Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No tvl to je zase výrok roven pravého intelektuála *1* *11* jen tak pro okraj je úplně jedno jestli máš originál hru nebo jsi si ji stáhnul kdoví kde. Protože, jestli už je člověk takový jelito, že má potřebu v těch trapně jednoduchejch střlečkách dnešní doby cheatovat, tak mu je úplně jedno jestli má origo hru nebo ji ukradl...
    btw příště zkus používat mozek než něco napíšeš
  • no to je úmysl aby byla hratelnost chaoticka, nemuzes cekat nejakou taktiku. nejlepší hrat s pritelem ktery ti bude kryt zada
  • Zkus hardcore, tam ušmudlánci s smg dostanou ránu z assault pušky a jdou k zemi...
  • Max Payne 3 a Mass Effect 3 lepší hry pro mě letos hold nevyšly. Jo Sniper Elite V2 byla taky dobrá hra letos.
  • :D ja Te nenavidim az Te mam rad chlape *5* Kazdopadne s Tvym nazorem na BO II souhlasim.. *2*
  • Recenzent zapoměl dodat, že design map v MP je otřesný. Mapy (ne všechny) jsou chaotické, rozplzlé a všechny trpí problémem, že ať se vyskytuješ kdekoliv vždycky máš nějakýho kokota za prdelí. Nejhorší je, že si nemůžeš vybrat na jaký mapě chceš hrát, takže vždycky musíš tu horší přetrpět. Kdo hrál mp v MW 2 tak ví o čem mluvím, tam je to prostě úplně jiná liga už jen kvůli tomu, že MW 2 obsahovala i skvělé mapy z COD 2 a COD 4. Celkově jsou mapy v BO2 bez nějakého nápadu a šmrncu. To je pro mě velké zklamání.

Dále vyrovnanost zbraní je na hodně mrzké úrovni. V podstatě žádná jiná zbraň nemá v přímém souboji proti SMG šanci (pokud nepočítám broknu na opravdu blízkou vzdálenost). Hitpointů je tak málo, že pokud do vás začne někdo pálit nemá cenu mu vzdorovat a bránit se.
  • a co je podle tebe vitez roku 2012? AC3 nebo dishonored jestli ano tak se stebe asi poseru :D
  • co sa konzol tyka tak uz som cakal kedy mrkvosoft zase pride s nejakym novym napadom cuckania este viac penazi z hracov... U single playerovych hier je to podla mna nemyslitelne, takze taky skyrim nema zmysel ani spominat. ale na pc mozu asi na taketo nieco tiez zabudnut. jedine ak by sa im podarilo streamovat hry priamo zo siete ale to je este daleka buducnost. v opacnom pripade si s takymto paskvilom hackeri veelmi lahko poradia a vysledok je opat minus.
  • Crysis 2 si zaslouží leda tak uninstall z disku, pokud tedy byl někdo dost hloupý na to, aby si tu hru instaloval. *1*
  • se divim ze za recenzent dal jen 8/10... to se vydavateli nebude libit - to takhle pohanet !!! takhle asi bude brzi bez prace ! :)
  • za prve si dovolim nesouhlasit ze MP je vedlejsi a za sruhe ano kdyz hrajes piratskou verzy hry je jasne ze sou tak cheateri.. :)
    ,
  • stratego
    vedlejsi? naposled tak mozna v CoD 2 jestli vubec
  • Veskoslav
    Až na to, že MP bylo vžy u CoD to vedlejší;)To jenom tak na okraj. Navíc v MP CoD je tolik WH a podobnýách sraček jako nikde jinde....
  • a minuskujte kolik chcete ale vite kde to mam :) *16*
  • jak muzete porovnavat tuhle hru s hitmanem a jinyma? ano je to porad stejne ta hra jako predchozi dily ale porad ma neco do sebe a je kazdopadne lepsi nez nejake radoby strilecky typu BF3 hitman ghost recon a jine....a u cod jde hlavne o multyplayer to je vec kde ta hra proste prekonava ostatni a muze jet na 6roku starem enginu
  • MrSanta
    Já jsem se s nějakým šaškem nenamáhal, už tak to bylo na moje kreslířské schopnosti neuvěřitelné výtvarné dílo. Ale vděk spolužáků za tu námahu stál *1*
  • Jeho rodicia
  • Jo, jenže kdy si naposledy hrál něco z druhé světové, co stálo opravdu za to. Pro mě to bylo naposledy CoD 2, nic lepšího jsem od té doby neviděl. Kdežto tyhle rádoby věci z budoucnosti jsou dnes nacpané všude.
  • Tak jo musel jsem si rýpnout. Je to dobrej díl. Docela mě zaujal hudební doprovod a celkově příběh je na slušné provni. Je to ale jinak tupá střílečka s absolutně žádnou AI nepřátel, ale to je asi jedno. Zde to zrovna asi nevadí.
  • Mně se zase hrozně líbíla skladba z klubu Solar a to nejsem žádný extra fanoušek elektronické hudby. Ale jinak souhlas, soundtrack je opravdu velice slušný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší