Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (singleplayer) - recenze
12.11.2010 | Martin Bach
207 příspěvků
-
Ahoj chci se zeptat ... chci nastavit více hráčů, ale nějak se mi to nedaří .. poradíte mi někdo prosím jak to mám udělat? mám ps3
-
Všichni co si stěžují od 12.11.2010 (ten den se jinak každému stáhnul přes steam patch, který záhadné lagy opravil) na tuto hru jak se škube by měli stáhnout ocas a neřešit, protože přiznávají nelegální verzi *1*
-
-
Já legální mám a musím říct že ty první 2 dny to na 99% servru bylo nehratelný... Ted už je to lepší...
I když když dám join a nic se neděleje asi zádná chybová hláška nebo conecting... To se mi stává ted taky na dost servrech a nevim proč...
-
-
Cipísku nechápu proč autora textu nazýváš zakoplexovancem. Nepříjde mi že by nějak záměrně brojil, nebo stranil Infinity Ward. Mně se jeho článek líbí a souhlasím s ním v plném rozsahu. To že Ti jeho kritika nevadí je samo o sobě nesmysl, ale to asi sám tušíš.
-
-
Souhlasim s tebou až na to že IW s touhle hrou nemá nic moc společného... Kdyby mělo tak by ta recenze vypadala asi trochu jinak....
-
-
No však já to tak myslel. *3*
-
-
-
I když jsem tomu nevěřil, tak Treyarch vrátil COD tam kam patří. Po nudném Modern Warfare 2 se vrací staré dobré bitvy a staré dobré zbraně. Je vidět že starší konflikty stále mají co nabídnout. *3*
-
-
No vrací se určitě... :D Na úroven mária kde jediná možná cesta byla cesta dopředu...
MW2 podle mě v singlu převálcovalo na 100% hudva od hanse zimmra a děj kterej mě zaujal i bez toho abych se musel koukat na náké nekonečné videa...
Zatím mluvím jen o singlu kde se mi určitě líbylo víc mw+mw2... Protože pořád díky nekonečným lagům se o multi zatím nedá ani mluvit... -
To si asi hral jinou hru. Tupejsi strilecku sem dlouho nevidel. Proti tomu je SP CoD4 a 6 uplne jinde a Treyarch jenom ukazal, ze na extratridu proste nema...
-
-
prijde mi trochu ze tiscali chce byt "in" a co nejvic novou cod hru zesmesnit, tak jak se to dneska prece dela... *7* recenze napr. na eurogameru odpovida kvalitam hry, tohle ne
-
-
Kdyz pominu CoD, take mi obcas prijde, ze se tady a ne jen na tiscali, ale vseobecne v CR davaji nizka hodnoceni (nejen u her ale i u filmu), aby to vypadalo, ze proste tady mame ty kritiky a umime to strhat jak jen to jde!
-
Kdepak, Tiscali jen ví, že v případě série Call of Duty může být opakování matkou blbosti aneb opakovaný vtip (zde dokonce sedmkrát) opravdu není vtipem. Jestliže je Call of Duty tvorbou Michaela Baye v herním průmyslu, pak mi z představy Transformers 7 vztávají hrůzou vlasy na hlavě! Kdo na to může být ještě zvědavý? Snad jen ten, kdo nikdy nehrál lepší (složitější?) hru...
-
-
+1 :)
-
-
Taky mi to tak prijde. Navic je zde opet plodna a vecna diskuze jako u kazde Black Ops novinky vcetne tech uvedenych pred vydanim.
Kazdeho bavi neco jineho, pokud nekdo radsi po prichodu z prace, skoly, atd. vypne mozek a zabavi se filmovym pribehem jako z B-ckoveho akcniho filmu tak je to jeho vec a tyhle plky jak to muze nekoho bavit si nechte.
Je to zde kazdy rok, diskuze jak pres kopirak, jenom se zmenil titul. Spokojeni hraci hraji a nemaji potrebu se zde vyjadrovat a ten zbytek by si mel radsi pustit tu svoji Armu, SS atd co tady predhazuje a netrcet u tehle repetitivni diskuze, je totiz hrozne nudna. -
-
Teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku. Existuje totiž určitý typ lidí, na které Call of Duty jako výplach mozku nefunguje a kteří jsou rádi, že jim v mozku aspoň něco zůstává. Nač tedy přicházet o mozkové buňkdy u Black Ops, který očividně úbytek mozkové kůry podporuje?
-
-
Takže v zásade ľudia hrajúci COD sú primitívi a tí ostatní intelektuálna elita, však? :)
Lepší dôkaz sebadehonestácie som už dávno nevidel. Ak niekto odsúdi inteligenciu niekoho iného len kvôli odlišnému vkusu, môže rovno o sebe napísať, že je totálny ignorant a idiot.
Ak by sme na hernej scéne mali len adventury a puzzle (čo pravdepodobne vypovedá o elitnej skupine hráčov), hrajúcimi by boli už len dôchodcovia a ženy na materskej dovolenke.
Ver mi, keď prídem o 23.30 z kancelárie, nejdem čítať Junga, Jamesa Joycea, nepustím si film od Kubricka a už vonkoncom nezačnem hrať hardcore RPG alebo nejakú uberintelektuálnu hru.
Napriek tomu všetky menované mám mimoriadne rád, ale dostávajú sa na rad len v čase dovolenky alebo menšej pracovnej vyťaženosti. -
-
Jepe bych to nenapsal. Tahle radoby intelektualni (j)elita, ktera si mysli, ze je neco vic, je v tehle diskuzi nejlepsi.
Mam rad spoustu zanru a ruznych hernich serii, od HC her po flash hricky a na kazde me bavi neco jineho. Kdyz se vsak chci u nejake hry ciste jen pobavit, pripadne si s par kamarady uzit MP tak sahnu po COD. Radsi budu pobihat mezi vybuchy a strilet hlava nehlava, nez se pul vecera plazit lesem v Arme, kterou mam taky rad, ale pro uplne neco jineho. -
-
Moje reakce patrila SETovi, Tenhle system komentaru si to prehazuje jak se mu zlibi. Teo, tobe se divim, jak muze mit nekdo tak prokazatelne inteligentni a HC tolik casu na plkani v kazde diskuzi k Black Ops.
-
Však ti taky CoD z hardisku nikdo nebere...
-
-
Nic takového jsem neřekl, pouze to, že na některé lidi Black Ops jako relax nefunguje. Pokud na tebe ano, užívej si ho. Jung, Kubrick, Joyce a relax se nevylučují. Naopak mi přijde, že se u nich realxuje daleko lépe než u Black Ops, do kterého se musím doslova nutit, neboť nejsem masochista, abych si nechal - a teď přeženu - vyblikat mozek a frustoroval se intelignecí nepřátel a nechal se urážet primitivním desingem misí atd. Zkrátka mě to přivádí víc k zoufalství. Ovšem zdaleka už ne takový BioShock. Jako příklad toho, že dobré hry existují...
-
-
-
-
A ty bys rád aby všude byly stejný recenze všude ?:) Nevím zajímá tě názor recenzenta nebo jen ten svůj? Recenze si porovnej, udělej si obrázek a podle toho i svůj názor. S recenzí naprosto souhlasím.
-
-
A zahraje si pan Vávra COD multiplayer ještě do konce roku? =)
-
Příběh byl podle mě dost slušnej, snad i lepší než mw2, charaktery z world at war vyvolali celkem nostalgii (i když cpt. Price v gulagu v mw2 víc), ale ta AI!!! Hrál sem na hardened, a bylo vážně utrpení. Jen zopakuju co už tu určitě bylo: spolubojovníci sou k n.i.č.e.m.u, kdyby je sakra ty protivníci aspoň neignorovali, ale ne, vietnamec projde mezi 3 mejma jak největší rambo a de přímo na mě chůzí terminátora, jen vesele střílí! V takovejch chvílích sem fakt nevěděl jestli brečet nebo nadávat, a že jich bylo! Protivníci jdou JEN do vás. Za celou hru sem zažil asi 4x že protivník střílel do nějakýho teammate a ne do mě! Obzvlášť v posledních misích, kde se snažili udělat hru ještě těžší-hrůza. Stačilo vykouknou z úkrytu a už byl kečup na obrazovce, charakter těžce oddychoval a tým na mě křičel jak na blba "get to coveeer, you're getting shoted!!!"(zezačátku sem myslel že je to pro nováčky, ve starších cod byl nápis "you're hurt, get to cover", ale jen zezačátku, tady to křičej furt, vyloženě jak provokaci omg), ale jinak sem si nemohl bejt jistej ničim za celou hru. Když si nějakej voják usmyslel že mě zabije, tak mě zabil, prostě mi zničeho nic přiletěly 3 tak rychlý kulky že sem ani nemrkl a mohl fakt jenom nadávat a dělat bůhvíjak dlouhou část znova. Fakt místama víc flustrující než CoD4 na veteran (veteran si to může dovolit, ale hardened by mělo bejt něco jako "reál"), třeba ten hill of infinite Japanese powa, než sem přišel na ty posr. sudy tak sem se asi 5x prostřílel až dolů, jenom aby mi hra dala jasně najevo že nehraju podle jejích skryptů a takhle to nepude tim že přiběhlo dalších 5 japonců a aimbotem mě okamžitě odstřelili. Děs a hrůza. Zbraně fajn(ak74 mi přišlo o dost reálnější než v cod4, jestli budu mít někde šanci vyzkoušet mulťák tak snad i popřemejšlim o koupim, čistě kvůli mp, protože crossfire v CoD4 začíná bejt po těch letech těžkej stereotyp.
-
Hra je pěkná, dobře udělaná, ale scény výslechu jsou dost psycho. Hrál jsem během týdne COD WW, MW a MW2 a hned poté Black Ops a ten příběh - no osobně preferuju trošku něco jinýho taková - jako v MW a MW2 mise jako Prypjať v MW nebo Gulag v MW2 mňam. Osobně mám radši "moderní" boje - jako jsou moderní "fíčurky" typu UAV Predator apod.
-
Ja vas take nechapu... Pokud to nekoho nebavi, tak to nehrajte, ja napriklad hraju jen SP, MP pouze vyjimecne, jelikoz me nebavi hrat s blaznama, kde se ani nestacim otocit a dvakrat u toho umru *2* CO se tyce MW, dohral jsem oba dva a naramne me to bavilo, Black Ops zkusim timpadem take, ale az casem, ted mam jine herni resty *3* A ze se nekdo podivuje a strasne mu vadi, ze z toho udelali serii na kazdy rok a stoji to za prd?! Ruku na srdce, kdybyste byli na jejich miste a vydelavalo by vam to neuveritelne prachy, vy byste tu serii pohrbili? Nebo ji nejak extra predelavali?
-
-
Ne, my bysme makali tvrdě od rána až do večera na každém novém dílu s vědomím, že děláme hry, které vydělají tuny peněz, ale nesjou devítkové nebo osmičkové. Že se něčeho prodá kvazilion neznamená a nikdy neznamenalo, že to automaticky musí dostat 9/10.
-
-
Zacinaji mi vadit system recenzentu. Zvlast s ohledem na to, ze hru ocividne nedohrali.
1) Navrzene hodnoceni 6 je ve srovnani s tim, ktere bylo udeleno Medal of Honor smesne a ja sem po docteni poslednich odstavcu teto recenze malem smichy spolknul hrnek kafe. Tady je videt, ze to opravdu nikdo nedohral. CoD mi nabizi nepreberne mnozstvi zabavy ve srovnani s MoH. A u MoH sem koukal jak cernocch do kyble ledu, kdyz na me po necelych ctyrech hodinach u konzole vyskocili zaverecne titulky ... a ja lapal marne po dechu. Tak malo muziky sem si nikdy v game shopu nekoupil.
2) V nazvu clanku je jasne napsano (singleplayer), takze uvahy ohledne konecneho verdiktu po odzkouseni multi playeru sou absolutne zcestne. Me osobne jako hrace na konzoli multiplayer vubec nezajima.
Podle me recenze o nicem s informacni hodnotou nula nula nic.
skaj -
-
I recenze je pouze další subjektivní názor nic víc. Když se jim víc libil MoH tak ať. CoD je shit a obávám se že i u CoD 15 se nic nezmění protože vždy se najde několik milionů lidí kteří si to koupí. A to znamená že autoři nebudou mít důvod u vývoje té hry přemýšlet. MP se od 4 dílu nijak zásadně nezměnil a jediné co se mění v SP části je délka a čim dál víc tupější náplň hry. Ta hra by klidně mohla být delší, mohla by mít lepší grafiku, děj, efekty a celkově by mohla vypadat lépe. Za 2 roky vývoje by to v pohodě stihli ale to by je stálo peníze a to oni nechtějí proč taky když jim to pořád někdo bude kupovat. Je neuvěřitelné že i přes rok od roku upadající kvalitu se jim zvedají zisky tohle už je fakt na blázinec.
-
Nepochybne se uz ted tesis na CoD 8 kde bude jeste vice vybuchu jeste vice mrtvych.
-
-
Nevidim v tom problem. Od Need for Speed taky necekam, ze budu v dalsim dile jezdit na kole, ale v poradne naslapanych karach. FIFA taky bude stale porad o fotbale, dalsim kopani micu, apod. V tomhle nevidim problem.
Me vadi, ze ty rcene nevypovidaji o kvalitach hry. -
-
hodnoceni predeslych dilu NFS se lisily mezisebou a ne malo treba propad Undercover.Stejne tak byly i hodnoceni u FIFY nebo NHL v pripadech kdyzneprinesly nic noveho krome soupisek.
Takze proc by to tak nemelo byt i u CoD ? Jeden dil bude mit vysoke hodnoceni protoze za to zkratka stal tento nikoliv protoze to neni nic vic nez jen kopie CoD od IW. ? -
Jenže zrovna v případě Need for Speed je nový díl odlišný od toho posledního, v případě nové FIFY jde o malou (PC) revoluci. V případě Black Ops? Nikdo netvrdí, že nové Speedy nebo FIFA by měly dostat taky tolik, kolik dostaly. Jde o to, že jedni nadávají, jak jsou česká média zlomyslně kritická, a šmahem dodávají, že u některých her nejsou kritická vůbec. Takže jak? Když nejsem fanboy a dám to najevo tím, že nevyvrcholím z Black Ops, mám automaticky počítat s vlnou odporu fanboyů? Zřejmě ano. Pak ale nikdo nikomu nebrání v tom psát recenze po svém. A třeba je i publikovat. Jenže my nečteme recenze od Fanboye XY, ale Maritna Bacha. S tím se holt musí každý fanboy smířit. Call of Duty není modla, je to hra, která se někomu líbí, někomu ne. Jako holky...
-
-
-