Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Advanced Warfare – recenze singleplayeru
5.11.2014 | Daniel Kremser
481 příspěvků
-
Ja som rovnako neodolal ako po ostatné roky, ale tentokrát som bol viac než príjemne prekvapený, singleplayer bol nielenže naozaj kvalitný ale bol aj koherentný, nie ako tie predošlé dva diely, najmä blops 2, kde ste ani nevedeli kde vám hlava stojí.
Dnes večer, pred pár minútkami som to dohral, zabralo mi o tak zhruba 8 hodín, aspoň tak steam píše ale to som sa snažil nájsť všetky notebooky a splniť všetky ciele :D
Jediný nedostatok, ktorý som postrehol je pomerne krátka kampaň, ale aj tak stojí za to. Hudba je špičková, zvuky majú konečne grády a aj grafika nie je najhoršia, iste je tam stále vidieť, že hra je súbežne vyvíjaná aj pre staré konzole, ale je tu badateľný podstatne väčší grafický pokrok.
Okrem tej pomernej krátkosti sp kampane ma miestami fakt iritovalo neskutočne dlhý loading a nezosynchronizované prestrihové videá...kde niekedy bol zvuk oneskorený aj o dve sekundy a ešte možno by som uvítal u sp kampane možnosť nastaviť si svoje vlastné fov, ale to je len taká maličkosť :)
Takže keby som to mal zhrnúť, tak by som len za singleplayer dal tohtoročnému call of duty kľudne 8.5/10.
Multiplayer sa chystám zahrať si asi až cez víkend, lebo teraz idem kukať fucik a zajtra a v piatok tiež nebudem mať času nazvyš. -
-
Nejsem sám komu se nové COD líbí... *4*
-
-
Tobě se líbí pomalu všecko. *15*
-
-
Jo? z čeho soudíš... *7* víš prd, já jsem tady byl hlavní kdo to odsoudil, neviděl sem do té doby jediný GP a pak si to zahrál... nevěřil svým očím - fakt se mi špatně odtrhávalo.
To už jsem nad COD , málem zlomil - hůl. GHOSTS bylo totiž oproti tomuhle... dost nic moc. -
-
Nic... prosím tebe.
-
-
Tak se nevyjadřuj, nic o mne nevíš. Hru si ještě nehrál. ( i když nebudeš to je fuk)
-
-
-
-
-
tak to jsme radi Mato ze jsi nas informoval co budes delat v nadcházejících dnech..hmm..nejsi ty ten co pise na facebook co mel k obedu?:)
-
-
To určite nie som ja, ja totižto tieto komerčného sociálne kanály vôbec nemám a ani nepoužívam.
-
-
Ale občas je fajn prohrabávat soukromí ostatních lidí skrz jejich profily.
-
-
Hovorí sa tomu voyerizmus a je to úchylka.
-
-
Ale já spíš myslel, že se člověk může podívat, co dělají teď jeho dávní kamarádi a tak...
Co jsem napsal, znělo trochu... Neznělo to, nebo nemělo to znít, tak jak sis to přebral.
-
-
-
-
-
-
Proč jsou lidi takový nenažranci a nedokážou ocenit snahu vývojářů? Buďte rádi, že máte vůbec co hrát ;)
-
-
Dokazu ocenit snahu vyvojaru, koupil se Alien Isolation a Legend of Grimrock. V COD zadnou snahu nevidim. Mam byt rad ze mam co hrat? I kdyby byla CODAW posledni hra na svete tak to ani nestahnu, je to brak, a to pudu radci ven do prirody nez hrat tuhle blbost pro juu es ej publikum
-
-
dejte tý hře ješte šancu, např. z Civilizace V se taky stala dobrá hra až po druhém datadisku, podobně Diablo 3 je parádní záležitost až po RoS. Počítám až vyjde nekolik DLC tak to potom bude teprve ta pravá pařba.
-
-
Proč bych měl dávat šanci hře, u které vim, že se o to autoři starat nebudou? Oni naopak na příkaz kravaťáků budou sypat rádoby DLC za 15 eur, které ti přinesou jednu extra žůžo zbraň, 2 recyklované a možná 2 nové mapy. Další DLC přinese hlas 50 Centa a jeden skin do mp za 5 eček. Ale abychom se dočkali opravy lagování, podpory dedi-serverů apod, to bohužel nepřipadá v úvahu. Tohle jsou zkušenosti z předchozích dílů. Začalo to prosím pěkně u MW2. Takže tady absolutně nepřipadá v úvahu srovnání s ostatními hrami, o které se její autoři starají a dělají něco pro komunitu a né jenom pro Ko(ko)tickovu kapsu.
-
V Mp, Sp se nezmění hejtovali ted budou hejtovat stále. *7*
-
-
To ho mají obdivovat a opěvovat? Dohrál jsem a podle mě je to nehorázný průjem. Ale tak pro fanoušky CoD a lidí co od toho moc nečekají je to luxus :D :) USA do toho.
-
-
Jinak to jo, agitka slusna. USA marinaci jsou chlapaci :)))
-
nechapu proc nekdo ztraci cas hrama, ktery ho nebavi? A jeste si je kupuje jako novinky, kdyz jsou nejdrazsi- predpokladejme, ze si je kupujes. Ja vydrzim max do pulky spis ani to ne a jde to z disku- ziju jenom jednou. Kdo hru dohraje, tak ho nejak bavit musela, to mi nerikej. Jestli je tak spatna, tak bys to nevydrzel, nebo se rad tryznis?
-
-
Řekl bych, že v tomhle případě je to o tom, že někdo si chce prostě zahrát multiplayer a chce si předem vyznoušet zbraně, míření, exo suit a podobný věci v singlu. Já mám jasno, že ho ani nezapnu stejně jako jsem ho ani nezapnul v BF4. Měli by dělat nějakou třeba o 10€ levnější verzi kde by singl vůbec nebyl.
-
To bude asi tím že o hrách píšu :) A nekupuju je ale dostávám jinak bych to nikdy nepustil :)
Raději se po tomto fantastickém zážitku ponořím do vod indie :D
-
-
-
-
-
hmm, grafika stejná, hw nároky vyšší. Řekne mi někdo co je to za čáry?
-
No vcera mi prisla hra. Samozrejme som hned vyskusal multiplayer no ale mozem povedat ze je tam sklamanie. Moja najoblubenejsia je black ops 2. Preto dom porovnaval.Vysledok z mojej skusenosti je takito. Hratelnost je skoro ako ghost, grafika sa priklana viac ku black ops 2 ale neni to ono. Tak je to nejak spojene. U mna sklamanie uz po druhy krat. Tak ze sa vraciam ku black ops 2. Skoda ze sa tieto hry nedaju posunut niekomu inemu. Mal by som nazvis tuto a ghost.
-
Neviete niekto preco ma to stale kickne na serveru..pripojim sa hram a po minute ma to vihodi..
-
Ak ma niekto zaujem za 30 eur predam 4 dlc k tejto hre. Dlc som este neaktivoval.
-
Off topic dotaz: potreboval bych radu, uz tyden me pc pri startu pise program redist prestal pracovat a musim ho ukoncit, nevite co stim? Nekde sem celt ze to muze byt directem x, nainstaloval sem nejnovejsi a nic furt to pise. Prosim o radu, bidi vdecne za kazdou radu, diky moc?
-
-
Tos mohl napsat alespoň do bleskovek když už.
-
-
Jo mohl sorac, ale uz nevim co stim a napadlo me ze tady by me nekdo mohl poradit.
-
-
-
Pro mě zatím hra roku, perfektně napsaný příběh, parádní akce, která nenechá vydechnout a návykový multiplayer, navíc skvěle šlape na mém průměrném pc.
-
-
Tak ty bys mel hrat vic hry, chlapce. Evidentne netusis, ktera bije nebo co letos vyslo a hral si mozna tak Call of Duty a miny ve Windows. Diky za pobaveni a prumerny pokus o trolling.
-
-
rofl....je to blbosť, ale stejne sem si to stáhnul a vyskoušel...hhehe klasické demíčko a hláška československých pc trollov...takto odskúšané majú 3/4 hier a 1/4 kúpenú za euráš na Steam na Vánoce, kde 40x refreshujú browser aby zachránili herný priemysel...Kremser boduje *14* *15*
-