Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLOT TWIST: Trollové v diskusi jsou adminové, kteří už to nevydrželi, ruply jim nervy a potřebou si tu na ty lidi taky zanadávat *1* ne že bych se jim divil
  • Hra je to hezká na pohled i hratelná. Autoři však vesele a bezostyšně vykrádají nápady z jiných her. Kdo hrál sérii Crysis, ten pozná některé úrovně, které jsou téměř totožné, stejně tak protivníci (a to nemluvím o speciálních schopnostech jako neviditelnost, turboskok apod.). Další prvky a úrovně si vypůjčili z Wolfenstein new Order (závěr hry) a Battlefield 4 (droni, tank). Pokud si někdo vzpomene na hru Borderlands a její DLC Secret armory of general Knoxx, tak si někdy bude připadat že se posunul v čase - (Atlas Coorperation, Pandora, Droppody, dokonce i jeden voják se jmenuje Knox).
    • KIMCID
      her a filmů...
  • Je to Idris Elba nebo ne sakra? :)

To na San Franciskym mostě nebylo špatny, ale mám odehráno tak 2,3 hodiny a cítím, že za chvíli bude konec. Je pravda, že je to nejlepší Cod za poslední roky asi, ale pořád jen průměrná hra, měli se vysrat na blbý MP, soustředit se pořádně na singl, udělat ho delší, propracovanější a byla by to výborná hra, bohužel.
  • Hnisavec
    stále o 2 triedy lepšia recenzia než od toho mamrda na Sectore, kde stihol ešte pred ofiko vydaním zhodnotiť i prázdny multiplayer....asi to opísal z krabičky vzadu akoby povedal Bulír, ale čo sa diviť na amatérskej sajte s gramatickými hrubkami, čo kolú oči.

plus dá hre o 1,5 bodu viac ako dal Ghostu pred rokom a napíše, že hru ako Ghost by mohli urobiť i bezdomovci...schizofrénia....vďaka za aspoň jedného kráľa herných recenzií na weba ako je Level a games....
    • Dal o 2,5 bodu viac. A multiplayer to má perfektný, to len takým negativistom ako ty sa nepáči nič. Pál do prdele, si už trápny.
    • v skratke - recenzent si zahral single a zistil,ze je to zase len dalsie CoD so vsetkym s cim kazdy rok pride a po spusteni MP mal pocit rovnaky, tak si povedal,ze ani plne serveri to uz nemozu zachranit, tak zbytocne neotalal, ved naco aj? je to zase len CoD, nic viac, nic menej...pre niektorych ale bohuzial len menej *1*
    • Jack1947
      ÁÁ zase Sector... nuda. Vymysli něco lepšího... *6*
      • Hnisavec
        odpáľ ty spamujúce Veskoslavovo varlo
        • Jack1947
          Ještě komplexy z veskoslava... chlapče, chlapče ty nebudeš uplně zdráv. Zase agresivita. *7*

Už pálím... pryč. Radši.
  • Krátky singl, stokrát omletý multiplayer jasná GOTY a 20 z 10. *15*
    • Ronox
      Stokrát omletý multiplayer? Ale jdi ty brepto.
  • Dohráno, a jedná se nejlepší CoD. Teď hurá na multak *1* *1*
    • No a pak se divte, že je to furt to samé. Příští rok PC verze za 1500,- Kč, opět optimalizace 0, novinky 0 a furt z toho 90% trhu bude na větvi *7*
      • He7he
        A nějakej johny kdesi z čehosi zase napěchovaný pleny, pračka na plno, smradu po celým baráku, den v p*deli, sra*ka kapesníků v rohu, filosofování nad nespravedlností světa. A za rok tě to čeká znova. Kamaráde, je to zlý, co?
        • Člověk aby se v diskuzi u cod dočkal normálních názorů, to je jako zdolávat osmitisícovku bez rukou.

Většiho d e m e n t a jsem tady už dlouho neviděl.
          • He7he
            No to jsme na tom dva. Akorát, mě už vy nedopečení kašpárkové nepřekvapujete.
  • Nebo sorry 7 hodin gameplay a 4 hodiny z toho jsou cutsceny
  • Press X to pay respect. To me dostalo.
    • species
      Ja to videl v nejakym web comicu a uprimne sem si myslel ze je to vtip, bohuzel nebyl.
  • Jack1947
    No hele abych řekl i mínusy - tak třeba to že těch protivníků tam bylo teda sakra hodně a checkpointy nebyly zas tak dobře rozložené... njn hodně jsem umíral.

Proto jsem hrál, na střední obtížnost nemám rád některej usek opakovat po 20 jen kvůli tomu že jsem chtěl vše vystřílet bez krytí.

Ty přesvícené efekty, plastová plet - lesklé to byl taky celkem humus to je věc co mne na novejch hrách s*re všeljakej glare/ haze blur motion blur deficint aproximity shitt atp... akorát je člověk ozářenej a nevidí na co střílí... nechápu co je to za modu. Tady to bylo častokrát přepálené.

Příběh naopak byl klasický bez příkras, nezasáhl mne jako trilogie MW ale byl dobrý. Hlavní záporák měl mít víc prostoru. Taky lepší finále.

Byla tam tuším věc co se vrátila z MW(??!!) nějaké pc terminály, jejich sbírání. Sebral jsem asi jen 7/45.
    • Vis proc to tam je to nasviceni? Nedas si praci z texturama ale vsecko nasvitis, prepalis to a mas po praci. Mrkni ze kde to neni, tak sou textury zase stejne hnus jako minule.
      • Jack1947
        To není normální, chápu že to chtěj mít WOW atp... ale i z 1metru na TV. Je to hrůza a ani sem neviděl třeba když si vybíráš granát. Tak jakej, to bylo tak neskutečně otravné všechno zářilo a granáty byly ještě na staré technologii a viděl si prd. Hlavně když na tebe, letěli drony a jak kokkot si losoval v loterii.

EMP, sis nevybral. Pak taky třeba na mostě se mi špatně strefovalo samopalem do protivníků protože jsem je viděl blbě, vrcholem byl ten sniper ve věži - jako fakt zničit celou věž raketometem? *7*

Líbila se mi ta stealth -cloak složka - jenže to sem se snažil taky oběhnout no nešlo no. Stelth mise byly taky celkem dobré. Hezká animace lámání vazu... *2* , většinu akcí sem zkoušel hrát pokus omyl, což kupodivu šlo.
  • jindra.veliky
    se mi libi, jak na to vzdycky PC corky nadavaj a pri vydani si to stejne hned stahujou.....

hru jsem nehral, ale v budoucnu zkusim i kvuli zombie modu a kooperativnim misim jestli tam jsou? V MW3 byl stejne ten coop nejlepsi a nahrat se v nem pro max. pocet hvezd dalo 2x tolik casu

ale nedej bze jestli si pak nekdo bude chtit stahnout Kingdom. To tady budou stejny lidi moralizovat, jak jste zly pirati *12* *12* *12*
    • Dovolim si vynechat kritiku (nemam co), nestahovat (proc?) a nekupovat (protoze o to nijak zvlast nestojim), ok?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit