-
Taky jsem jí měl:-) ručně kreslenou i s jakousi podobiznou šaška Malcolma v rohu dole:-)
-
Jsem si to myslel, ale nebyl jsem si jistej. Moje nádherná mapka (dokonce i kolorovaná) byla tehdá ve třídě horké zboží *15*. Škoda, že je již v nenávratnu.
-
Soundtrack se fakt povedl. U písničky od Elbow mi idu zimomriavky po zádech *4*
-
ještě si někdo hoďte mínusko !!
-
jo proč ne v obojím můžeš honit padouchy po střechách a nebo prostě jen sbírat skore:D
-
My se ti taky nesmějem za jméno Pepa Pinďour...
-
Tahle hra je to totální lejno roku 2012.
-
reaguji na jeho puvodni post "A tenhle CoD je asi odkud?:-DZ minulosti, současnosti? Ne, on je z budoucnosti:-D Ale spi dál:-D"
-
KAždopádně těch co chtějí 2. / 1. světovou je mnohem ale opakuji mnohem více ;)
-
Jo a tak srovnáme třeba "simulátor" Policie ČR a Assasin Creed 3. Jsou to přece jenom hry, ne?...
-
Ty zee mě nedělej vola, pač ten jsi ty, ano tento díl je z moderní války - tudíž bych nerad aby další byl taky... už to konečně chápeš??? OMG
-
A někdo zase nechce už II. světovou či I. světovou:) Navíc toto je netypické zobrazení sci-fi budoucnosti, narozdíl od MW3, která se snažila tvářit jako současná hra.
-
Black cocks 2 nevypadá špatně..chtěl sem si koupit ruskej klíč za 3 kila ale za litr tahle hra fakt nestojí *5*
-
Ty jsi vážně jantar... Tahle hra si 8 zaslouží, z mé strany i 9... Přoč by měla být padoující videorecenze? Na tomhle se nedá nic parodovat... možná na tebe uděláme parodii. Zamysli se nad sebou..;-) COD BO2 je jednou z nejlepší novodobých stříleček co jsem hrál... Tedy až na Spec Ops: The Line...
-
Jednoduše - oboje jsou to jen hry
-
to asi jo, ale kazdopadne už mě to nudí, pokud příští COD nebude z nějaký jiný doby jak moderní války, tak fakt nevim kdo si to koupi...
-
Co míníš tím Recyklovaná? Jak můžeš porovnávat Hitmana s CoD.. ty jsi vážně id***
-
po třech, jestli myslíš Kyrandii
-
Já nemyslel tuto část (ta byla celkem sympaticky šlehlá), ale až tu část poté, kde hraješ za dobráka a končí to odraženým granátem.
-
Na té misi s Menandesem se mi právě líbilo, že to hodně dobře znázornilo ten jeho obrovský vztek a taky starost o jeho sestru.