Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare - recenze
16.11.2014 | Daniel Kremser
144 příspěvků
-
Ono je taky trochu rozdil hodnotit kolekci starych her se zbrusu novym dilem ne? Ale to bych chtel po tobe asi moc. *3*
-
Tohle není jen o trhu a prodeji, ale i o reklamě a marketingu. Možná by ses divil, v jak moc velkém zájmu vydavatelů je dneska úspěch třeba na Metacriticu a pokud vím, tak na MC se dávají do průměru recenze herních médií ze spousty zemí včetně ČR a Games.cz.
-
Kdybych to delal ja tak bych se ke spaceymu pridal. A to same v BO2. Paradne napsany villain a ja musim hrat za jakehosi mladeznika ktery ze sebe dela drsnaka protoze 'murica
-
Tak sme rozvijejici se trh, prodeje nove generace konzoli sou tu slusne a CoD neni nove ip ale serie budujici si meno. Takze pokud do podmaznuti jednoho recenzenta necpe Activision zrovna miliony, mohlo by to byt i rentabilni. I kdyz si spis myslim ze recenzent hru proste nijak nehroti a vetsina sou jen rozvedene reci z propagacnich videi.
-
Posledny dobry bol Modern Warfare 2
Tato seria si nikdy nehrala na simulator ale to aku sracku arkadovu z toho spravili je na zvracanie, zacalo to uz v ghostoch, mapy typu cim rychlejsie behas ako nejaky mario tym lepsie a mozu ta zabit z kazdeho uhla a je jedno ako si dobry uplne na ukor nejakej taktiky alebo strategie *6* -
Be advised. Kvuli p2p reseni servru se hra potyka s obrovskou kompenzavi lagu a privalem hackeru. Reknete ne p2p!
-
?
-
Já nepředpokládám, že se CoD najednou změní, ale hodnotit tu sérii kladně proto, že patří k tomu nejlepšímu z naprosto trapného žánru lineárních válečných FPS, je podle mně špatné. Pokud od hry očekáváš blbost, tak to neznamená, že by při splnění tvých předpokladů měla být chválena.
-
ty si ale trubka
-
Tak neni to Ghost ale bez dedykovanych servru je to no no
-
whatever
-
Samozrejme, ze je podmaznutej. Pro Activision je CR velice dulezity trh a prodeje zde urcuji vyvoj serie a hodnoty akcii spolecnosti. Proto je v nejlepsim zajmu Activision, aby zde hra dostavala vysoka hodnoceni. *4*
-
ted jsem dokoukal letsplay. nevim jestli bych to chtel hrát ale minimálne urcite doporučuju si to kouknout na YT jako film. je to epicka jízda v hollywoodskem stylu, ktera si nezada ani s filmy jako avatar, nebo edge tomorrow. pribeh napinavej a celkem i realnej. akorát škoda že to tak skončilo, kdybych to delal já, nechal bych /spoiler/ zničení atlasu i kevina spaceyho do druhého dílu
-
¨Děláš sis srandu ?
Toto je náhodou úspěch.
Sice oproti MW nic moc ale pořád dobrý. -
lol halo a ai nejdú dokopy.
-
8/10 ? Asi kazdej hrajem jinou hru ... tohle je jedno z nejhorsich CoD co se MP tyka ..
Tvl i Milos Bohonku ma soudnost a dal AC:U 6/10 ... recenzent je asi lehce podmaznutej ne? -
jj, to prinese no. Mini mod skytajici reskinovanej battlefield 4 za 50 euro.
-
F.E.A.R. tyky parádní AI
-
Tesim se na Battlefield Hardline protoze prinese konecne neco jinyho narozdil od Call of Sh*t 126
Hateri do me