Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky chci se zeptat prosím poradíte mi někdo ???? Splnila jsem missi té lodi , a jsem v nějaké velké místnosti a jdou po mě zombii několikrát jsem je zabila a to budu furt takhle do kola nebo se mám někam dostat díky za odpověď *4* *4* *4*
    • V "Zombie mode" , který začíná po konci single playeru jde jen o jedno a to přežít,nikam se dostat nemusíš,stačí jen bojovat,kupovat lepší a lepší zbraně a mít nejlépe za zády stěnu :)
  • bude na black ops video-recenze?
  • Ahoj vsichni,mam problem se v misi kde letite v letadle a navdite svuj tym v jedne budove se dostat pres tu lavku, dva spolubojovnici prebegnou a treti zustane uprostred a ceka na me a jakmile ja dosahnu bodu a zastrelim toho protivnika s bazukou vzdycky staci vystrelit driv nez ja a lavku zrusi a tudiz i meho kamarada a koncim ,zkousel jsem vsechno mozne ale pokazde tu lavku zrusi driv nez ja prebehnu. Nevite jak na to? Diky
    • Taky mi trvalo než sem pochopil co to po mě sakra chce...
    • Jn... To je dobře... Ale hned jak tvuj kámoš spadne dolu tak ty už musíš skočit na druhou stranu a utíkat před lavinou s tvejma dvouma spolubojovníkama a nesmej ti utéct...
  • cau jak říkáte v té tmě jak se tam vejde z ulice,, že se má pořád mačkat F jak dlouho to mám mačkat? parkrát jswem to udělal a pořád nic.... cos tím?:(
    • Musíš to dělat když tlačíte na ty dveře.. když už seš ve tmě tak je pozde...
  • Mno, nevim. Ale tohle je strasna sra*a. Nejvic mne dostalo to mlaceni do hlavy po te co mu vlozim strep do pusy, aby zacal mluvit :D Ne. Opravdu. Naprosto uboha demence. Po COD5 proste udelali tohle. Naprosto stejnej odpad. V MW2 nebyli aspon videt na kazdym rohu ty spawnpointy a level mel spad. Ale tohle opravdu za ty prachy nebrat. Proste jen jit a prepnou se spawnpointy, ktery chrli prehrsel stejnych postav. Spis bych to prohlasil za nezavislej experiment a nechal prodavat za dve kila. A ze jsem se zdejsi recenzi nechal zlakat. Autor by mel asi dost tezce zpytovat svedomi. A mpK v 63? :D Ale fuj.... :D Prave ten paskvil letel z disku.
  • ps: Treyarch k tomu odjakzia pristupoval dementne. V MW se vypnul spawnpoint po urcitem poctu enemiku a clovek se nemohl zaseknout, prosel to a uz to konecne nevypadalo jako Moorhhun ve 3d. Tady se proste vypne jen po dojiti na urcity misto. Ale tak nejak necim se ten mensi pocet misi musi vyvazit, ze... Sranda je, ze tim to absolutne ztraci zbytek atmosfery. Proste COD5 s novymi grafickymi daty. A ja vul si mohl uvedomit, ze Treyarch neudelal nikdy nic svetobornyho.
  • Už potřetí zase příliš hysterie.Jako v případě Mafie 2 a Medal Of Honor.Osobně si myslím, že ač všechny 3 hry mají své zápory, stále to jsou velmi povedené a zábavné kousky u kterých se velmi dobře bavím.Treyarch jsem neměl nikdy v oblibě a nevěřil jsem jim, ale Black Ops je kvalitní a dospělou hrou, která byla dělaná s tím nejlepším záměrem ... pobavit.A to se povedlo.Téma studené války je perfektní a přes všechny nedostatky si hra zaslouží přinejmenším respekt.Ale dnes je moderní do všeho a do každého si kopnout.
    • Hral si to vobec? Co je natom kvalitne AI ignoruje vsetko okrem teba, vojaci ktorych zastrelis su nahradeni novymi, niekedy som si pripadal jak na strelnici s vysuvacimi tercikmi. Musis sa dostat z bodu A do bodu B a postrielat X vojakov v urcitom casovom intervale inak sa ti tam dostavia novy. Spolubojovnici su len do poctu kedze ta ignoruju a utekaju si niekedy veselo dopredu kludne medzi haldu vietnamcov ktory im ani len nezamavaju natoz aby po nich strielali ale veselo si to kracaju k vam kde sa zastavia sem tam vystrelia alebo vam daju pohube pazbou. Vy prekvapeny z tejto AI aneb Absolutnej Imbecility jak spolubojovnikov tak nepriatelov nemate ani cas zareagovat a padate k zemi.

Hra sa zvrhava nato len hladat po ktorej ceste autori vlastne zamyslali aby ste sli, vacsinou je to jasne ale niekedy lens kusate, vybehnete zo zauzivanych kolajnic a hned ste mrtvy lebo tade sa predsa nema ist, zato ked idete spravne napriklad v uz zminovanej Vietnam misii tak nemate problem a kosite nepriatelov ze by vam aj Rambo ticho zavidel. No neviem ak toto niekomu pride zabavne tak prosim ale toto sa s atmoferou MW2 ci nedavneho MoH neda porovnat, tam bol tlak realnejsi, spolubojovnici inteligentnejsi, nepriatelia lepsi a celkovo clovek prezival atmosferu omnoho viac. Vsetky tieto hry pouzivaju scripty na elevaciu deja a atmosferi ale je krasne vidiet ktora hra to robi dobre a ktora to proste nezvlada.

CoD BO je suverenne najhorsi z celej serie, vlastne tak zle AI som este nevidel v ziadnej hre. Grafika je tiez uz podpriemerna vlastne sa od MW nic moc nezlepsilo a je to uz na dnesne pomery hodne pozadu, toto by som ale odpustil kedze ide hlavne o hratelnost ktora tu vsak chyba na plnej ciare.
  • podobný názor

http://www.gamepark.cz/call_of_duty_black_ops_recenze_320204.htm

*3*
  • Koho daboval Sam Worthington? Lebo podľa imdb.com nedaboval nikoho.
    • Aha, OK, vďaka.
    • -Title
      Call of Duty: Black Ops
      -Year
      2010
      -Role
      Captain Alex Mason Voice actor

-> http://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Worthington#Video_games
    • Podle imdb možná nedaboval nikoho, podle mých uší na 110% hlavního hrdinu. Ten evropský přízvuk si prostě nespleteš.
      • evropsky prizvuk u sama kterej je z australie? omfg
  • Já osobně si myslím že žádná hra není dokonalá.Já jsem ji dohrál až do konce a užil jsem si to.Nebudu říkat že je to hra která by si zasloužila velké hodnocení v případě hratelnosti nebo umělé inteligenci.Ale kdybych přivřel obě oči tak jsem si to užil.Ano kamenujte mně nadávejte mi ale řekněte mi v čem je Medal of Honor lepší tam snad nenabíhají nepřátelé do té doby dokud se nepohnete z jednoho bodu na druhý?Já jsem si to s radostí zahrál i přes to že to není nejlepší hra co jsem kdy hrál.Je to jen můj osobní názor a nechci tím zpochybňovat názory jiných jelikož nikdo nemá stejný názor.
    • nenabíhaj :) tam je systém asi takový: jdeš kousek s parťákama, naběhne tam banda terroristů, postřílíš je, jdete dál, naběhne tam banda...a takhle pořád dokola. Jinak MoH je jednoznačně lepší Atmosférou boje, grafikou, zvuky a hlavně MP.

CoD je *12*
      • a to všechny předchozí díly, až na 5 a 3, miluji a hraji ještě nyní. A proti Treyarchu zaujatý nejsem. *5* Od Black Ops jsem čekal podobnou jízdu jako je MW2. A co eprve to finále? Očekával jsem něco velkolepýho, nějaký boj z posledních sil na život a na smrt a ne takový kakanec. A co teprve ten konec, když jste vyplavali nadno, to byl teda pohled. Mohl jsem se smíchy pokakat a počůránkovat. *5*
        • jo ten prelet stihacek me rozesmal :) ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit