Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "šedý trh a kupčení s předměty a postavami na černo" - Takže velmi tmavý odstín šedi?

A je sice hezké, že si pán sype popel na hlavu, ale tímhle směrem se Blizzard ubírá už léta.
  • Já teda viděl hlavní chybu v přílišné randomizaci atributů dropnutejch itemů. Víte o čem mluvím ne ? "Ha, konečně legendární meč, jupí"...no jo ale co s tím když jako monk nemám využití pro +120 strenght a nějakej bonus pro random skill pro wizarda. Takhle pořád dokola a nejen u legendary itemů (U těch legendary předmětů navíc hodně podprůměrnej dmg - alespoň ze začátku, nevím jak je to teď). No a k čemu to vedlo ? K frustraci ze všech těch neskutečnejch (s prominutím) sraček, kterejch měl plnej inventář a pro skutečnej gear chodil na aukci, kde to po chvíli ovládli magoři s gold boty.
    • Shania
      presne tak, prilis velke rozmezi nahodne generovynch statu je cely problem itemizace v diablu 3. ale tohle maji fixnout v dalsim updatu.
      • docela skoro 2 roky po vydani hry
        • Nepředbíhej...zatím to bude teprve rok :)
  • Pěkně mě sralo, že mi za celou dobu hraní a přiznám se, že to ani nebylo dlouho, jednou jsem to dohrál, nepadla ani jedna dobrá věc. Nemluvím tady o legendárkách, to se mi stávalo i v Diablu 2, i když, pravda, zřídka, mluvím třeba o blbé setové věci, jenže ta mi taky nepadla ani jedna. Už jenom z tohohle důvodu jsem na hru jednoduše rezignoval a neměl chuť ji hrát dál, měsíc od vydání jsem na ni ani nešáhl a je mi líto prachů. Třešničkou na dortu bylo, když jsem se rozhodl, že si nějakého bosse zkusím jít znovu a zjistil jsem, že mi z bosse, ze kterého mi padaly žluté věci na druhý run padaly jenom modré. To samé se stalo i na 3. runu. Ale to už teď může být jinak, ale nezlobte se na mě, možnost si hru užít až na 3. dohrání, jenom proto, že mi od lvlu 60 začnou padat dobrý věci, mi nepřijde normální.
    • Shania
      To ze nepada nic z bosu je dusledek toho, ze se snazili, aby je hraci nefarmili, ale prozkoumavali celou mapu, coz samozdrejme zase zpusobilo jine problemy. V infernu mas mit MP a pokud ho mas, tak mas z bosu garantovany drop.
      • No to je úžo, že až v infernu. Tohle mi přijde jako celkem problém.
  • Mne osobne se ten skill system libi. Uz nejak nemam chut zakladat si kvuli novymu buildu i novej charakter. Takhle si to muzu modifikovat a zkouset podle libosti. A pokud clovek nehraje svuj maximalni mp level, tak muze pouzivat i ty min ucinny skilly. Proste mit build pro radost a ne na max efektivitu.
    Ale věcí ke zlepseni je na D3 hafo. Ale i podle clanku blizzard smeruje D3 spravnym smerem :) Navic prijdou 2 datadisky, takze tech novych veci a zmen bude hodne.
  • Tak to bylo uplně bláhové si myslet že to bude používat jen zlomek hráču když celé diablo 3 je pouze o předmětech!!!!!!! Jedině jima se dá bilancovat postava statama. Diablo je v podstatě jeden velkej vzoreček.

Tohle jsou jen žvásty vedoucího projektu na kterém "pracoval" 6 let a sice ostudu Diablu neudělal ale také nic kromě aukcí nepřínesl.

BTW: Plus to co ve hře vubec padá za předměty. Pokud chce někdo hrat inferno MP 10 tak musí mit setové předměty a ty nezíska ani když bude hrat 5000 hodin.
    • To co by hře nejvíce pomohlo by byla možnost vypnutí eventu a příběhu a procházet acty neomozeně. Ono to sice jde ale musíte to to hrat od konce Actu :)
  • Rikaval jsem to porad, ze cela aukce + odflaknute 3/4 acty hry - tuhle serii odsunuly nekam uplne jinam, nez si drtiva vetsina hracu predstavovala. Hra jako takova spatna neni, ale aby se zapsala do herni historie hracu (nikoliv jen poctem prodanych kusu) bude potrebovat jeste hodne patchu a datadisku a to kdo vi jestli. Kazdopadne zde je krasne videt jak mega-hype dokaze lidi uplne poblaznit.
    • Lidi nepobláznil až tak ten mega-hype, jako spíš velmi úspěšný předchůdce, který ve své době byl i originálním herním stylem, a navíc i dobou očekávání novějšího nástupce.
      Přeci jen, když si vzpomenu, mám pocit že naisntalované D2 i s exp. packem mělo něco kolem 3,2GB. To v té době neměla ani zdaleka žádná hra, běžné bývalo kolem 700mb. Což svým způsobem bylo i znakem obsahu. Vzpomínám si, že tuhle velikostní hranici překonalo až UT 2k3 s map packy a jinými addony.
      Kdybych to měl porovnat dnes, tak by D3 muselo mít obsahově kolem 32GB, aby se lidem zapsalo do paměti stejnou mírou. A to jen při nejmenším. Navíc, nekoná se to objevení "neotřelého herního stylu". Takže další mínus v šancích zápisu D3 do historie.
      Zkrátka, D3 bylo očekáváno a idealizováno. Lidi z Blizzu před sebou měli hodně těžký úkol, a dalo se očekávat, že to skončí srandovně, když jej neměli na starosti původní Blizzard North, úplně jiná divize.
      Přiklonili se k asijskému stylu farmení víc než zdrávo, ale statisticky se to nějakým lidem líbí a hrají to. A i když tady plivete okolo, tak si to očividně trh žádá.
      Sám jsem u D3 hodně proseděl, ale tak měsíc po vydání, od té doby jsem to nezapnul, a asi mě k tomu donutí až datadisk. Není to špatné, ale čekal jsem něco trošku odlišného.
      • Jen k te velikost chci poukazat, ze velikost hry neni zarukou kvality, ale spis muze byt ukazkou nekvalitniho a neefektivniho programovani. Byly doby, kdy programator se snazil, aby hra byla co nejmensi a tak se hry optimalizovali, co se dalo (nejen hry ale i software). Ted si clovek rekne 30G, to toho tam je asi hodne. A kvalitou to muze byt stejne jako hra, ktera ma 5G.
      • Ja s tebou naprosto souhlasim, take pisi, ze tuhle hru "mozna spasi" xy datadisku i kdyz osobne si myslim, ze zustane spise u farmeni a prodavani ...
        A ocekavani bylo opravdu velike, nicmene chudy obsah hry je patrny od zacatku do konce to je nejsmutnejsi fakt.
  • když meli dobrej úmysl tak proč tam dávali poplatky, jinak d3 se mi nelíbilo ve více smerech, grafikou začínaje, pak špatnej príbeh, dizajnem bossu konče...
    • protoze akcionari na ne tlaci mermomoci chteji produkt ktery bude prinaset mesicni zisky bez namahy(investici do novych her) nechapou ze hry typu wow dojna kr*va uz neni v mode a ze se to z zadnou dalsi hrou uz tak nepovede uz proste nesezenou 30milionu kazdej mesic platicich hracu dnes je plno jineho kvalitniho herniho obsahu ke hrani. Oni to proste nechapou ze uz se uspech wowka v takovem meritku nikdy opakovat nebude
    • To by se jeste dalo, me rozhodne zklamal zpusob pouzivani skillu, resp. to jakym zpusobem funguji. Neni nad stare Diablo II nebo Path of Exile nebo Torchlight II :) Tam se skilly proste resi jinak a lip nez v D3. Ale muzete mit jinej nazor.. *5*
  • Já jsem jeden z mnoha, kdo lituje koupě hry vůbec :D vědět, že to budu muset třikrát dohrát, než se dočkám údajné opravdové zábavy, nikdy bych si to nekoupil
  • Tak tych problemov ma D3 viac. Ono celkovo mam pocit ze cely system maju nevybalancovany a nejak blbo navrhnuty skoro ako keby to robila ina firma ako ta co robi vcelku vyladeny SC2.
    Absolutne zbytocne skilly/spelly tym padom velmi dolezity gear. A kedze, ako tu uz bolo spomenute, padaju v D3 vecsinou suntove veci alebo s velkym rozptylom tak pokial clovek nema fak more casu a nechce sa uklikat k smrti tak asi skonci na aukcii. Cely tento model mi pride zle navrhnuty a prave zacina u nepouzitelnych skillov. Vecsinou som na Hell a potom inferne uz pouzival tak 3-4 skilly aj to skor ako doplnok k ovela dolezitejsiemu gearu a jeho pridnych schopnostiach.
    • Shania
      I v kazdem MMO urcuje vybaveni silu postavy a bez nej neudela nic, ale stejne jako v diablu je tu obrovskej rozdil mezi spravnym a spatnyml pouzitim skillu.
      Muzes si samozdrejme koupit vybaveni, kterym daleko prekonas pozadavky na dany level a pak muzes pouzivat jeden skill uplne v pohode, ale od toho tu mas monster power ne, nerikej mi, ze na MP 10 pouzivas jen 3-4 skilly.
  • "Bývalý šéf vývoje Diablo III: aukce hře ublížily" no sh;t sherlock

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit