Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukass
    A co teprve kdyz mas i DLC zdarma v podobe zastupce opacnyho pohlavi. :-)
  • že zrovna Lukášek řeší opice *15*
  • Ale výborná znovuhrateľnosť
  • Komu se to nelíbí,ať si hraje se svým camprdlikem a ta herní doba bude ještě kratší než má Black Ops 3.
  • Multiplayer 9/10
  • On je trošku opožděný, všímám že tu s ním má problém víc lidí. Už aby tu zavedli ignoraci uživatelů.
  • Lukass
    TY ses nemocnej? Uz jednou sem ti psal at na me neragujes ale ty musis stejne u kazdyho myho prispevku zvracet radoby chytry reci.... Fakt nevim, je to tak tezky???
  • Draken69CZ
    Si to kup a dohraj článku se jistě brzo dočkáme *15*
  • PreidaQ
    Ty jsi asi nikdy nehrál stará FPSka Aliens vs. Predator, co?
  • Jsem rád že jsem to nekoupil
  • Lukass
    Nejlepsi je zbran co sama zameruje. To mluvi za vse, se divim ze sme jeste nikde necetli: Prvni simpanz dokazal dohral Call of Duty za 5 hodin :-)
  • A kdo už jinej než recenzenti by to riziko měl podstupovat? Zvláště u podobných AAA her, které se prodávají za vysokou cenu a jejichž PR kampaně stojí desítky milionů dolarů? Boha jeho, to je přece jasný, že rozdávali jen PS4, proč by taky rozdávali něco, co je rozbitý? Tam je naopak zájem na tom, aby bylo ticho po pěšině a lidi to kupovali naslepo.

S předobjednávkama zcela souhlasím. To je mor největší.
  • *2*
  • Počítám že po letošním dílů bude PC hráčů CoD zase o něco míň, za mě by to na PC mohli v klidu odpískat. Technická stránka hry naprosto tristní, ratata bum prásk MP, singl výsměch. No možná ten zombie mod?! Takový herní potrat, no. *6*
  • To je uplně jednoduchý, recenzenti obdrželi převážně PS4 verzi. PC verze nebyla k dispozici, zmiňoval to autor myslím na doupě. Kdo chce recenzovat na PC si hru musí obstarat sám.
    Ten kdo v dnešní době kupuje hry v launchi dělá to na vlastní riziko a pokud budou lidi stále slepě předobjednávat budou s.ačky vycházet vesele dál. *6*
  • Jack1947
    I když když jsem ho viděl v Replay tak mně docela nalákalo i ty zombíci celkem ujdou hmm... ale ta ooppmtilizace zmršená se odpustit jen tak nedá kde bysme pak byli. *3*
  • Jack1947
    ASi tak no... *7*
  • Prvy krat som hral cod. Singl som ani nezapol ani ma nezaujímajú veci ktore prejdem za 10 20 hod. Mp je super a viac mi netreba. Kto chce singel nech si kúpi MGS. Naj fps multak na ps4. Ja by som chcel len multak v takej kvalite ale vacsi rozsah máp. Singel nech si daju osobitne. Skoda ze to spájajú potom to dostáva zle hodnotenia.
  • IW mal tusim pred dvoma alebo troma rokmi exitus povodnych vyvojarov, takze minimalne na poslednej alebo uz predposlednej CoD hre od IW sa povodny team nepodielal, alebo minimalne cast ludi. Posledny na ktorom pracovali bol MW2, potom si zalozili Respawn Entertainment (Zampella&West) a vydali Titanfall. Ono co sa tyka pribehov tak cela CoD seria nebolo asi ani Becko, proste zdimali tazke klise ale mali vzdy dobru akcnu atmosferu a malo to spad. Bohuzial posledne diely su proste uz len zmykacky penazi. Tento styl FPSiek proste vydrenili do mrte a v podobnom pristupe uz asi nieje moc co nove priniest. Mimochodom ako bolo uz poznamenane, tento CoD BO3 sa odohrava v 2065, vojaci maju kyberimplantaty a exoskeletony ale zbrane furt pouzivaju bezne. Trochu divne. Preco, ked uz idu do buducnosti, nespravia nejaku postapo strielacku. Ale nie neskore postapo, ako ma Fallout ale povedzme par rokov po vybuchoch nieco v style Terminatora.
    A po technickej stranke, to neznamena ze by sa to nedalo hrat, ale vzhladom na to co ta predvadza, graficky, tak tie naroky a to ako bezi je dost zle.
  • Přesně tak, 30 FPS filmovému zážitku na konzolích se nic nevyrovná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit