Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Mozna, jen nechapu jak si z toho vydedukoval schizofrenii Boha jeho. *7*
  • Boha ty máš myšlienkové pochody... Netrpíš dákou schizofréniou alebo niečím takým? *7*
  • človek nechápe proč se třeba měnila formule Black Ops 2: Kde člověk mel v FPS několik konců rozhodnutí která lehce ovlivňovala příběh,otevřenější koridor,a AI takovou že vám kolikrát parťáci na vyšších obtížnost zachránily prd**
  • Někdy si človek přeje aby se to na kickstarteru nezafinancovalo,
    Přišel Jsem ,Jsem, Pozvracel Jsem se
  • Jack1947
    Nejlepsi bude jak budou ty hry ciste Exkluzivni az budou a nepujdou bez te zazracne predrazene "helmicky", to bude breku deti ze to bez toho nejde... krom toho ze tedy prumerneho hrace to moc nezajima, i kdyz si to treba koupi spousta lidi neznamena to ze
    to bude taak paradni jak se pise. O to vice je zarazejici (ci neni) ze se do toho zacnou hnat (MONEY) vetsi a silnejsi firmy. Nechci pusobit uplne negativne, moc tomuhletomu neverim.

Plus ++ jeste bude treba vyvazit stabilitu, vyvazeni a vubec vse aby se hrac citil pri i po co nejlepe preci nechteji aby se to prodavalo na ukor zvratek ze. *4*

Nejprve, Carmack... ted byvaly sef Ea... hlavne at to nevidi jako hlavni a primarni cil kam by PC scena mela mirit. Hlavne at to ne.
  • Jack1947
    Kdyby radsi reinkarnovali Swat a RS vid ? *4* Tato doba uz je pryc... nebudeme si nic nalhavat dneska frci Hry v 3D realite aby vse bylo pekne jak v realu.
  • Já myslím, že to půjde do pr.
    Ale bylo by zajímavé nějaké filmy na tom sledovat nejlépe found footage
    (REC 1/2, The Dinosaur project, Tape 407, Grave encounters 1/2, Paranormal activity 1-5,
    Cloverfield, Pár nenormalních atktivit atd.... .Ano měl jsem tu nutnost toho napsat tolik *1* ).
  • Vrook
    Bolí z toho škéca a zvedá se žaludek. Teď to můžu potvrdit, aniž bych to zkoušel.
  • C-BEAM
    smrdí to ale nie všetko do čoho sa EA vložili aj pos*ali. Navyše soňácké VR minibrejle ma vôbec nezaujímajú, Oculus je iná liga.
  • RIP Oculus
  • mně by stačila pokročilejší AI, otevřenjší herní prostředí, více kooperace s živými lidmy ... tak jsem si to kdysy představoval. Skutečnost je taková, že živí hráči často hru kazí.
  • Nosí rovnej kšilt.
  • Velkyma recma na internetovych forech o slabsich jedincich...
  • A jak se takovy slabsi jedinec pozna ? *8*
  • Teď si protiřečíš. Na 3D potřebuješ stejnej obraz 2x z jinýho úhlu, takže i docela solidní výkon i pro dnes obyčejný hry a to v normálním full HD. Ve 4K nerozjedeš skoro nic natoz ve 3D a to se proslíchá, že teprve 4K bude pro OR teprve to pořádně "použitelný" rozlišení. Vůbec nesrovnávej výkony konzolí s PC. Sám Palmer Luckey řekl, že se stávajícíma konzolema nepočítají, protože bohužel nemají dostatečný výkon na kvalitní VR.
  • Najdi si ve slovniku vyznam slova "byvaly". Mozna budes jeho vyznamem prekvapeny.
  • Slabším jedincům nikdy takový věci nepatřili do "rukou" *3*
  • skôr ako Fuka
  • Mahcake
    Jobsi, jsi to ty? *15*
  • ale VR mi príde ako správny smer kam posunúť zážitok z hier....som zvedavý kam sa to posunie. Radšej by som investoval do toho, keď to budú dobre podporovať poriadne hry ako do stále lepšieho železa hnaním sa za lepšou grafikou...

predsa len bežný človek už nepostrehne rozdiel medzi FullHD a Ultrahd...schválne to skúste na niekom z rodiny, kto nehráva hry....hra na PS3 mu príde graficky rovnaká ako tá v lepšom rozlíšení na PC...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit