Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kostejnesmrtelny
    No nekecej...fakt? *8*
  • Nikdy jsem na aukci nebyl a ten kdo to odsuzuje tam chodit nemusí i když je pravda že pak jste za blbečky oproti hráčům co si nakoupí ultimátní předměty. *9*
    • Kr.Pa
      Epicke je, jak si v 1,5 radku protirecis *1*
      • ano? a v čem si protiřečím ? Tím že nechodím na aukce mam dost značnou nevýhodu oproti hráčům co si předmět poctivě nevybojují, ale zakoupí
      • Keke
        LoL

Ne, ne, to byl klasickej "reductio ad absurdum" - důkaz sporem. - akorát teda nevim čeho.. *15*
        • Zkus si to přečíst znovu. Hold to někomu trvá déle *1*
  • MidnighT91
    Hře ublížilo 12 let vývoje a Blizzardovské experimenty, kdyby vyšla 3 roky po dvojce, tak by byla legenda pokořena a jako bonus by vypadala líp než současná trojka...
    • Rhulad
      Jestli jsem tvůj nesmyslný výpotek pochopil... tak ty tvrdíš, že případné Diablo III z roku 2003 by vypadalo lépe než z roku 2012 --- tak se synku podívej, jak v té době hry vypadaly...
  • ORLY ?!?
  • D3 jsem hral docela dlouho nejakejch 600-700 hodin. Aukce samozrejme nebyla uplne nejlepsi napad ale pokud vim tak nakupovani tam povinne nebylo. Znam lidi co nikdy nic na aukci nekoupily a presto hrali obtiznost inferno,takze ty veci dropli.
    Problem D3 je uplne nekde jinde, a to v tom ze jeho online zaklad neposkytoval takzvanej end game obsah a hra byla prilis mala a zacla po case dost nudit. Za celou dobu co jsem to hral mi padlo asi pet super veci ktery jsem z casti prodal a zcasti nosil.Prestal jsem to hrat proto ze me to uz nebavilo a nebylo tam poradne co delat , ne kvuli aukci. (hral jsem z 90% s nekym , solo jen vyjimecne)
    • Znam lidi co nikdy nic na aukci nekoupily ... tak o tom to neni jestli za to nekdo zaplatil penezma nebo tisice hodinovou "praci" ve hre... oboji je spatne
      • fajn a spravna moznost je jaka? ze ti naskacou do inventare ty dobry veci sami?:)
        desnej blabol..
        • Spravna cesta je takova, ze ti padaj rozumny predmety rozumne casto => k nejakymu epickymu setu to klidne tisice hodin byt muze, ale i kdyz budes hrat desitky nebo stovky hodin, tak by melo byt bezny mit slusnou vybavu. V D3 se ti ale klidne muze stat, ze po nekolika stovkach hodin ti nepadne vubec nic pro tvoji postavu. Normalne se tohle resi aspon tak, ze kdyz padaj veci pro jiny klasy, tak pakdaj (relativne) casto => sem tam padne i neco pro hrace. Nebo se to dela tak, ze padaj veci urcene primo pro klasu hrace pripadne si muze nejakym zpusobem vybrat (pokud vim, ve wowku trebas tak, ze pude po konkretnim bosovi ze kteryho pada konkretni vybava).

Udelat hru tak, ze ti jednou za 100 hodin padne jeden peknej predmet ... ale pro jinou klasu ... a jeste se pak divit, ze lidi radsi nakupujou v aukci ... lol
  • Kinet1c
    Ci uz aukcie su zle ci nie, ako pre koho, ja som skor taky neutralny, aj aj, ale viac sa priklanam k zbytocnosti. Dufam teda, ze na com pracuji chlapici od Blizzu je patch ktory umozni offline hranie a tym vlastne v tomto offline rusi moznost nakupovania v akcii pre tu postavu vytvorenu offline :)
  • Prostě a dobře - Path of Exile to jistí...... sorry fanboys :-)
    • Hej.. Jednu blbosť za druhú blbosť, ktorá je navyše i neskutočne nudná..

Gratulujem :-D
      • vlastik.plaminek
        GGG (teď nemyslím toho místního debila, ale tvůrce PoE) aspoň nemají tu drzost ti prodat hru za 1300 a pak ještě sockovat prachy v aukci.
    • poe je opravdovej nastupce d2 s vlastnima mechanikama a podobne, ale ani za mak sem u toho nedokazal vydrzet tak dlouho jako u tohohle a to i pres to ze hodne veci v d3 sam kritizuju... hratelnostne to je uplne jinej zazitek a tezko to muzes srovnavat
  • Veskoslav
    Mě aukce ve hře netankují, jak se říká. Když mám něco pěkného, dám to do aukce. Když potřebuji něco a je to v aukci za přijatelný peníz, tak si to koupím. Jediné, kde nevyužívám aukci je HC mód a tam nejsem kdo ví jak daleko:) Ale baví mě to. Hru sice v poslední době nehraji z důvodu absence času, ale počítám, že tak v květnu/červnu se k ní zase vrátím:) A ono je podle mě lepší mít aukce ve hře než kvetoucí šedý trh jako byl v D II. Ale i tak byla sranda číst ty fóra, kde se nabízely předměty.
    • Mno nevim, osobne jsem mel radeji Diablo II, kde jsem si to hral jako single nebo s prateli po LAN a nebyl problem. Equip jsem nikdy nemel nijak zazracnej, ale bavilo me to. Hra byla zavisla na equipu, ale rozhodne min nez, jako tomu u D3.

Me prijde divne, kdyz postava dava bez equipu 10000x mensi dmg nez s nim. A dostava rany za 30000 tisic kdyz ma 15000 hp.

Zlate D&D;, kde clovek ma i na vyssich levelch dmg 2-8 a pak leda diky magickym zbranim se muze o neco zvysit (tam uz se spis jednalo o to zda clovek prekona armor a nebo zda se tomu vyhne). A ano i v D&D; jsou postavy zavysle na equipu, ale neznamena to, ze by jste i s horsi equipem nedali danou lokaci. Pripadne se to pomalu i da dohrat se zakladnim equipem.

PS: D&D; jsou hry typu BG, NWN. Mozna me i nekdo napadne, ze diablo je pouze rubacka (ale i v ni je system vyvoje postav a soubojovy system urcitym zpusobem srovnatelny).
  • ...noo mňa Diablo 3 baví rovnako ako dvojka, čo sa týka hrateľnosti. Sú to ale hry v niektorých aspektoch odlišné. Diablo 3 je dobrá hra, nech Vám tvrdí kto chce, čo chce *1* Jedno ale musím priznať, že Diablo 2 malo v niečom lepšiu atmosféru, neviem to opísať...proste mi prišlo také viac fantasy, také uveriteľnejšie postavy a brnenia ... a Baal bol cool *1*
    • V diablu 3 neexistuje vyvoj postav, v podstate tu nejsou zadne RPG prvky. Pribeh je neuveritelne hloupy a nelogicky, hra samotna velmi kratka (pravda je ze kratka byla i dvojka). NPC postavy mi vubec nesedly, kdybych si mel ted na nejakou vzpomenout tak mam problem. Grafika mi tez nesedla a kvuli hudebnimu a zvukovemu doprovodu jsem hraval s vypnutym zvukem.
      Jako fanda dvojky jsem se opravdu snazil na trojce najit nejake pozitivum, investoval jsem do ni cca 200 hodin casu, vyzkousel vsechny postavy a farmil inferno. Bohuzel behat porad to same aby padly nejake veci na prodej do aukce a vydelat si dost abych mohl koupit nejaky aspon prumerny predmet mi neprijde moc fun.
      • Cypri
        Přesně jsi vystihl to, co jsem zažíval s D3 já. Ve dvojce jsem byl rád za každej novej použitelnej meč, lepší brnění nebo tak. Tady ti to prostě nepadne, padne ti VŽDYCYKYYYY (99,999999%) něco co maximalně můžeš prodat na aukci A AŽ TAM SI NAJDEŠ LEPŠÍ PRO SEBE. Takže ta radost z nových věcí a opakovaného procházení lokalit (a to mi slíbili náhodně generovaný mapy) je prostě fuč.
        • kostejnesmrtelny
          Moje zkušenost je taková, že to, co říkáš, platí do šedesátýho levelu a strašlivě mě to sralo. Během levelování se tvůj gear za tebou táhne o dvě až pět úrovní pozadu. Na šedesátce se to (logicky) srovná a během prvních pár paragonů v infernu (který mi osobně přišlo ve srovnání s přechodem Nightmare -> Hell dětsky snadný *9*) naopak upgraduješ totálně zuřivým tempem. Pak teprve dosáhneš určitý úrovně equipu a v podstatě dojdeš ke klasickýmu grindu známýmu z D2.

Že se k tomu dostaneš až při čtvrtým opakování těch stejnejch čtyřech aktů, je největší tragédií Diabla III *7* a jestli mi někdo bude tvrdit, že to není přímej důsledek implementace AH, tak jako sorry, ale nemáme se dál o čem bavit... *16*
          • Cypri
            dojel jsem Hell a pak už jsem to vypl protože mě to znova nebavilo už projíždět. Jak říkáš, jeden z úrazů D3. Možná jsem to vypl zrovna v moment, kdy to mělo dostat ty správný obrátky, ale já už neměl prostě sílu ty exterierní na chlup stejný lokace projet znova. Každopádně díky za doplnění infa, asi to možná pustím a zkusím jet dál.
        • Kdyby ti, ty šašku, došlo, že tenhle problém se dá lehce vyřešit přes artisana, kterýho, když si pěstuješ, tak si postavu skvěle vybavíš.
          Ze zdejších komentů je cítit ta stará dobrá páchnoucí čecháčkovská demagogie.
          • Zalez mladej, matka prave vyndala cecek, tak si bez nasat ...
          • Cypri
            Šašku si říkej doma fotrovi. Buď diskutuj slušně nebo odpal a nereaguj. Lidi jako ty akorát stahujou jakoukoliv diskusi ke dnu. Když nesouhlasíš, řekni to slušně, jestli to teda umíš. Evidentně byla někde zanedbána výchova...
    • V necem ? rekl bych ze skoro ve vsem a navic starnes a nostalgicky vzpominas , tak vitej v klubu :-)
      • Dík *1*
  • To je nám zase prohlášení o věci která je zřejmá od spuštění hry. A zítra se dozvíme že pro přežití musíme dýchat ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit