Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak vyjadrit v malym komentari tu nostalgii kera me ted provazi.To jak jsme musely hledat v casopise navody, jak nas skutecne zajimaly recenze a cetly je porad dokola. A jak pod kazdou zpravickou nebylo halda blbejch komentaru:P

Ta doba mi pripomina to kdyz mel este kazdej vlastni nazor.Ale ta doba je proste definitivne pryc a rad bych veril ze ted prijde lepsi ale neverim.Doba kdy vsechno co je masovy je dobry a clovek se musi stat casti beztvaryho sedyho davu a kdyz jeho casti neni tak je divnej.I kdyz doufam ze sem jen pesimista a funguje u me pravidlo "posledni dobra generace" tak nejak nevidim dukazy kery svedcej o opaku.
    • Ronox
      No, ale to je hlavně tím internetem. Internet je dostupnej úplně každýmu. Bohužel je tu hodně "válečníčků" kteří si furt musí něco dokazovat. Já například trolly a "wannabe" stádo nechápu. Peníze za ty diskuze nemaj, tak proč to dělaj? Většinou to dost vypovídá o jejich mizerným životě, co vedou.
  • Veskoslav
    Přiznám se že poslední Level jsem si koupil v roce 2005, od té doby nic. Navíc v té době byla cena docela pro mě vysoká a tak jsem si nemohl dovolit to kupovat každý měsíc. Navíc bylo zrušeno i malé vydání Levelu a ostatní to nedělali, což mě naprosto odradilo od kupování herních magazínů. A v dnešní době? Opravdu ne. Hry, co jdou "zdarma" k těmto magazínům se dají za levný peníz sehnat zvlášť a obsah? Kvůli 2-3 článkům, co by mě zaujaly nevyhodím 200 oknem:)

Přiznám se, že sbírku mám taky pěknou, pak mám i dávno zapomenuté magazíny jako Gamestar, filmovo-herní-hudební KLAN atd. Ale v dnešní době internetu a levných her to bohužel už postrádá smysl.
    • náhodou, na záchodě se herní časáky čtou suprově...
      • KaloSaper
        Ani tam už nečtu papírové časopisy, poté co mám doma wi-fi a tablet.
      • Jo, na hajzlu mam asi 30x Score *2*
      • Keyz
        Je fakt, že pak hodnocení "To je sra*ka" může dostat při čtení na hajzlu nový level *5*
      • Veskoslav
        No já tomu nikdy neholdoval číst si na hajzlu:-D
  • Pro mě je to velké a nepříjemné překvapení. Měl jsem doma pár čísel Score, ale Level byl vždy ve všem napřed. Hltal jsem ty tématické články, recenze, atd. Pokrok nezastavíš, ale nic se nevyrovná adrenalinovému skrz listování magazínu. Nemám rád čtení z monitoru ani el. knížky. Neni to to "pravé". Na webu si najdu vše rychleji, ale stejně si myslím, že herní časáky mají své místo. Samozřejmě tady promlouvají jiné faktory ohledně cenové poltiky, kvality článku apod., ale to už je věc druhá. Díky, můj herní průvodče.
    • Vidíš a pořád je LEVEL napřed. Jako první skončil *4*
  • Level takovej povl, fuj, zlaty score, je videt ze lepsi vydrzi.
    • Score je určeno přesně pro takové lidi jako jsi ty. Pro mladé teenagery, co zbožňují vulgarismy, obscénnosti a rádoby humor. *12*
      • Tak LEVEL neměl humor žádný. Score bylo vždy lepší.
        • Level byl vždy serióznější a tím pro mě lepší. "Humor" založený na sexuálních dvojsmyslech a podobných narážkách se líbí opravdu asi jen nevybouřeným jedincům. Aby mě autoři recenzí označovali v článcích za úchyla je opravu novinářská žumpa. Peace.
          • Možná tě označovali správně, možná úchylákem jsi.
        • Veskoslav
          On je humor a "humor".....Score bylo dříve v sekci humor, pak se propadlo hodně do sraček "humoru" a teď se pomalu dostává do humoru.
          • Podle mě tenhle typ humoru- laciný, vulgární , obscénní a s odkazy na popkulturu ke hrám patří mnohem víc než styl kombinace Cimrmana a Monty Pythonů co předváděl LEVEL.
            • Veskoslav
              Podle nicku věk? Nenech se vysmát;)
            • Přečti si můj nic Veskoslave, kolik lidí zná ve čtrnácti Martina Ludvíka? Tolik ohledně mého věku. Prostě mě baví humor co předvádí SCORE, a ve třiceti se mi už tohle moc asi nezmění.
            • Veskoslav
              Ano, pro spratky, co se ani jinak neumí vyjadřovat je to naprosto ideální humor. Humor, co používáme mezi sebou, když jsme maximálně opilí a na akci. Ale číst to? No ve 14 nebo kolik ti je, to se ti musí strašně líbit. Ale nezapomeň, ne vždy ti rodiče budou dávat kapesné, aby sis kupoval Score.
  • No kde je chyba?score 4hry level jedna fest stara.
    • Veskoslav
      Kvantita=/=kvalita, coz Score ve vyberu her mnohdy ukazalo, kdy ze 4 her byly 3 naprosty odpad a jedna s prumernym hodnocenim.
    • x_ander
      To myslíš třeba toho Alana Wakea, co bude příští číslo?
      • Naposled hodi neco a svet se zbori?
        • Veskoslav
          Pokud vím, tak například v levelu byla jedna z nejlepších survival FPS sérii Stalker.
        • Co třeba Two Worlds 2 a jiné

Ano SCORE mělo i DEUS EX HR.

Nelřekl bych, že jeden byl lepší než druhý. Bylo to jak kdy a jak co.
        • GlaDOS
          Pokaždé co jsem se díval na Score, tak ani jednu z těch čtyř her bych si nezahrál. Level měl poslední dobou zajímavé kousky. Až tak bych plným hrám nepřikládal váhu, v dnešní době.
  • Herni bozi promluvili...

Byli nekdy vztahy SCORE vs LEVEL, ze by takovou zpravu Andrew radostne okomentoval ve svem platku?
  • Značku LEVEL koupil Naked Dog
    http://www.magaziny.cz/vydavatelstvi/naked-dog-s-r-o/
    • Ronox
      a kdo vlastní Naked Dog? Draken.
      • Keyz
        Jo.
        Se podívej do rejstříku.

- Tedy dalším hostem bude ve FC konečně Draken? :)
        • Inquisitor
          Tento Fight Club vám příváží "DRAKEN" :)
        • kubi-wan
          Draken ve FC? To by bylo boží.... dodnes nezapomenu na jeho ráčkovanou větu z jednoho dílu LEVEL TV: "Dvakrát kávu!"
          Asi je to úplná blbost, ale tohle si prostě pamatuju nejlíp... a ještě "muže se saxofonem", kterej měl jít někoho zab(l)ít :D Chjo, vědět, co to bylo za epizodu... zlatý léta LEVELu...
          • Keyz
            Taky ten test energetických nápojů byla celkem sranda. Uměl udělat pěkné xichty,
    • Alex81
      To vypadá, že z toho udělají jen obálku pro cover mounty.
  • Drakens
    Když si vzpomenu na časy kdy člověk vyhlížel netrpělivě další díl Levelu nebo Score jen proto aby se podíval na zákysník a možné řešení zákysu (případně návod ) který za boha nemohl rozluštit nebo aby si přečetl vtipnou recenzi případně se přečetl hádky mezi lidmi mající Amigi a lidmi mající PC ...ježiš to byli časy.

Ne jsem rád že jsem to zažil a když náíhodou jsem časák neměl tak jsem vzal normální telefon a rychle zavolal někomu kdo má aby poradil nebo půjčil.
    • strašná doba, ještěže jsem tenhle pravěk nezažil
      • To říkáš ale právě jen proto, že jsi to nezažil *5*
  • fizola
    Okolo roku 1997 som mal v ruke svoj prvý level, vtedy ho kupoval otec. Pár čísel sme kúpil a nejak na to zabudli. Keď začal vychádzať MiniLevel, v tej dobe som si kupoval všetky mini čísla a išlo o naozaj suprvý formát, na strednej pod lavicu atď. Po skončení MiniLevelu zasa dlhá pauza a až ribližne pred rokom som sa vrátil ku kupovaniu Levelu, veľa cestujem a niečo na čítanie sa vždy hodí.

Čo som týmto siahodlhým textom chcel povedať? Jednducho som si zažil s Levelom pekné chvíle a verím, že nie som jediný, určite by sa našlo stále dosť čitateľov a aj keby sa prešlo na núdzový režim, napr. každé dva mesiac jedno číslo, ja do toho rád pôjdem

Je možnosť aj si predpácať nejakú rozšírenú verziu hrej, za symbolickú cenu, kde bude mať človek prístup v podstate k tomu čo s kódom z levelu na leveltv.hrej.cz

*EDIT: te posledný odstavec je len špekulácia, že by mohli vymyslieť niečo také, aby to náhodou niekto nepochopil že niečo také funguje
  • My staromilci smutníme, škodolibci slaví. Každopádně na to, že se konec Levelu předvídal tak 5 let, se kluci drželi celkem dlouho. Já tímto nejspíš ztrácím přehled o herním dění, prohrabávat se balastem na všech možnejch webech, na to nemám čas.
    Takže sbohem, Levele!
    • A ještě příklad balastu - "10:00 - Crystal Dynamics v brzké době odhalí novou hru, která má mít skvělé prostředí"
      Vskutku zásadní informace...
      • Zprávy kopírované z twitteru mno *2*
      • kubi-wan
        Kéž by to bylo nový Legacy of Kain...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit