Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gordar
    Je dobře, že v konzolové verzi nic takového nebude. Jinak bych ani nepřemýšlel, že bych to koupil.
    • Uprimne, aukce je ta nejmensi vec, co me na D3 vadi. Mozna bych dokonce mohl tvrdit, ze mi ani nevadi. Proto kdybych vedel, co vim ted o D3, tak bych do toho jiz nesel a nekupoval ji :(

A ne, nevadi mi grafika.
  • Warhammer
    uz to tak byva, ze vsetko co spravia koly zisku a nie koly hracom hre uskodi *13*
  • já jsem spokojen,nejsem hráč který kliká od rána do večera(za 3/4roku mám nahráno asi tak 300hodin),ale po práci,když je čas tak si zablbnu.Teď po patchi 1.07,se i zlepšila situace kolem itemu.
  • Aukci z hlediska nakupovaní ignoruji, všechno si pěkně postaru "farmím" sám tak jak sem to dělal u D2, možná je to hloupé, ale takhle mě to prostě baví víc. Ale proti aukci jako takové nic nemám, něco se tam vydělat dá. Stejně pokud ji vypnou tak se zase rozjede šedý trh a lidi s tím budou kupčit dál a nic se nezmění. Teda blizzard nebude mít prachy z mikrotransakcí na ofic aukci tak jestli tím spíš nebudou sami proti sobě *15*
    • ja sem si puvodne rikal ze gold aukci budu ignorovat, ale asi sem slaba povaha a nevydrzel to :)
      na druhou stranu si svuj dobrej pocit vracim absolutni ignoraci rmah ;)
      hre to ale urcite ublizilo- dobry itemy vytreshovaly, legendarky kazdej vi ktera je dobra a co na ni musi rollnout aby byla pripadne dobre prodejna apod. tim jak to nacpali vsem pod nos se ale nemuzou divit ze se to zvrhlo a ztratil se ten puvodni tahoun objevovani neznamyho a radosti z kvalitnejsich predmetu co najdem.
      je ale fakt ze hru stale dobre podporuji a zadna me jeste nedonutila se tolikrat po ruznych patchich vratit a zase si zaklikat
  • Black_Hand
    je docela vhodne poznamenat, ze 12M blizzardi hry, neni to same jako 12M activisioni hry. na jedne se dela treba 10 let, na druhe 1,2 az 2 roky, a tudiz naklady jsou nekde jinde.

nicmene ten predposledni odstavec... ani nechci vedet kolik lidi jim dneska muze rict "ja vam to rikal!" a to i nejen pri vydani, ale uz pred vydanim :). podle me zaspalo hlavne statisticke stredisko blizzardu, ktere nespravne nastavilo par pravdepodobnosti. tedy, pokud aktualni stav opravdu nebyl jejich cilem, i kdyz o tom mam jiste pochybnosti. otazkou je proc pak vyzadovat always-on, kdyz na aukci nemelo tolik zalezet? byl by to takovy problem mit v tom pripade oddelene offline a online chary? ja bych si jen vzpomnel na seznam, ktery pri vydani blizzard prezentoval jako seznam pozitiv always-on, kde aukce byla hodne vyzdvihovana. zbyva nam ignorovatelna kooperace a DRM. tipnete si co bylo asi hlavnim duvodem :). mam podezreni na jistou kognitivni disonanci v ruznych castech blizzardu.

(Shania, ozves se? to v predposlednim odstavci je presne to o cem jsme mluvili, zajimalo by me jak to vidis ted.)
    • Pokud vim, aukce za realny prachy byla naprosto top inzerovana vlastnost, jako by o hru ani neslo.
  • Nazdárek lidičky :-)
    Jo aukce lidičky hru pěkně vylepšili. Smiřte s tím, že kdo jí používá bude na ní zavislí, lepší věci vám stejnak ve hře jen tak nevypadnou, ale bez aukcí by to byla mnohem težší hra, ale nedohratelná by nebyla.
    Další věcí je v tom, že věci, které vam vypadávjí, požadují nižší minimální level, než aktuálně máte, kdyby se to drželo přibližně na stejné úrovni jako postava, tak by aukce byli taky o něčem jiném. Musí vám vypadnou předměty o pět levelů nižší než je vaše postava, to když jste pak na vysoké úrovni tak se to dá v aukci prodat, ale jinak ne. Hlavně ať změní dynamiku předmětů vypadavaných přímo ve hře a hlavně ať kopírují i level daných postav ve hře, napřiklad "The Butcher" na obtížnost předměty s mimálními požadavky na level 16 - 19. To je přibližně level s kterým ho naštívíte i ve hře. Chci, aby padali předměty, které budou postavi postupně vylepšovat jako tomu bylo u Diabla II Lod a doufám, že Diablo III půjde správnou cestou!
    S pozdravem
    • Hele, malá odbočka. Ne všechna slovesa končí na "li", ale i "ly". Trochu času investuj do svého vzdělání.
      • Tady nejde o gramatiku, ale o obsah sdělení!
        • Gramatika by u normálního člověka měla být samozřejmostí bez ohledu na obsah.
          Uroven gramatiky na netu je strašná. *10*
          • preco si ludia nedokazali spravit gramatiku tak aby bola co najlaksia na naucenie ziadne nejake vynimky alebo co ja to stale nechapem co tymto chceli dosiahnut . *9*
  • Bohužel ten systém aukce už dost vyčpěl.. dneska tam pomalu nemá smysl dávat něco průměrného a sežene se tam spousta pěkných kousků za pár šupů..
  • Diablo 3 bez aukce bych na inferno mozna parkrat projel, ale moje celkova hraci doba by zdaleka nevysplhala ani ke stovce hodin.V realu jsem diky podstate RMAH vydrzel farmit neco okolo 1000 hodin, a minimalne vetsinu casu jsem se u toho i bavil, takze diablo bez aukce by byla fajna jednohubka, ale momentalne uz by asi servery zely prazdnotou .. a kdyz uz jestli hre neco zasadne ublizilo, tak mozna spatne nastavene affixy u dropu, nebo blba ochrana proti botum, kteri aukci pomalu ale jiste ruinovali, takze vlastne za to muzou sami vyvojari. Ja vim, po bitve je kazdy generalem, ale s timhle se uz dalo celkem logicky pocitat dopredu.. ale jasnym faktem bylo, ze v pripade "nesnahy" o nejake vetsi zabezpeceni proti botum, bide blizzard brat na provizich z RMAH daleko vetsi balik, nez kdyby nejak aktivne jednali.. takze vime ktera bije *16*
    • A kolik si vydelal? Ja jen cca 3 tisíce Kč. Sem s tim zacal hrozne pozde kruci :( Ted uz sem na RMAH linej.
      • Ja bral zisk z diabla jako fond pro dalsi nakup her, coz v mem pripade byl GW2, Borderlands 2, Arma2 c.o., Trine serie, L4D serie, Serious sam 3, Dead island atd.. jeste me tam zbylo 25ecek a par set mil. goldu.. celkem by to mohlo hodit neco kolem 4000 Kc, taky jsem zacal pozde.
  • Heya. Blizzard musi zapracovat na lepsi itemizaci predmetu a systemu dropu (patch 1.0.9), ale na aukci neni nic spatnyho imho. V D2 se obchodovalo na battlenetu velice intenzivne. A nikdo nikoho aukci pouzivat nenuti.
    Vsechny itemy na mym barbarkovi sem si poctive nasel. Znam dalsiho barbara, kerej hraje od kvetna a v zivote si nekoupil zadnou vec na aukci a ten ma gear, o kterym se mi ani nesnilo ani v dobe, kdy sem aukci pouzival. Tož tak. peace
  • ASi nektery lidi urazim, ale pokud mi nekdo tvrdi, ze inferno se neda hrat bez aukce, tak je lama a neumi to. Omlouvam se za urazku.
    • Myslíš teraz, po tých mnohých nerfoch, čo do toho priniesli? Alebo myslíš, keď hra vyšla, keď prišeri dávali nehorázny dmg, kde si musel zbierať veľké množstvo armoru a all resistov. Kde sa hp elitkam resetovalo po tvojej smrti. Takže keď si zomrel, nič také, že dal som elitky na 10% hp, tak ich len dorazím. Pekne krásne mali full hp. Kde niektoré elitky mali schopnosť, že boli nezraniteľné až na žltú elitku. Kde len nedávno nerfi schopnosť elietiek a to reflect dmg, lebo to hráčov zabíjalo.

Tak, ktoré inferno myslíš?

Celkovo, podľa môjho názoru, chyba Diabla 3 nie je v aukcii ani always online. Hoci je pravda, že je to obmedzujúce a mohli spraviť oddelené postavy pre online a offline.

Najväčší problém vidím v itemoch. Ako mnohí podotkli za tie mesiace, tak 99.999999% toho, čo spadne, je odpad. A keď padne dobrý item, tak jeho staty sú pre inú classu ako ste vy.

Samozrejme ďalšie „nedostatky“ hry môžeme považovať: minimálne, praktický až žiadne náhodne generovanie máp; nemožnosť cestovania medzi actami pomocou waypointu; žiadny ladder; žiadne eventy; praktický žiadne pvp ( dokonca ani duelovanie, keďže to oficiálne nazvali ako „bitka“); žiadny end-game.
      • btw jak se píše na d3pedia.cz, což je asi jediné místo, kde se v současný době dá najít české info o diablu 3, tak budou v budoucnu asi od patche 1.0.8 padat obecně lepší věci a bude redukované množství odpadu. Zlepší se i legendárky, budou padat infernální verze všech legendárních předmětů atd...plánů je dost a pořád se to zlepšuje...
        • Ja se bojim, ze tyhle zmeny budou az v tom dalsim patchci. COz muze byt za kolik mesicu, ale rad bych se mylil.
      • Ja hraju diablo od prvniho dne. Sem si tehdy vzal dovolenou :P Takze myslim vsechna inferna. Tehdy ta hra byla mnohem tezsi ofc, ale zas D3 verze 1.0.7 me bavi mnohem vic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit