Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je mozne ze od vas MoH dostane 7/10 a CoD sotva 6 ?? hrali jste stejnou hru jako ja??
    • Asi tak nejak... Ano MOH byl taky dobrej ale s COD se to neda obsolutne srovnavat! COD je nekolikanasobne lepsi nez to posledni MOH! Tohle je opravdu nelogicke... A v cem je BO lepsi nez predchudci: Po dlouhe dobe kvalitni pribeh, skvela mise ve vrtulniku, lepsi grafika, delsi hraci doba, konecne kdyz strelim do nepratel muzu ustrelit nohu a nelita z nich prach... Skvele naskriptovane mise, dechberouci posledni mise ( ta na lodi, jak se vsecho borti, vybuchuje atd.) Vybrone stridani prostredi... atd atd... mohl bych pokracovat do aleluja... a navic je ve hre jeste zombie mod, o kterem se autor jaksi zapomel zminit... mohle bych pokracovat do aleluja... Tahle recenze byla opravdu otresna! Navic ten konecni pribehovy zvrat byl opravdu originalni a rohodne jsme to necekal...

S hrama ktere dostaly na vasem webu hodnoceni 6/10 se tahle hra neda absolutne srovnavat! Tohle je uplne jina kategorie. Jako opravdu nechapu, jak hra by si od vas vyslouzila vysokou znamku... Budto jste nepochopitelne zmlsany ( i kdyz nevim cim...) a nebo jste hru nehral a akorat delate machra a davate nizky znamky...
      • No tak si fixem na monitor napiš 10/10 a máš klid.
        • osmicka by odpovidala za singla... a to jen proto, ze uz to tu nekolikrat bylo, ale pokazde to je stejne zabavne.
      • Dobre.
        Ale to co jsi tady ted popsal mi hodne pripomna COD World at War,krom toho pribehu.
        Grafika byla taky dobra,koncetiny take letaly,mise v letadle,herni doba byla stejna.
        Ja vim ze nemuzu tyto 2 hry srovnavat,ale podle tveho popisu mi hodne pripomina WaW.
      • ...řekl člověk, který porazil v multiplayeru Black Ops Chucka Norrise...
  • Dostal sem se skrz misi v hue k části potom co se prostřílíte ulicemi a odtlačujete mám dojem s woodem náké dveře nebo cosi a vedle vás bouchne auto... Potom mě hra hodila do náké místnosti nebo nevim kam páč mám jen černý monitor vidím své náboje a kompas a td. zvuk de taky a před sebou vidím 15m že mám jít ovšem s tou černou obrazovkou to dost dobře nejde.. dokonce ani záblesky zbrane nejsou videt...
    Je to schválně a něco dělám blbě nebo je to bug?
  • Myslím že kdyby byli pod hrou podepsaní Infinity Ward a ne Treyarch tak by bylo hodnocení(samostatného single palyeru) alespon o dva body vyšší.Nejsem žádným fanatickým vyznavačem serie call of duty,vyjma jedničky a prvního mw mě ty hry docela nudily,black ops mě ale přesto,nebo možná právě proto velmi příjemně překvapilo.Bitvy jsou sice trochu chaotické(ale to byly i vpředchozích dílech),ale přesto zábavné.Zvláště příběh je nečekaně kvalitní a atmosférický,rozuzlení sice trochu předvídatelné ale přesto pěkné,děj je nevíc stavěn tak že to hloupé co je v něm řečeno,se dá brát jako záměrná nadsázka,která pouze podporuje hlavní téma hry týkající se manipulace s myslí a názory lidí-brainwashing.
  • IGN, Gamespot, Gametrailers a mnozí další dávají vysoká hodnocení, jen čeští hráči jsou opět zklamaní :)Netvrdím, že když dostane hra někde vysoké hodnocení, že je dobrá, ale je-li těch hodnocení více, o něčem to svědčí.Já se bavím královsky.
    • Já teda sleduju jen hodnocení na českejch webech... Ale co sem měl tu smůlu hrát na pc verzi po netu tak tam nadával snad každej... A čeština to nebyla...
  • Tento diel urcite nezaostava za predchadzajucimi , faj oddychovka .
  • ahoj mam problém koupil sem si orygoš hru nainstaloval všecko ale od první mise se to neuvěřitelně seká mam novej počítač tak nevim co stim nedá se to apsulutně hrát
  • Nechápu tak kritickou recenzi oproti zahraničním webum jako například IGN nebo gametrailers, kde má hra podstatně lepší hodnocení *8*
    • Také jsem nechápal... už chápu :( Skutečně se jedná (SP) o nepříliš zdařený kousek. Letos bohužel si na FPS nesmlsne asi nikdo... Bioshock 2 nebyl nic extra jak se očekávalo, Medal of Honor také nijak raddostně nepřekvapil a BO je snad ještě horší... Hájil jsem zde CoD ještě před vydáním, ale dnes už vím, že zbytečně... Opravdu se tento díl nevydařil jak by si po MW2 určitě každý přál a mise z Medalu mi přišli k chuti mnohem více než tunely přeplněné nepřáteli bez IQ a tempo nasazené vašimi "spolubojovníky" (říkat se jim tak ovšem nedá - jejich tupost je nepopsatelná) zde. Jízda na sněžném skůtru v MW2 byla povedenou kopií jízdy vznášedla z HL2, ovšem podobná jízda na motocyklu v BO je více trapná než akční... Van-Damme má více povedené scény ve svých filmech než má tato hra... Grafika je jako u Medala - některé mise ujdou, jiné vypadají přinejmenším amatérsky. Je mi líto, ale 6/10 je pro SP tak akorát. A MP? Ano, není to špatné, ale revoluce kvůli které byste běželi do krámu se prostě nekoná. Raději dedikované servery pro MW2.
      • Ohohó... moc se omlouvám FPS nadšencům za lež co jsem tu uvedl - Letos vyšly hned dvě skvělé hry tohoto žánru, na které sem moc nesázel a přesto se staly jedním z nejlepších co se mi kdy dostaly pod ruku. Nijak dramatické, přesto akčně výborně poskládané SINGULARITY a ještě o stupeň lepší, atmosférou a technickou dokonalostí překypující, METRO 2033. Obě dopručuji.
  • Je to výborná akce a to, že ji nějaký zakomplexovanec na Tiscali (myslím recenzenta, i když nazývat autora tohoto trapného textu recenzentem je trochu přehnané) kritizuje, mi vůbec nevadí.
    • Moc nevím proti čemu by to tento recenzent měm mít vlastně komplex... Že někdo si účtuje 1300KČ za hru která stojí sotva polovinu? A ta polovina zatim jen laguje...
      Pak mám asi stejný komplex...
    • Ten "recenzent" jak pises, je na ceske herni novinarske scene, pan nekdo. Tak nez si budes honit lofasa nad tim, jak si mu to natrel, nejdriv dospej anebo si sezen rozum.
      • Jen ho nech je to jeden z 10mil lidí kteří si tu hru koupí a dokážou tak tvůrcům že neni potřeba nic zlepšovat.
  • Evoluci vypiplane Call of Duty k dokonalosti uz tu bylo pred 20ti lety! Delala ho firma American Laser Game a menovalo se to Mad Dog McCree. Fotorealisticka grafika, nemusite mackat klavesu W dopredu! Dechberouci herecke vykony! :) skripty a akcni sekvence, dokonala filmova atmosfera. To vsechno uz pred dvaceti lety! Jak muze jeste po tolika letech nekoho ohromit nejake Black Ops, kdyz Mad Dog McCree melo uz tehdy vsechno lepsi. Jen chytnete mys a strilite, co chcete vic? *1* http://www.youtube.com/watch?v=_0569uwCYG4&feature=related Kaslete na Black Ops *3*
  • (Xbox360) Pro mě je Modern Warfare 2 považuju nejlepší FPS na Xbox, v multipalyeru jsem strávil hodiny super zábavy a přitom jsem single player nikdy nedohrál :)

S Black Ops to nebude jinak.. Je to paradox multiplayer mě hrozně baví, teď pribylo i nahrávání filmů ze zápasů větší kustomizace atd :) Ale současně mě vůbec nebaví jít v SP koridorem jak se tady popisuje - HROZNÁ NUDA.

Jediný co bych Black Ops (MP) vytknul je grafický engine na kterám je udělaný, bohužel se nevyrovná MW2 v ostrosti textur, ale hra to vynahrazuje super designem map.
    No a abych řekl všechno respawny mi přijdou trochu nesmyslné... Takže to že si signleplayer vysloužil takový hodnocení mě vůbec nepřekvapuje páč je to fakt furt dokola.. Koridor + hromada skriptů, závidím lidem co tahle atmoška přinese požitek :) Pro mě je to jako bych cooperoval s naší ledničkou a snažil si navodit bojovou atmosféru :D

Jsem zvědav na hodnocení MP a doufám, žeto bude jiná káva než hodnocení SP...

PS: Nic proti fandům Battlefieldu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit