Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare - recenze
16.11.2014 | Daniel Kremser
144 příspěvků
-
Ta a ja patrím k veľkým fanúšikom COD už od vzniku. Proste každý rok si to kúpim lebo COD mi dá to čo iná strieľačka nie. Výbornú zábavu plnú skvelých skriptov a momentov, ktoré v inej FPS hráč neuvidí. Samozrejme hra má svoje chyby a Treyarch vždy priniesol to slabé COD, ale od IW a teraz aj od SG budeme vždy to lepšie COD a keď v hre veci fungujú tak ako majú tak je hráč spokojný, A to vravím len o singleplayer zážitku. Multiplayer nehrávam vôbec, ani BF nie to ešte CODKO.
-
Po obrovských sklamaniach z otrasného a chaotického sp u blops II kde aj ten multiplayer stál za prd a najmä po cod ghosts, kde bola kampaň tak otrasná a odfláknutá, že som sa na multiplayer úplne vykašlal a skúsil som ho snáď len na pár minút pred tým než som to vymazal. Tak po týchto sklamaniach som fakt rád, že advanced warfare je kvalitou niekde úplne inde, sp ma po niekoľkých rokoch opäť bavil, prešiel som ho takmer na jeden záťah a určite si to dám ešte raz ale na ťažšej obtiažnosti :) Multiplayer som si zahral chviľočku minulý víkend a tento víkend ale aspoň pre mňa je to zatiaľ nehrateľné, jedna obrovská nevýhoda je absencia dedikovaných serverov, pri myši sa nedá vypnúť taká tá debilná akcelerácia a niektoré módy a nedajú kvôli P2P matchmakingu ani zahrať, trebárs som chcel skúsiť ten nový basketbalový mód či čo to je alebo aj CTF ale všetci hrajú TDM...
Celkovo je to ale slušná porcia zábavy aj keď treba podotknúť, že toto v žiadnom prípade nie je nový engine, je to len silne modifikovaný starý engine a keď niekedy opravia tie chyby a nedostatky v multiplayeri tak to možno budem hrať dlhšie ako predošlé dva diely :) -
Máš pravdu.. Rovnake herne mechaniky, rovnako ziadny pozadovany hracov intelekt, no to vsetko zasadene do ww2,to je take dospele
-
Press F to pay respects.
-
To je fakt. Ty seš smradlavé desetileté děcko. *15*
-
Press X to win.
-
mne pribeh neprijde blby, navic je i hodne napinavy s čim jsem se u hry už davno nesetkal
-
Naprostý souhlas! Pod ten verdikt se klidně podepíšu. :-)
-
Hodnotím len singleplayer, multi nehrávam.. a za mňa isto jedno z tých lepších CoD hier za posledné roky, pár scén je tam fakt dobrých, grafika fajnová, možnosti obleku pridávajú na hrateľnosti... ale na druhú stranu, zase blbý príbeh, postavy na ktoré človek hneď po dohraní hry zabudne, hrateľnosť ako som vravel lepšia, ale stále je to CoD hrateľnosť a čo podľa mňa je fakt veľká chyba hry je, že zase Vám hra diktuje aké schopnosti môžte používať a kedy.. zatiaľ čo Crysis človeku hneď na začiatku dá schopnosti a rob si s nimi čo chceš a ako využívať je len na tebe.. tu zase je to len také skriptované až to bolí - "tu môžeš využiť túto schopnosť, ale len na 5 minút a dosť" ..tak na takých slušných 6 - 7 bodov by som to videl.. ale isto je to len ďalšia časť v sérii, ktorá sa už niekoľko dlhých rokov opakuje a na tento diel sa tiež veľmi rýchlo zabudne
-
pry to není novy engine a je to videt (místy)
-
Já hrál nové COD na Unity 3 enginu právě na http://hernibox.cz/, ale asi hru už smazali nebo nevím kam se poděla, což je škoda. Nicméně hra se mi líbí a konečně nějaké oživení. Předešlé COD jsem moc nehrál. Nevím proč moc mě to nechytlo, ale tohle je výborné :)
-
Press F to print money
-
Po otřesném Ghostu, docela paráda. Nový engine je vidět, i když to není nic extra, zvuky jsou konečně vylepšené, animace ve videích paráda, příběh v pohodě, mohlo to být opět delší, ale je to CoD. Některé zbraně jsou docela zajímavé, jako oddechovka fakt super, překvapilo mě to.
-
https://www.youtube.com/watch?v=b82idSYHSu8 Najlepší review *1* *1*
-
Téma může být jakékoliv, ale vždycky z toho vyleze přeplácanej paskvil.. :)
-
Tak zkus napsat něco... něco... nebo víš co nepiš nic *3*
-
nejakej čur4k mi furt dava minuska, už mne to sere
-
Njn před tím zas brečeli že jim vzali WWII, pokaždé děti brečí *7*
-
exluzivity - dyk jinde to bylo recenzovaný už víc jak před týdnem tady si to snad kupovali za vlastní. Si to zahraj než začneš hodnotit.
-
A co tak udělat konečně další CoD z druhé světové, raději než z této pseudo budoucnosti? Ale chápu že to by dnešní CoD děti neunesli *1*