Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To co by hře nejvíce pomohlo by byla možnost vypnutí eventu a příběhu a procházet acty neomozeně. Ono to sice jde ale musíte to to hrat od konce Actu :)
  • Znam lidi co nikdy nic na aukci nekoupily ... tak o tom to neni jestli za to nekdo zaplatil penezma nebo tisice hodinovou "praci" ve hre... oboji je spatne
  • Imho lže. Celý design byl zcela zjevně postaven na podporu aukce: z potvor padá gear o deset levelu nižší, než na jakém se k nim hráč běžně dostane, na gearu je absolutní závislost (bez něj to nejde hrát) - ergo je jasné, že si člověk "odskočí" do aukce. Takže nějaké řečičky, "že teda nečekali, že lidi do té aukce takhle půjdou", si fakt může nechat...
  • protoze akcionari na ne tlaci mermomoci chteji produkt ktery bude prinaset mesicni zisky bez namahy(investici do novych her) nechapou ze hry typu wow dojna kr*va uz neni v mode a ze se to z zadnou dalsi hrou uz tak nepovede uz proste nesezenou 30milionu kazdej mesic platicich hracu dnes je plno jineho kvalitniho herniho obsahu ke hrani. Oni to proste nechapou ze uz se uspech wowka v takovem meritku nikdy opakovat nebude
  • presne ta hra mne nebavi hlavne proto ze z bosu nic zajimaveho nepada jdete na samotneho diabla a 1000x vam z nej padne smeti jako z kazde truhly na prvnim aktu... Z diabla se stale jen farma cinskejch zamestnancu ty "bavi" 20h denne farmit veci pro aukci kdyz to maj jako praci, ale urcite si to neuzivaji je to otrocina *11*
  • Já teda viděl hlavní chybu v přílišné randomizaci atributů dropnutejch itemů. Víte o čem mluvím ne ? "Ha, konečně legendární meč, jupí"...no jo ale co s tím když jako monk nemám využití pro +120 strenght a nějakej bonus pro random skill pro wizarda. Takhle pořád dokola a nejen u legendary itemů (U těch legendary předmětů navíc hodně podprůměrnej dmg - alespoň ze začátku, nevím jak je to teď). No a k čemu to vedlo ? K frustraci ze všech těch neskutečnejch (s prominutím) sraček, kterejch měl plnej inventář a pro skutečnej gear chodil na aukci, kde to po chvíli ovládli magoři s gold boty.
  • Tak to bylo uplně bláhové si myslet že to bude používat jen zlomek hráču když celé diablo 3 je pouze o předmětech!!!!!!! Jedině jima se dá bilancovat postava statama. Diablo je v podstatě jeden velkej vzoreček.

Tohle jsou jen žvásty vedoucího projektu na kterém "pracoval" 6 let a sice ostudu Diablu neudělal ale také nic kromě aukcí nepřínesl.

BTW: Plus to co ve hře vubec padá za předměty. Pokud chce někdo hrat inferno MP 10 tak musí mit setové předměty a ty nezíska ani když bude hrat 5000 hodin.
  • D3 jsem hral docela dlouho nejakejch 600-700 hodin. Aukce samozrejme nebyla uplne nejlepsi napad ale pokud vim tak nakupovani tam povinne nebylo. Znam lidi co nikdy nic na aukci nekoupily a presto hrali obtiznost inferno,takze ty veci dropli.
    Problem D3 je uplne nekde jinde, a to v tom ze jeho online zaklad neposkytoval takzvanej end game obsah a hra byla prilis mala a zacla po case dost nudit. Za celou dobu co jsem to hral mi padlo asi pet super veci ktery jsem z casti prodal a zcasti nosil.Prestal jsem to hrat proto ze me to uz nebavilo a nebylo tam poradne co delat , ne kvuli aukci. (hral jsem z 90% s nekym , solo jen vyjimecne)
  • kostejnesmrtelny
    Moje zkušenost je taková, že to, co říkáš, platí do šedesátýho levelu a strašlivě mě to sralo. Během levelování se tvůj gear za tebou táhne o dvě až pět úrovní pozadu. Na šedesátce se to (logicky) srovná a během prvních pár paragonů v infernu (který mi osobně přišlo ve srovnání s přechodem Nightmare -> Hell dětsky snadný *9*) naopak upgraduješ totálně zuřivým tempem. Pak teprve dosáhneš určitý úrovně equipu a v podstatě dojdeš ke klasickýmu grindu známýmu z D2.

Že se k tomu dostaneš až při čtvrtým opakování těch stejnejch čtyřech aktů, je největší tragédií Diabla III *7* a jestli mi někdo bude tvrdit, že to není přímej důsledek implementace AH, tak jako sorry, ale nemáme se dál o čem bavit... *16*
  • Kdyby ti, ty šašku, došlo, že tenhle problém se dá lehce vyřešit přes artisana, kterýho, když si pěstuješ, tak si postavu skvěle vybavíš.
    Ze zdejších komentů je cítit ta stará dobrá páchnoucí čecháčkovská demagogie.
  • kostejnesmrtelny
    No nekecej...fakt? *8*
  • Aukce Diablo III prostě zkur*ily. Jednička i dvojka se hrála dobře pro to, že člověku kolikrát padnula skvělá věc a bavilo ho pak hledat další. Tady padají jen samé m*dky, které se pomalu ani nedají prodat, natož reálně používat. A když jsem se po měsíci záměrnému vyhýbání aukcí a kvůli nezvyklé obtížnosti podíval na nabízený equip na aukcích, tak mě málem je*lo. Za trapných 200 000 zlaťáků jsem nakoupil skoro celou výbavu, se kterou jsem pak byl cca 10x silnější a obtížnost zase zpátky klesla a já začal vše drtit. Ono je to ze začátku fajn, jenže čím je člověk na vyšším levelu, tím dražší potřebuje věci z aukce, protože ve hře padne kulové a na dobré kousky si člověk goldama nevydělá. Prostě bez aukce jste holoty, které lechtají pidi-damagem okolní nabušená monstra. Tím to Blizzard prostě podělal *11*. Já hru po 3 dohrání přestal hrát, protože mě nebavilo týden syslit goldy na to, abych si koupil třeba prstýnek s několika málo staty lepšími než mám teď (ve hře mi snad nikdy nic dobrého nepadlo).
  • Lituji že jsem předobjednal , aukce hru úplně zazdila, normálně žádné itemy nepadají jen vzácně, legendary věci jsou kolikrát horší než modré krámy atd. *11*
  • Jen k te velikost chci poukazat, ze velikost hry neni zarukou kvality, ale spis muze byt ukazkou nekvalitniho a neefektivniho programovani. Byly doby, kdy programator se snazil, aby hra byla co nejmensi a tak se hry optimalizovali, co se dalo (nejen hry ale i software). Ted si clovek rekne 30G, to toho tam je asi hodne. A kvalitou to muze byt stejne jako hra, ktera ma 5G.
  • Uprimne, aukce je ta nejmensi vec, co me na D3 vadi. Mozna bych dokonce mohl tvrdit, ze mi ani nevadi. Proto kdybych vedel, co vim ted o D3, tak bych do toho jiz nesel a nekupoval ji :(

A ne, nevadi mi grafika.
  • Cypri
    Bohužel koupil jsem v den vydání a nechal se napálit no. A to jsem sám sebe přemlouval že počkám třeba měsíc ať neudělam blbost ale pak jsem si řekl, že to je Blizzard, tam mam jistotu že vim co kupuju. Starcraft 2 je taky stáel to samý akorát v lepším kabátku a s pár změnama. Navíc Blizz sliboval plno věci který jsem tam teda fakt nenašel (jedna z nich náhodné generování map - je to tam? není...) Lituju těch peněz no.
  • Mno nevim, osobne jsem mel radeji Diablo II, kde jsem si to hral jako single nebo s prateli po LAN a nebyl problem. Equip jsem nikdy nemel nijak zazracnej, ale bavilo me to. Hra byla zavisla na equipu, ale rozhodne min nez, jako tomu u D3.

Me prijde divne, kdyz postava dava bez equipu 10000x mensi dmg nez s nim. A dostava rany za 30000 tisic kdyz ma 15000 hp.

Zlate D&D;, kde clovek ma i na vyssich levelch dmg 2-8 a pak leda diky magickym zbranim se muze o neco zvysit (tam uz se spis jednalo o to zda clovek prekona armor a nebo zda se tomu vyhne). A ano i v D&D; jsou postavy zavysle na equipu, ale neznamena to, ze by jste i s horsi equipem nedali danou lokaci. Pripadne se to pomalu i da dohrat se zakladnim equipem.

PS: D&D; jsou hry typu BG, NWN. Mozna me i nekdo napadne, ze diablo je pouze rubacka (ale i v ni je system vyvoje postav a soubojovy system urcitym zpusobem srovnatelny).
  • Happy_Hippo
    Ja som Diablo nehral koli online DRM (som proste zasadovy clovek :D ), ale ked je pravda co pises, tak je z toho jasny cisty kalkul, ze nie len, ze necakali taky velky "zaujem" o akucie, ale ZAMERNE hru spravili tak, aby mali este dalsie peniaze z predajov virtualnych itemov (ano, v hre za 50 eur, no nekup to)

Defacto spravil ten slavny Blizzard hru, ktora nie len, ze ma (tak uznavane) on-line DRM, teda Single-Player on-line alwais hru, ale naviac, do hry za 50eur zakomponovali nie free-to-play model, ale este horsi pay-to-win model a prach sprostu pracku a zdimacku na prachy.... To je cisty fulsanec do tvare vsetkych normalnych hracov.

Keby si toto ludia poriadne uvedomili, a aj sa o tom pisalo tak ako to je, ze mag dava bez equipu 8dmg, a ze preco asi??? atd atd... tak by bol v sucastnosti daleko vacsi hate na Blizzard nez na take EA..ktore si to btw tiez zasluzi...

Jednoducho hovorim, taketo firmy co z hry spravili .... na to ani nemam slov, tento prach sprosty hnus na peniaze, by sa jednoducho nemali podporovat, a zvast pri takychto produktoch. Zial ale 13M predanych kusov hovori o tom, ze moj nazor je z hladiska predajov pre hracov bezvyznamny, a teda, ze sa mozeme "tesit" a v buducnosti ocakavat takychto Single player on-line free-to-play hier za 50 eur ovela viac.
  • To by se jeste dalo, me rozhodne zklamal zpusob pouzivani skillu, resp. to jakym zpusobem funguji. Neni nad stare Diablo II nebo Path of Exile nebo Torchlight II :) Tam se skilly proste resi jinak a lip nez v D3. Ale muzete mit jinej nazor.. *5*
  • Cypri
    Přesně jsi vystihl to, co jsem zažíval s D3 já. Ve dvojce jsem byl rád za každej novej použitelnej meč, lepší brnění nebo tak. Tady ti to prostě nepadne, padne ti VŽDYCYKYYYY (99,999999%) něco co maximalně můžeš prodat na aukci A AŽ TAM SI NAJDEŠ LEPŠÍ PRO SEBE. Takže ta radost z nových věcí a opakovaného procházení lokalit (a to mi slíbili náhodně generovaný mapy) je prostě fuč.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit