-
pane redaktore, (pan redaktor) chcel by som vam osvetlit vznik enginu tejto hry :) Jelikoz som velky fanda dovolim si upozornit na presny rok vytvorenia a vydania ID TECH 3 enginu:
engine bol vytvoreny v priebehu roku 1998. prva hra na TECH 3 bola QUAKE 3 multiplayer beta, ktorej prvy build bol vydany presne 27.11.1999....
Ano, BLACK OPS 2 slape na 13 rokov starym (vynovenem) enginu ..
hezky den
s pozdravom,
pyroSK (quakelive) aka SLOVAK POWER (call of duty) -
Mozna blbej crack *11*
-
Ban dostaneš na origo verzi i na kradený takže meleš kraviny, de voto že cheatuješ a je fuk jestli máš krabici nebo stáhlej torrent, laskavě mě nenadávej ty smrade *16* já sem k tobě taky mluvil slušně. Oproti tobě mam dost mozkovejch buněk a zkušeností a vim jak to chodí jelikož mam vlastní servr a potíkam se z kokotama co cheatujou každý den.... takže pomlč když o tom víš úplný hov.o.
-
No, myslím, že to, že nevycházejí dema her, je zkrátka špatně. A srovnávat to s filmem není úplně fér. Zatímco za "plnou verzi" nového filmu daš v kině třeba 150,- Kč, tak za plnou verzi nové hry litra. V případě, že se ti nebude líbit film, tak mávneš rukou, ale pokud se ti nebude líbit výrazně dražší hra, tak málokdo mávne rukou nad ztraceným litrem...
-
tazke to nieje vsetky hry hram na naj obtiaznosti, tlacitka drzim tlacim a nic jedno drzim jedno tlacim a furt nic skusal som restart missie a nic
-
By me zajimalo, o jaky ze macatosti SP autor mluvi ... SP dohranej za odpoledne? lol a jako uz roky porad totez jen v premalovanych kulisach.
-
Za ty peníze to nestálo nikdy, možná tak v době CoD 2 *2*
-
Jaká hovadina, pořád je spousta lidí, kteří u těchto her hrají jen SP stejně tak jako já. Pravdou ale je, že kvůli SP bych si to rozhodně nekupoval. Ale jsou to jeho peníze.
-
Jestli je i CoD pro tebe moc těžké, je čas se na to vykašlat a najít si jiného koníčka *1*
-
Co taková Red Orchestra 2 ? Jaký je názor ostatních ?
-
Pěkný. Úplná blbost, ale pěkný. *15*
-
Že je to to samé už od prvního dílu?! Hrát ty jsi vůbec dvojku? AC:BH? AC:R? Série AC je zatím neposkvrněna vydáním dílu, který by zklamal, což po 5 hrách rozhodně není špatné. Je to co do kvality snad nejlépe se vyvíjející série dnešní doby.
-
abych pravdu rekl AC3 je blbost co se tvari ze je good ale jinak to je taky porad to same od prvniho dilu a ubisoft o tom ani nemluvim nejhorsi firma co kdy existovala snad tvl *11*
-
Assassin creed 3 tu dostane sedm z deseti a tuta bejkovina,ktera dejove a misema nenadchne dostane osmicku.Asi si delate srandu ne?Tuto je nejhorsi dil Call of Duty vubec od zacatku serie...jednicka Black Ops byla nej i s Modern Warfare trilogii,ale tuto se fakt nepovedlo..vim ze Assassin se neda s COD srovnavat,ale to je nebe a dudy v tutom pripade..to by Assassin zaslouzil desitku v tom pripade
-
Jo presne jak pises! zacal jsem hrat hc
-
ale to by se stretlo s tebou
-
Jdete s tim call of duty uz do pr..le *11*
-
Hear hear.
-
Jsem rád, že se autor nenechal ovlivnit všemi co v komentech na tuhle serii jen kydají. Ja mám dohráno a jeníné co mi na hře vadí je damage zbraní v multiplayeru, kdy musíte do týpka vysolit skoro cely zasobnik aby pošel *7* Snad to opraví nějakým patchem.. nadáva na to hodně lidí :)
-
Tak dneska sem koupil a je to fakt kvalitka uz se tesim na zombiky *5*