Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops 2 - videorecenze PC verze
22.11.2012 | Lukáš Grygar
233 příspěvků
-
Tak ale furt je to víc uvěřitelnějsí než tadle "hra" :D
-
presne.. mozna tech 8 je nejake povinne minimum pro CoD (jen stouram).. kazdopadne to znelo tak na 6/10 a vypadalo zrovna tak :)
-
bože, je vidět, žes to nehrál... když někdo neslyší, že je metr za ním vrtulník, tak je to jeho problém. zabírání kontrolních bodů dává rozhodně mnohem větší smysl, než zmatený zaječí pobíhání po (mini)mapě a střílení všeho, co se hne. random spawn že podporuje chaos na bojišti? neřekl bych. a když hraješ s kamarády, kdy si spolu vytvoříte družstvo, postupujete spolu a pomáháte si, rozhodně si hru užiješ víc, než když každou minutu umíráš. nemáš tam žádný stupidní perky a killstreaky, což jsou ty největší hrůzy, které kdy mohly FPS žánr potkat. a to jsem mluvil jen o trojce, ale battlefieldů je spousta. a na rozdíl od cod, každý bfko se snaží být jiný, než to předchozí a nerecykluje pořád dokola jeden a ten samý přístup k vytváření hry. jestli tebe baví hrát každý rok jednu a tu samou hru, neberu ti to. jen to nechápu. neříkám, že bf je nejlepší herní série, to rozhodně ne, ale v současnosti podle mě nenajdeš lepší multiplayerovou FPS
-
Jak tam jeli na těch koních proti tankům...připomnělo mi to jeden indický béčkový film.
http://www.youtube.com/watch?v=vBlFCH0d3o4
kdo nezná varuji hrozý zvracení smíchy :-D -
Prej přemýšlet... Dost dobrý :D Jako sorry, ale přemýšlet u BF musí fakt jenom blb. Ze nemas behat v otevrenejch prostranstvich, lizt s puskou pred tank nebo si nelehat tam, kude chodi nejvic lidi... To fakt moc premejsleni nestoji. Obe hry nejsou buh vi jak extra, je to takovej souboj ultra blur vs. monster lag :D Je to jen o vkusu. CoD je sice vetsi kyc, ale aspon se tim netaji. A hraci jim to basti, tak proc ne. To BF si hraje na neco, co neni. Ale za mě to je BF, ciste osobni preference a vkus, nic vic vtom neni.
-
No jo vlastně luk:) Ale to je fuk:) Určitě by to sundal i kulkou:-D
-
já zase nechápu jak někdo muže velebit Battlefield, koukni videa na youtube "trolling noobs" jak po lidech zezadu skáčou nebo na nich pristanou vrtulníkem a oni nic neslyší. A to mi nerikej ze je to proto že maji špatne nastavený zvuk nebo že si poušteji hudbu.
Taky stupidni zajímaní bodu A B C lol co to ma společného s taktikou a random spawn podporujici totalni chaos na bojišti. Zabava to možna je ale je to porad blbost.
CoD je o boji na kratkou vzdalenost v husto zastavane oblasti, co je docela realny scenar v dnesni dobe a pokud mas partu, da se delat taktika. -
tejhle recenzi bych dal 2/10 nic moc pane Grygar........
oni daj recenzi 2. dilu hry člověkoj kterej ( jak sam v zavěru řek) nesnášel první díl ! ? WTF *10* -
Co je špatného na černobílém záporákovi? Když je to dobře spracované, muže jít o silný příběh. Že je nějaký motiv "ohraný" ješte automaticky neznamená že je béčkový. Navíc moc nepamatuju hru kde by byl záporák, ve kterém je i něco dobrého.
Proste tohle jsou věčné motivy příbehu, láska, zrada, pomsta a pod. a za to že ty motivy jsou použity v milionu knih, filmu atd. neznamená, že když další film bude o lásce že nad tím mávnu rukou že je to béčkový namet jak to dela Grygar v tehle recenzi. Vždycky záleží na spracování.
Kočkopsem bych nazval spíš tuhle recenzi. -
Ne, nejsou pro daného "hodnotitele" objektivní. :)
-
Obdivuji tvůj optimismus. Prej koupili... *7*
-
Nemuzu si pomoci ale z textu recenze jsem nepochopil tech 8/10. Kopirovat hodnoceni z psane recenze asi neni uplne nej napad.
-
multiplayer na obrovských mapách z hodně lidma a bojovou technikou nemusí být pro každého ja měl třeba radši bad company 2 (na ps3) z toho důvodu že tam bylo mín lidi a diky tomu opravdu záleželo na na všem od skillu po taktiku každého jednotlivce. proso sem měl rád i multiplayer halo 3. prostě ne každého baví obrovské bitvy...
jinak souhlasim že cod je blbost ale to už je každého věc -
Ale zapoměl si na obrovskou invenci COD multiplayeru od MW1 ... *1*
To je jeden z největších taháků. *1* *1* -
Nekecej, zaznelo mnohem vic... narozdil od MOHu... a hlavne zaznelo, ze kdyz do SP nalejou takovy penize, tak to neni zadnej bonus, ale plna soucast. S tim teda souhlasim! *16*
-
já zase nechápu, jak si někdo může koupit cod kvůli multiplayeru. v porovnání s battlefieldem (jakýmkoli dílem, nejenom s trojkou) je cod prostě a jenom ten chudší kamarád ze sousedství... battlefield, to jsou obrovské mapy a megalomanské souboje ve všelijaké možné technice, musíte přemýšlet a volit další postup, cod je akorát haluzoidní poskakování po mapách tak malých, že jakákoliv taktika je zbytečná, prostě jen běžíte a střílíte, když si začnete přebíjet, tak jste mrtví. děkuji, nechci... (a teď mě tady všichni ukamenujte!)
-
Bylo... lukem s výbušným šípem *14*
-
furt nechápu jak u mp titulů jako bf moh nebo cod je 80% recenze single.... něco jako u spec ops the line takhle hodnotit mulťák kterej tam je jako takovej bonus.... ano cod hází kvanta peněz do singlu, ale to je hold marketing a spousta lidí si to kvůli tomu singlu i koupí... jenom chci říct že prostě ani v jedný recenzi tu nezazněl nic jinýho než multiplayer přítomen a to je všechno.... neznám nikoho kdo by si to koupil kvůli sp za to kvůli mp v podstatě každej co hrál předešlý díly...
-
nebylo to lukem?
-
No tak ono to CISELNE hodnoceni od uzivatelu je vazne na nic. Na druhou stranu muzes psat ctenarske recenze formou kratkych komentaru, co se ti na hre libilo a co zas ne. Kdyby tak hodnotilo dostatecne mnozstvi lidi, tak si za chvilku vytvoris prehled, jaci uzivatele maji vkus nejblizsi tomu tvemu a na zaklade jejich komentare (majici hlavu a patu) k nejake hre, si o ni udelat dostatecny obrazek...