Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano ta scena je nejlepsi, uplne citim jak me to vtahlo do deje kdyz sem zmackl to F.
    Odjakziva se videa jenom sledovala ale ted clovek musi v pulce vytahnout ruku z gati odkliknout F, To je pravej nextgen,
    Ani nevim kolikrat sem tam loadoval protoze zacala cutscena ja dal ruky z klavesnice a najednou tam vyskocil quicktime event. Quicktime eventy jsou imho nejhorsi herni mechanismus soucasnosti, nechapu co se na tom konzolistum tak zalibilo ze se to ted sere do kazde hry.
  • Tak proc to ty pyco hrajes, kdyz uz vis dopredu, ze to stejne ohodnostis jako sracku, dej si celo do zdi.
  • No absolutně to nesedí do té scény proč levné QTE když to mohla být cutscéna kde budou vyobrazené emoce ze ztráty kamaráda.
  • mne ta scena press "F to pay respect" neprisla nijak nevhodna ani smešna, nevím čím to je. možna tím že nejsem smradlave 15-lete decko
  • strileni nabihajicich frajeru v fps, jak prekvapive
  • Nevim co chcete je to proste dalsi cod vzdyt od toho nikdo nic neceka.
    Nikdo netvrdi pred kazdym dilem ze to bude revoluce a to prave nextgen, vychazi to bez bugu a bez mikrotransakci navic nevychazi 2 dily rocne.
    V porovnani se srancema co vypousti ubisoft a EA je CoD perla.
  • Nuda az hruza,jenom chodit a strilet na nabihajici frajery,obaleno do high tech co uz tu bylo, projel jsem to a uz nikdy vice,meli by to skoncit a zkusit neco jineho...presne jak hollywood filmy,presne na xte minute litani,na dalsi lezeni, na x te vybuch....ach jo to je prekvapenich :p
  • Press F to pay reviews! Ne opravdu je to jen znova to samé generické CoD i multiplayer je horší něž předtím všichni poskakujou spawny o těch radši nemluvit.
  • Krescz
    420 blaze it fagget i reck ya cnt
    https://www.youtube.com/watch?v=h_5Pco0Alic&feature=youtu.be
  • Poslední MP který sem hrál byl ten v CoD 4 a po přečtení recenze soudím že to tak i zůstane.*6*
  • Chtěl tím říci že peer2peer zajistí funkčnost multiplayeru v budoucnosti a to je nehorázná blbost.. Ty p2p master servery kdykoliv můžou vypnout až vyjde nová hra (tak jak to dělá EA) a jediný co dokáže zajistit funknost multiplayeru do budoucnost je direct connect na IP dedikáče.
  • hnusnej a malo vyuzitej spacey...
  • money money money
  • ja ted koukám letsplay singleplayeru a skutečne to vypadá dobre, jak vizuálne tak hratelnostne. v MP mi tenhle styl nesedí ale každy ma jiný chute
  • já jsem spokojen, lepší FPS než Metro, to dostalo 7, takže 8/10 je spravedlivých...
  • Recenzent naschvál zapoměl napsat, že videá se hodně sekají. Pak zapoměl napsat, že pokud máte starší dvojádrový procesor a není intel i5 tak vám hra nepojede i když máte dostatek MHZ. Musíte si stáhnou fix , který to prolomí.....
  • To záleží jak je hra daleko od recenze a hodnocení. Někdy je to stejne nekdy víc....
  • zase prosím redakci, aby aktualizovala svoje smajlíky, facepalm by mi ušetřil mnoho vět...
  • musím si vzpomenout na recenzi na Lords of Shadow 2 od tohoto člověka, to byl v podstatě hate recenze na podařenou hru
  • treba tim chtel rici, ze udrzovat 1xmaster ma vetsi budoucnost u Activisionu nez udrzovat Xxded.server ;) to jestli ded.srv. davat do rukou lidem atd se tu neresi..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit