Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Súhlasím s hodnotením, len tie misie Strike Force, och... dobrý nápad, ale realizovanie dosť zlé.. to AI je úplne ale úplne neschopné - zahral som prvé tri tieto misie, všetky som prehral .. prečo? lebo nech dávam aj niekoľkokrát povel svojej jednotke, aby sa niekde presunula, ale oni len stoja a nič.. musím sa stále prepínam za nich, aby som ich dakde doviedol.. nevedia sa kryť, sú hneď mŕtvy, nechajú sa zničiť a neviem čo.. a za 10 minút ich takto organizovať, to je za trest fakt.. keby dáky patch opravil tú AI v týchto misiách, tak to by bola pecka.. takto to je podľa mňa aj zbytočnosť.. asi na nižších obtiažnostiach to nie je až taký problém, ale keď to človek hrá na hard a ťažšie, tak je to proste o ničom - iba o nervy
  • napisal som velmi, velmi podobnu rcenziu. Samozrejme som sa nevyhol kritike, preroze niekto proste nevie pochopit, ze BO2 je lepsi, nez posledny MW3 a lepsi nez MoH. Multiplayer je diakutabilny, komu sa nepaci a nedokaze v nom hrat, nie je cielova skupina.
  • Proč to rovnou nesrovnat se Sims, že? Nebo s Horsez 2 Vzhůru do sedel.. Vždit je to taky přece stejná hra ne?
  • to mělo bejt na toho Zoltana dole..
  • 8 ... coze ? 1.8 si myslel asi...
    • Yoda *1*
  • Každej má jinej vkus na hry..., mě osobně black ops II mrtě překvapil, je to sice taková naskriptovaná střelnice, ale spolu s příběhem a různorodou akcí, nepůsobí monotóně, se podle mě v klidu vyrovná slátanině MOH- Warfighter, která se vyloženě nepovedla a že to byla moje oblíbená herní série... Tak jako v jiných hrách mohu codku lecos zazlívat, ale naštěstí ty pozitiva tam převažují natolik, že nemá skoro cenu nad tím přemýšlet, obvzlášť když jsou všechny aspekty k tomu vedoucí všeobecně známy... a prostě stačí si hru, singláč hezky vychutnat. 7/10.
    • Hodnotit takovou hru podle SP ale hovadina. Základní prvek je MP, který je neuvěřitelně zmršený. Ale pokud máš tolik peněz, že kupuješ COD kvůli singlu, pak se dá říct že máš tolik peněz, že nevíš co s nima a tím pádem bych chtěl být ve tvé kůži.
      • Jaká hovadina, pořád je spousta lidí, kteří u těchto her hrají jen SP stejně tak jako já. Pravdou ale je, že kvůli SP bych si to rozhodně nekupoval. Ale jsou to jeho peníze.
      • To je snad kazdyho vec co se svyma penezma udela ne ? :)
        Co je prosim na MP zmrseneho ? MP presahuje asi o tisic % SP a to v kazdym dile.. nicmene letos uz mi je tech penez za OnlyMP hru lito. Za sebe bych ale automaticky srazil hodnoceni hre ktera po strance SP nabizi porad to same a k tem radoby inovacim sem se bohuzel skrz ty stejne pocity hned za startu ani nedopracoval a nikdy nedopracuju. Co se tyce MP tady bych se ale hry zastal... Protoze je vlastne cela o nem :) A vzhlem k obrovskymu mnozstvi hodin stravenych v MP MW1, MW2 a BO2 stim co pises vubec nemuzu souhlasit. V MP si BO drzi standard na ktery se dostal z myho pohledu pouz BF3, sice jsou DLC mor ale kdyz ti do dobryho MP dodavaji kazdou chvili nove mapy trvanlivost je velika. Kdyby do BF3 nevysly nove mapy az nekdy poroce urcite by to bylo uplne o necem jinem.... Takze ja rikam, za MP by mi penez lito nebylo. Za celek jako takovy ano.
  • jak muzete porovnavat tuhle hru s hitmanem a jinyma? ano je to porad stejne ta hra jako predchozi dily ale porad ma neco do sebe a je kazdopadne lepsi nez nejake radoby strilecky typu BF3 hitman ghost recon a jine....a u cod jde hlavne o multyplayer to je vec kde ta hra proste prekonava ostatni a muze jet na 6roku starem enginu
    • Veskoslav
      Až na to, že MP bylo vžy u CoD to vedlejší;)To jenom tak na okraj. Navíc v MP CoD je tolik WH a podobnýách sraček jako nikde jinde....
      • za prve si dovolim nesouhlasit ze MP je vedlejsi a za sruhe ano kdyz hrajes piratskou verzy hry je jasne ze sou tak cheateri.. :)
        ,
        • No tvl to je zase výrok roven pravého intelektuála *1* *11* jen tak pro okraj je úplně jedno jestli máš originál hru nebo jsi si ji stáhnul kdoví kde. Protože, jestli už je člověk takový jelito, že má potřebu v těch trapně jednoduchejch střlečkách dnešní doby cheatovat, tak mu je úplně jedno jestli má origo hru nebo ji ukradl...
          btw příště zkus používat mozek než něco napíšeš
          • kdyz mas origo a cheatujes tak mas hnedka banan ty tupce a potom muzes hrat vis kde myslim ze to nikomu za to nestoji a vubec stebou se nikdo nebavil psal sem odpoved na jeho dementni reakci. narozdil od tebe byl ten muj argument aspon s poloviny chytrejsi nez ten tvuj ty debilni hovado...radoby kritik tsssca.
            • Ban dostaneš na origo verzi i na kradený takže meleš kraviny, de voto že cheatuješ a je fuk jestli máš krabici nebo stáhlej torrent, laskavě mě nenadávej ty smrade *16* já sem k tobě taky mluvil slušně. Oproti tobě mam dost mozkovejch buněk a zkušeností a vim jak to chodí jelikož mam vlastní servr a potíkam se z kokotama co cheatujou každý den.... takže pomlč když o tom víš úplný hov.o.
      • stratego
        vedlejsi? naposled tak mozna v CoD 2 jestli vubec
    • a minuskujte kolik chcete ale vite kde to mam :) *16*
  • Vy jste debilové, pro mě asi nejlepší hra roku protože Kampan je pro mě mezi nejlepšími CoD a MP se dá hrát pořád. Singl rozjedu na plné detaily takže nvm co vám je pro mě prostě pecková hra *3* 10/10
  • hmmm takže 10/10 minus hnusná zastaralá grafika = 9/10, nic nového pod sluncem 8/10, krátká kampan 7/10, tupá AI/samej skript(ikdyž pro někoho to muže být plus) 6/10 a určitě by se ještě něco našlo takže nechápu těch 8/10. to že se to nebere tak vážně není omluva pro béčkovej příběh a podobně.... opravdu nechápu doufám že v příštím podcastu se na tohle téma něco řekne protože jsem si myslel že na games se hodnotí přísně ale spravedlivě. asi na to neměli koule dát to mu míň
  • Na to že to šlape na engine z 1998 roku to má nejaké vysoké HW požiadavky, či?
    • mas recht ! engine ma zabil som to vymazal za 10minut :D hnus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší