jedna reklama za druhou. Ano, rozdielne trhy, rozdielne podmienky bla bla. V konecnom dosledku rozhoduje zakaznik - a ten rozhodol ze Level uz nie je pre nase trhy zaujimavy. Inak, Level som kupoval od prveho cisla a musim povedat ze zlata "Herodesova" era bola a navzdy bude tym najlepsim, co herna zurnalistika nasich krajin bola schopna vyprodukovat. Dnes je totizto trendom filozofovat a vidim to aj na tychto strankach... uz sa to skratka necita tak lahko a "jednym dychom" ako kedysi.
    • GameInformer je vydáván GameStopem. Tedy asi největším americkým řetězcem herních obchodů. Takže je sám o sobě jedna velká reklama, proto tam nemusejí být nějaké externí.

Přijde mi divné, že je někdo ochodný platit peníze za něco, co je vlastně jen katalog. Exkluzivní odhalení jsou stejně v mžiku na internetu a nějak hodně věřit recenzím v GameInformeru je bláhovost, když si uvědomíš, kdo ho vydává.
      • Tohle je vtipny zvlaste v nasem rybnicku, kde solidni cast autoru jsou soucasne vyvojari, pr. rovnou delaji pro vydavatele. Nestezuju si, ale at je tu nejakej kontext.
      • Si ho cital? Pochybujem. Inak by si totizto vedel ze recenziam nie je venovana ani len stvrtina casopisu.

A naco akoze je reklamou? Na hry? To mozes povedat aj o ostatnych hernych magazinoch ze su katalogmi. Skratka, predpojatost ti trosicku zatemnila mysel.
        • Spíš to ukazuje smutnou realitu herního žurnalismu.
  • Levelu mam plnou skrin na pude. Par let sem ho uz nekoupil, ale patril k te nasi herni scene.....bude mi tak nejak vnitrne chybet...
  • Zayl
    Od té doby co zrušili Gamestar (a s ním i mé předplatné) mě ani nenapadlo kupovat herní časopis. V dnešní době mi to nějak nedává smysl a proto se docela divím že vydrželi tak dlouho.
  • kubi-wan
    http://www.youtube.com/watch?v=u9bDBaThuic *1*
    • Thorleif_cz
      Náladou se více hodí toto: http://www.youtube.com/watch?v=Ev20DBIfSXk
    • Pulp Fiction lampička mě dorazila *1*
  • ach jo, já mám také doma plnou skříň 2-3 roky starých levelů i k nim přidaných DVD.
  • Veskoslav
    A přiznám se, že první číslo listopad 1998 mám doma zatavené ve fólii a schované:) Přeci jenom v tom věku jsem na to šetřil 5 měsíců z kapesného+100 Kč z narozenin. A ještě jsem to šel kupovat s máti, která navíc silně protestovala. Ale asi furt lepší jak Kačer Donald za 40 Kč.
    • Kačer Donald byl super, a pokud se nepletu tak narozdíl od levelu ještě pořád vychází...
    • Můj byl říjen 1998. Byla tam recenze na NFS III. Moc pěkně napsaná, myslím že Petrem Bulířem nebo Drakenem? Teď nevím. A byla tam výborná cd příloha. Gobliins 1 a 2, Quadrax a zloděj. Nikdy na něj nezapomenu. Ale bohužel už ten časopis nemám.
    • Inquisitor
      Já mám první Level asi z roku 95. Nejlepší na tom bylo, že jsem o těch hrách opravdu jenom četl a představoval jsem si jaký to asi je hrát je :D
      • Uplne presne jak ja, bracho!! *8*
      • Veskoslav
        To si otec kupoval myslím KLAN v té době až do roku 2000, pořád to mám doma ve skříni:-D
  • Jo jo, můj první Level jsem si koupil v srpnu/září 1999 teď přesně nevím. Recenze NHL 2000.. to byly časy. Prodala mi ho paní ze zahulené trafiky tak smrděl čoudem až do roku 2010 když jsem toto moje první číslo vyhodil. Teď toho vocas docela lituju. V roce 2000 jsem sice přešel na Score (2000-05), ale první herní časopis mám v živé paměti dodnes.
    • jo jo.. já mám jedny z prvních čísel Excaliburu z roku 1991, ještě černobílá.. a nikdy je nevyhodím :-)
      • Dobře děláš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit