Přejít na výpis diskuzí
Bývalý šéf vývoje Diablo III: aukce hře ublížily
29.3.2013 | Adam Homola
123 příspěvků
-
Ale no.. Nie každý má čas začínať jednu postavu na niekoľko krát len aby došiel k nejakej rozumnej kombinácii skillov..
V tomto malo D3 veľké plus.. Blizzard sa vykašlal na ego-honičv a tí sa išli pretrhnúť keď zistili že hocikto mohol ich postavy napodobniť za pomocou niekoľkých klikov :-D
D3 prinieslo evolúciu ktorú nie každý mohol prekusnúť, na dno ho ale ťahajú veci ako AH a jeho podpora zo strany blizzardu (dropy, ich kvalita, atď) -
Rikaval jsem to porad, ze cela aukce + odflaknute 3/4 acty hry - tuhle serii odsunuly nekam uplne jinam, nez si drtiva vetsina hracu predstavovala. Hra jako takova spatna neni, ale aby se zapsala do herni historie hracu (nikoliv jen poctem prodanych kusu) bude potrebovat jeste hodne patchu a datadisku a to kdo vi jestli. Kazdopadne zde je krasne videt jak mega-hype dokaze lidi uplne poblaznit.
-
Je dobře, že v konzolové verzi nic takového nebude. Jinak bych ani nepřemýšlel, že bych to koupil.
-
Mě aukce ve hře netankují, jak se říká. Když mám něco pěkného, dám to do aukce. Když potřebuji něco a je to v aukci za přijatelný peníz, tak si to koupím. Jediné, kde nevyužívám aukci je HC mód a tam nejsem kdo ví jak daleko:) Ale baví mě to. Hru sice v poslední době nehraji z důvodu absence času, ale počítám, že tak v květnu/červnu se k ní zase vrátím:) A ono je podle mě lepší mít aukce ve hře než kvetoucí šedý trh jako byl v D II. Ale i tak byla sranda číst ty fóra, kde se nabízely předměty.
-
ja myslel uroven obtiznosti....
-
Hej.. Jednu blbosť za druhú blbosť, ktorá je navyše i neskutočne nudná..
Gratulujem :-D -
to je zas vyplod, Pokud farmis na dalsi uroven mesic, delas neco spatne :) z paragon 78 na 79 jde udelat za 2 hodinky na mp6 ..
-
poe je opravdovej nastupce d2 s vlastnima mechanikama a podobne, ale ani za mak sem u toho nedokazal vydrzet tak dlouho jako u tohohle a to i pres to ze hodne veci v d3 sam kritizuju... hratelnostne to je uplne jinej zazitek a tezko to muzes srovnavat
-
ja sem si puvodne rikal ze gold aukci budu ignorovat, ale asi sem slaba povaha a nevydrzel to :)
na druhou stranu si svuj dobrej pocit vracim absolutni ignoraci rmah ;)
hre to ale urcite ublizilo- dobry itemy vytreshovaly, legendarky kazdej vi ktera je dobra a co na ni musi rollnout aby byla pripadne dobre prodejna apod. tim jak to nacpali vsem pod nos se ale nemuzou divit ze se to zvrhlo a ztratil se ten puvodni tahoun objevovani neznamyho a radosti z kvalitnejsich predmetu co najdem.
je ale fakt ze hru stale dobre podporuji a zadna me jeste nedonutila se tolikrat po ruznych patchich vratit a zase si zaklikat -
Prostě a dobře - Path of Exile to jistí...... sorry fanboys :-)
-
Jestli jsem tvůj nesmyslný výpotek pochopil... tak ty tvrdíš, že případné Diablo III z roku 2003 by vypadalo lépe než z roku 2012 --- tak se synku podívej, jak v té době hry vypadaly...
-
Momentalně ted po několika patchích už to není jen farma , spousta věcí se dá vycraftit , vyšší drop plánku , legendárek, setovek, + to že se Blizz snáží o to AH byla co nejméně využívaná.
-
pokud kvuli aukci jsou dropy nastavené tak směšně nízko tak ji člověk používat v podstatě musí .... a farmit měsíc abych mohl dát další uroven.... škoda slov
-
vůbec nemusíš nic kupovat, pak ti padají pořád lepší věci víš, sám sis hru zničil když jsi začal používat aukci a svojí vlastní blbostí, já jsem to poznal při prvním nákupu zbraně, kdy jsem pak prolítl hellem za 30 minut.. a lepši zbran jsem pak nenasel dva tydny, od te doby jsem na aukci nepachl, je to jen a pouze vaše chyba
-
Aukci z hlediska nakupovaní ignoruji, všechno si pěkně postaru "farmím" sám tak jak sem to dělal u D2, možná je to hloupé, ale takhle mě to prostě baví víc. Ale proti aukci jako takové nic nemám, něco se tam vydělat dá. Stejně pokud ji vypnou tak se zase rozjede šedý trh a lidi s tím budou kupčit dál a nic se nezmění. Teda blizzard nebude mít prachy z mikrotransakcí na ofic aukci tak jestli tím spíš nebudou sami proti sobě *15*
-
osobne me zklamal "vyvoj" postav. vsechno zautomatizovano, takze vsichni meli stejne postavy. rozdil jen ve vybaveni. a pokud vyuzivaji jine "runy". ale v principu dva mnisi na 50 urovni jsou totozni a neni ani duvod hrat za stejne povolani. ve dvojce slo experimentovat a zkouset. je lepsi ledova magie nebo radsi jit do ohnive apod. sila schopnosti ted nijak nemeni a je jen procentem utoku. tohle me odradilo vic nez aukce.
-
Epicke je, jak si v 1,5 radku protirecis *1*
-
jako sorry ale celej zážitek ze hry je špatnej. v D2 to bylo o tom těšení že něco padne a té radosti když něco vážně padlo.... tady je to jen farma farma farma a pak si něco koupím.... tím se cele kouzlo Diablo totalně vytratilo
-
"šedý trh a kupčení s předměty a postavami na černo" - Takže velmi tmavý odstín šedi?
A je sice hezké, že si pán sype popel na hlavu, ale tímhle směrem se Blizzard ubírá už léta. -
ORLY ?!?