Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podla mňa je úplne zvrhlé a dementné porovnávať hodnotenie v recenzii jednej hry od jednoho recenzenta s recenziou druhej hry písanej iným autorom. Aký má zmysel odvolávať sa pri hodnotení 6 pre Cod-ko na to kolko dostal MOH. Veď tie recenzie písalí dvaja iný autory, každý s iným názorom a pohladom na hodnotiacu stupnicu.
  • Neskutocna sracka *5* Cakal som herny zazitok ale po 3 hodinach som to zmazal. System huraaaaaaa, ratatatatataaaaa....tony nepriatel sa rutia zo vsetkych stran, po hodine uz som ani nevedel kam strielam :D Vas team sa Vam s radostou furt vrha pred hlaven, jeden skript za druhym. V hre sa meni len prostredie a uniformy, princip kropit vsetko okolo jak blazon non stop ostava. Hratelnost je podla mna na bode mrazu. Na taketo " akcie " uz mam asi moc vela rokov :) Zlate FPS typu Riddick. Navzdy neprekonany.
  • Tak u MW2 jsou vsichni u vytrzeni a vytahujou devitky a snad i desitky, a ted je to najednou na sestku?
    Ja se teda rozhodne nikdy nemohl nepovazovat za CoD fanouska (k Black Ops bych se nedostal kdyby mi to nenacpal kamos, kterymu k jeho PS3 slecna koupila PC hru : )), ale z myho pohledu je to nejlepsi dil serie.
    Ty zminovany chyby byly ve vsech dilech NAPROSTO stejny! Jenze to delalo vlastne Infinity Ward - to znamena ze je to lepsi - zapomel jsem.
    Alespon je tady konecne neco, co se da oznacit za pribeh, konecne ta hra drzi pohromade, konecne je ta neskutecne prehnana akce alespon opravdu pusobiva.
    • Však ak tie chyby boli v minulých dieloch, tak sa nemá na ne poukazovať? Podľa mňa čím novší diel a pritom má chyby minulých dielov a neboli zase opravené, tak zato treba hru poriadne skritizovať. A to ani nehovorím, že v BlackOps sú okrem starých chýb aj nové, čo je do neba volajúce. Príbeh áno, už má aj dáku hlavu a pätu, ale hrateľnostne je to v niečom iné? Má to dáke novinky?... A inakšie, nevieš, že či tí čo teraz dávajú novému CoD hodnotenia okolo priemeru, že aké hodnotenia dávali MW2 hodnotenia. To, že jeden web dal napríklad MW2 dajme tomu 9/10 a tento rok dal BO dáke priemerné hodnotenie, nehovorí nič iné, len to, že možno obidve hry recenzovali rozličný ľudia. Weby nedávajú hodnotenia podľa toho, že každého recenzenta sa opýtajú na jeho hodnotenie a urobia z toho priemer :D alebo, že jeden človek zastupuje celý tím.. Mňa to vôbec neprekvapuje, že také rozdielne hodnotenia bývajú aj na tom jednom samom webe alebo časopise.
      • Na neopraveny chyby by se melo pokazovat. Ale kdyz CoD poradove cislo 6 dostane 9/10 tak to ocividne nikomu nevadi. Pruser je to teda asi az od sedmicky : )
        Jinak recenzent by samozrejme mel dat stranou osobni preference, a hodnoceni zakladat na objektevnich vecech - standardy nastavene zanrem, atd.
        Bohuzel to tak ale casto neni, no..
    • mluvíš mi z duše;)
    • *nemohl POVAZOVAT ...
  • nechápu jak někdo muže nadavat na nízké hodnocení
    hra ktera nepřinesla nic a navíc to ani není porádně remeslně odvedená práce prostě nemuže dostat víc jak 6
    vzpamatujte se proboha
    • Je to pravda, spojte single player posledních pár COD dohromady a dostanete jeden dlooouhej tunel plnej skriptů, nic víc nic míň.
      Nemít tyhle hry našlapaný MP tak si nějakýho COD ani nevšimnu.
  • To je zase sra*ka. Kdy vývojáři pochopí, že je jiná doba? Doba spousty možností. Pořád stejný dnes prehistorický engin, kterým si zbytečně podkopávají nohy. Gameplay hry je taky dosti ubohý kvůli umělé "neinteligenci". COD přestal být zajímavým po MW1. Nový Medal of Honor bohužel zbytečně okopíroval chyby z COD a díky větším důrazu na komerčnost má jisté nedodělky. Ale díky silné atmosféře je lepším počinem. Připadal jsem si opravdu tam a cítil nátlak, když jsme padly do léčky s umírajícími spolubojovnými přáteli po boku. Zvuková stránka hry je famózní.
  • Tak tuhle hru jsem si koupil už dávno ale pokaždé mě chytne "děj" ale i ten šrumec kolem woodse a jeho parťáka " . jedna z mála her které hraju skoro denně a nikdy se neomrzí. ( tak jako u podělanýho Wolfa ) ale abych pokračoval . Opravdu to má strhující děj dokonce sem ukápl i slzu lítosti nad tím jak jsem sejmul svýho otce když mě " NORIEGA" vlákal do pasti" .... TA hra nemá chybu úžasný a znraně ?? ooooooooooooooooooo Obože to nemluvím o tom co snima jde dělat před misí" i o tomhle jsem snil hooodně dlouho :-) Dokonce mě chytnul i multiplayer a to je co řict . takže ja dávám palec nahoru .. Naprostá bomba U některejch ukolů jsem se i mirně orosil .-))) Možna seto zdá jako blbost ale jeto tak .
    Co dodat ??-- Ani nevím :-)) Je a vždycky to promě bude šleha nařez v rytmu těch dvou !! YEAH .-)) So god so fa :-) *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • tahle hra je jen o multiplayeru, ktery jeste k tomu nedosahuje takovych kvalit, jako Bad Company 2 *3*
    • Tahle hra má být půl na půl jak o SP tak o MP části že to tak neni je špatné a něco by se s tim mělo dělat.
      • single bych vynechal. ale ok, nekdy nemusi byt spatny, kdyz ti vypnout net za to, zes nezaplatil...
  • singlplayer mě vždy přišel naivní a hloupý

presne moj nazor...takuto zlataninu som nehral este...v prvej tretine hry absolutny nerealny ulet a ta misia v Bajkonure...neveril som vlastnym ociam...jedine co ma ako tak zaujal a zaroven aj nakoniec absolutne sklamalo bol ten pribeh....
    vidiet ze v hrach uz nejde o singla...ale o to natlacit prachy z DLC....
  • Jak recenzentovi, tak většině ČR je jedno jaký to COD vlastně je :D. U nás platí komerční = sračka :D Každej vzdychá nad předchozim dílem a když se podíváte rok zpátky, tak polovina lidí co tady haní nové COD a staré chválí to dělala i před rokem :D. Jestli chcete intelektuální cvičení, tak nehrajte FPSka. PS: Nechci podceňovat, ale obávám se toho, že ani polovina lidí neví koho hrajou v zombie modu a ještě míň chápe kouzlo těch hlášek :D
    • No víš ono je to možná tim že rok od roku upadá kvalita této hry.
  • hraju to na na druhou obtiznost a docela v klidu až do mise ve vietnamu,je to nehorázná píčovina.musíte se prostřílet nehoráznou masou vietnamčíku kteří pořád přícházejí na ty samá místa a je to do nekonečna,prostě se to nedá.a když mě zabijou tak jedu zas od znova.myslím si že nejsem zas taková lama ale určitě je to dost nevyvážené AI.
    • musíš schodit dolu takový sudy :))
      • hmm ja sudy neshazoval :) ale ze bych narazil na nejaky porblem ... jiste jednou, dva krat si tam chcipnes, nicmene souhlasim ze je to hodne nepovedena cast .. ale po te misi zacina ta lepsi cast hry .. nejlepsi je asi tunel ... krasne zapada do herneho konceptu a z vechny ostatni mise vznikli tim ze tunelu trochu zvecsili prumer, nahoru placli modrou, po stranach stromy, skaly nebo zdi a vynasobili pocet nepratel vybihajicich z vyklenku koeficientem zvecseni ... na druhou stranu nam tak muzou prinest kazdy rok novy samostatne spustitelny datadisk .. :/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit