Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black cocks 2 nevypadá špatně..chtěl sem si koupit ruskej klíč za 3 kila ale za litr tahle hra fakt nestojí *5*
    • Tahle hra je to totální lejno roku 2012.
      • a co je podle tebe vitez roku 2012? AC3 nebo dishonored jestli ano tak se stebe asi poseru :D
        • Max Payne 3 a Mass Effect 3 lepší hry pro mě letos hold nevyšly. Jo Sniper Elite V2 byla taky dobrá hra letos.
  • Jsem tohle přesně čekal, jakmile nastoupí Call of Duty a Activision tak radši žádný recenzent nedá špatnou známku. Každej rok je to skoro stejný. To jsem zvědav, až bude kompletně nový engine, jestli budete muset zvýšit hodnocení aneb 12/10 bude vypadat blbě.
    • Hold je jednodušší způsob dát 8/10 protože je to jen dalsi nepovedene cod. Pak chodit na akce, dostavat zdarma hry a profitovat.
      • A vy už ste to hráli, že hodnotíte. Nebo zas jen typické kecy na CoD.
  • Black Opsy už vážně nesnáším, ani jeden Modern Warfare se mi neseká, jede úžasně rychle, supr grafika, skvěle se ovládá. Black Ops je jen zoufalý film, který se občas dá hrát, přičemž hratelnost je zoufalá, seká se to jak prase i na malé detaily, neustále načítá, otravuje ukázkama atd. atd. Vůbec to za to nestojí... Prostě to kazí jméno celé CoD sérii....
  • Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat Stáhnul jsem si Call of Duty Black ops 2 Skidrow. a nejede mi multiplayer. pač se mi to přepojuje přes steam. potřebuji aby se to přes steam nepripojovalo. Prosím radu. Děkuji:/ *3*
  • hraci mozu davat tazko ked este len dnes to vyslo do obehu, resp vcera :) vsade to dosahuje velmi vysoke priecky cize az taky fail to nebude http://www.metacritic.com/game/playstation-3/hitman-absolution/critic-reviews
    • Veskoslav
      83%: Generally favorable reviews based on 17 Critics *1* *1*
      • ale to si nevsimaj :D mas tam kazdu stranku na ktorej to kolko dostalo a je to pekne sumárum :))
  • Dohral sem Black Ops 2 na PS3 ale kdyz chci zahrat znovu třeba od pulky nejake mise nejde vrati me to bud na zacatek nebo posledni misi a to jsem vse sejfoval dekuji za radu
  • No tak teraz mi to neda....tato recenzia presne podla ocakavania dopadla vyborne pricom je to jeden hnusny kyc , ten cely singl je vysmech vsetkeho.Hadam som uz davno nevidel hru ktora ma take nadupane "WOW" efekty na kazdom kroku a samy script + BOOM efekty.
    Hru som nehral stacilo pozriet na game anyone takze hodnotim podla toho.Podla mna je ta hra hrozna uz i po grafickej stranke .Tak holt activision si da tu namahu a recenzentom zaplati :D Kdezto pri MOHW vsetci nadavali na singl , ze ta hra je sh*t atd pritom MP je uplne zabavny , teraz momentalno malo hackerov kdezto v cod je ich plno , nehovoriac o tych vtipnych chybach z BO (snake atd...).Tak tomuto dat 8/10 je vysmech vsetkeho mozneho u mna games.cz skoncilo s recenziami, celkovo ste zvykavali hodnotit slusne teraz to ide dolu vodoou staci kuknut na metacritic a opytat sa nezaujatych ludi na BO2 a hnde mate nazor zaruceny...bleee
  • Nejsem velkým zastáncem série CoD, ale je pravdou, že každý díl, který vyjde si pořídím a zahraji. Nebudu se zde dohadovat zda je to plné skriptů, že je to opět to samé, nebo že zase chybí realita. Pro mě je CoD hrou, kterou si zapnu když chci totálně vypnout, odreagovat se, zastřílet si a myslím, že tomu i tato celé série slouží. Co mě na CoD baví je pro mě to filmové pojetí, zvraty a průběh příběhu přímo ve hře, občas nějaká filmová "wow" blbůstka, ale bohužel stejně jako BO tak i BO2 mi přišel celkem nemastný. Zasazení příběhu do budoucnosti byla dobrou trefou a plno vychytávek opravdu překvapilo, ale zkrátka CoD od IW má pořad něco navíc. U BO2 stejně jako u předchůdce mi tam chyběla nějaká mise na kterou člověk dlouho vzpomíná, nějaké momenty, které si člověk vybaví když si na hru vzpomene a tohle MW serie pro mě má. Pripyat, Gulag, Paříz a pád Eiffelovky atd. BO2 překvapil, ale videa před hraním mě celkem nudila, mise mi přišly celkem nemastné. Hold MW serie mi přijde zajímavější, akčnější a v parádním tempu kdy se člověk těší na konec kde to celé graduje. To jestli je hra pořád stejná, jestli je to plná skriptů, nebo že to němá grafiku jak BF3 mi je celkem u této hry jedno, beru to zase tak, že celkem slušná grafika a nepotřebuji k tomu Core i7 a hry pro mě nejsou primárně o grafice. Pokud chci u hry přemýšlet a nestřílet do zblbnutí, tak si zahraji něco jiného, ale na pořádnou odreagovačku jednou za rok dobrý
    • Zapomenul jsem pochválit novinky, které hra má. Rozhodnutí, mise, které nepůsobí fakt uzavřeně. Je pravdou, že se někdo zamyslel a BO2 je hodně jinde oproti předchůdci. Nechtěl jsem BO2 kritizovat, protože mi na jednu stranou přijde hodně přelomové v celé sérii. Ale něco mi tam chybělo, ale díky rozhodnutím si hru zahraji hned jak bude čas znova, protože bych rád viděl jestli tato rozhodnutí mají nějaký vliv na průběh hry v budoucnu, zatím nevím :-) Těžko popsat po dohrání pocity, na jednu stranu jsem spokojený a opravdu překvapený, na druhou cítím, že mi tam něco trochu scházelo v celé kampani
  • to snad neni ani možný jaá osobně " miluju BLACK OPSY 2 singl i multiplayer .. a nastavit seto v kaýdem případě rá .. jeto parádni hra .. hraju oboji a polaýde se natom vyřádím .Nechápu hrače lidi co si koupí hru a začnou ji kritizovat jen kvůli nastavení mě osobně to vyhovuje jak to je grafika super děj ??Otom se nebudu ani vypisovat a zbraně ?? šnmarjááá to je " nasakrooooooozni věc" ..Vždycky jsem se těšil na tyhle věci .. ale tohle je bomba umě to ma plný počet 100% a vice *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Assassin creed 3 tu dostane sedm z deseti a tuta bejkovina,ktera dejove a misema nenadchne dostane osmicku.Asi si delate srandu ne?Tuto je nejhorsi dil Call of Duty vubec od zacatku serie...jednicka Black Ops byla nej i s Modern Warfare trilogii,ale tuto se fakt nepovedlo..vim ze Assassin se neda s COD srovnavat,ale to je nebe a dudy v tutom pripade..to by Assassin zaslouzil desitku v tom pripade
    • abych pravdu rekl AC3 je blbost co se tvari ze je good ale jinak to je taky porad to same od prvniho dilu a ubisoft o tom ani nemluvim nejhorsi firma co kdy existovala snad tvl *11*
      • Že je to to samé už od prvního dílu?! Hrát ty jsi vůbec dvojku? AC:BH? AC:R? Série AC je zatím neposkvrněna vydáním dílu, který by zklamal, což po 5 hrách rozhodně není špatné. Je to co do kvality snad nejlépe se vyvíjející série dnešní doby.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší