Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já kupuju cod kvůli mp.. singlplayer mě vždy přišel naivní a hloupý... u posledních třech cod sem ho ani nedohrál. takže hodnocení si myslím sedí..alespoň pro mě. horší už je ale že games.cz by dal singlu moh víc jak singlu cod... to je nesmysl. moh má sice maličký ale slušný mp zato singl je děs a hrůza. opravdu nechápu co se na tom někomu líbí. grafika na úrovní cod2 bez vyhlazování, na pc kde hraji total wary a crysis na maximalni detaily se mi hra často propadalo pod 25fps. a bylo to stejně naivní a hloupé jako cod.. jen tam nebyly ty velkolepé scény a technicky to bylo horší...
    • Technicky je SP u moh Unreal Tournament 3 Engine vylepseni...
      Takze porovnavat sto s CoD 2 alebo COD 4 , co je vlastne iD TEch 3 z Doomu III je nezmysel.
      Bud nemas oci alebo nevies nic posudit objektivne.
      UT 3 Engine je napriklad aj v Gears of War.
    • No nevim na cem to hrajes a pri jakem rozliseni ale me fps u MoH nespadlo pod 55. *5*
  • kdo chce si zahraje ...
  • Já vůbec nechápu co tady řešíte nějakou linearitu a koridorovost, natož pak skripty. To sem tady jedinej kdo hrál Half-life 2?! I ten je v podstatě jeden velkej koridor s úžasně posazenými skripty - bez nich prostě dech-beroucí zážitek neuděláte. Mám dojem že tohle vůbec nechápete, jen podléháte názoru většiny a těm, kteří se považují za odborníky a herní fajnšmekry. Bando looserů
    • Ty hodláš srovnávat jednu z nejlepších her s CoD? no to snad ne. Problém je ten že to co u Half life skvěle fungovalo je tady naprosto hrozný. To že je to tunel a má to scripty ještě neznamená že to je stejně dobrý jako HL2.
      • Na legendární gravity gun a Alix rozhodně nesahat, páč jsou bez konkurence.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit