Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • By me zajimalo, o jaky ze macatosti SP autor mluvi ... SP dohranej za odpoledne? lol a jako uz roky porad totez jen v premalovanych kulisach.
    • treba tim myslel ze tunel ma o 1m vic v prumeru :)
  • otvírejte flašky s alkoholem, vyjděte do ulic - cod má příběh a je pořádný. Po dlouhé době jsem cod hrál nejen kuli parádním výbuchům a řežbě, ale dokonce sem si užil příběh. a po dlouhé době první cod (od 4 ) co se může uchytit v progamingu
  • takže tahle hra od vás dostala stejný hodnocení jako novej Hitman? ehm
    tohle byl poslední českej server o hrách, na kterej jsem občas chodil. teď už nebude žádnej
  • Zdarec poradte mi prosím *10* mám odehráno všech deset prestige a potřebuju odkliknout tu poslední prestige Master ale nevím jak je tam už jenom Fresh Start ale to když kliknu tak si vymažu vše a pujdu od začátku ne? dík za info
  • se divim ze za recenzent dal jen 8/10... to se vydavateli nebude libit - to takhle pohanet !!! takhle asi bude brzi bez prace ! :)
  • Jak pise autor skvela jizda *14* skvely pribech proste parada ted drtim multak a penez za to nelituju *2*
    • Přesně... a Zombíci jsou parádní...=-) Nechápu proč tě mínusují... =-D
  • Muzu hrat Call of duty Black ops 2 Multyplayer s kamosem kterej to hraje na Pc a ja to mam na PS3?
  • naozaj by black ops už nemal byť žiadny je to bordel chaos a pribeh strašný.Hru som prešiel a teraz som si chcel znovu zahrať ,ale sa to nedalo po misii na konovi som musel urobiť ctrl+alt+del a unistall ja neviem ale každy diel som prešiel na jeden šup zapol o 20:00 a spončil o 2:00 v noci bez prestavky a toto som hral tyžden s odporom a nenavistou či po grafiky ,alebo hratelnosti strašne nudná hra nech sa nehnevajú BF3 rok stará hra a ta hra ešte dnes je pekelný krok vpred a ešte bude... Su strašne zufali pri bude MW 4 mohli by urobit druhu svetovú s pribehom ale židou zachranujeme a strielame nemcou tu nenavist a potešenie ma každy strielať , moderna vojna je iba strielanie nič viac *1* *1* *1*
    • Oj kamoš to čo popisuješ tu sekvencju ja som prešiel okolo pol hodibny .. něviešm očo idě ale ja mam aj BF3 aj BLACK OPS 2 aj 1 .. a idě mi to na najvyšie detaily
  • co sa konzol tyka tak uz som cakal kedy mrkvosoft zase pride s nejakym novym napadom cuckania este viac penazi z hracov... U single playerovych hier je to podla mna nemyslitelne, takze taky skyrim nema zmysel ani spominat. ale na pc mozu asi na taketo nieco tiez zabudnut. jedine ak by sa im podarilo streamovat hry priamo zo siete ale to je este daleka buducnost. v opacnom pripade si s takymto paskvilom hackeri veelmi lahko poradia a vysledok je opat minus.
  • Uděláte si z toho COD taky takovou video recenzi jak na MOH pač udělat si takovou srandu z hry když ta hra ani taková nebyla !!! COD ukázala jenom něco nového pač došla do nové doby kdyby zůstala v té samé tak stejně neukážou nic new. Prostě série COD se do budoucnosti nehodí můj názor! Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší