Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj chlapi, chci se zeptat co mam dělat v jedné misi. Jsem v černé místnosti, je tam tma a neni vůbec nic vidět, jenom bod kam se mam dostat, ale bohužel se mi to nedaří... Díky za odpověď.
    • nekolikrat stiskni F nebo stale drz F
      • Ano a pokud máš f přdělané na entr třeba jako já tak máš problém...
    • Je to po tom co se prostřílíš přez ulici plnou vietnamců?
  • Tahle hra je totalně nevyladěná, chvíli jedu bez problemu na 150FPS a najednou skok na 10FPS (ta sama scéna?!) a za 2 vteřiny zase přes 150FPS? A pořád dokola, klidně i v místnosti. Jine hry jedou samozřejmě OK. Co to má jako být? Totálně to kazí hratelnost, atmosferu i zažitek... Vrcholem byla naprosto nereálná mise ve Vietnamu, kde jsem sám pobil Vitekong asi celej, nesutále utočili VC panáčci stále po stejné trase, pořád dokola, 100ky vojáku jsem pozabíjel, než jsem pochopil, co autoři hry chtěli a prošel dál. Tohle není snad ani miněné vážně, natož zábavné? Při pokusu o jiný postup, než vymyslel autor, následuje okamžitá smrt... Hře chybí odladění, několik patchu a pak to možná zase bude OK, ale zatím rozhodně nekupujte....
    • kup si original a prestan tady brecet nad spatnym crackem!

Jinak toto jako interaktivni film ode me dostava 8/10, jako pokus o hru, kde staci drzet sipku dopredu obcas vystrelit(i bez mireni, ano mluvim o pasazi s motorkou) pak 4/10
      • A kde on psal že si tu hru stáhnul? Nějak jsem to v jeho textu nenašel. A pak kdo tu brečí že.
  • Pete.palis
    Jen tvrdě do tý hry...za každoroční slátaninu si to zaslouží ;)
  • Call of Duty: Black Ops (SP) - očima nehráče
    Proč? Důvodem pro sepsání těchto pár řádků je smršť negativního hodnocení počítačové hry CoD:BO. Rád bych skalním pařanům nabídnul jiný úhel pohledu.
    Pominu-li příležitostné odehrání adventurky, jsem už skoro 10 let mimo svět počítačových her a samotného mě překvapilo, když jsem si nedávno zavzpomínal na nerozumné mládí a noci propařené u herních „zkamenělin“ jako byly Duke Nukem 3D a hláškami nabitý Blood. Zatlačme pomyslnou sentimentální slzu – výsledkem mého vzpomínání bylo rozhodnutí si zase jednou zapařit na PC. Herní scénu nesleduju, takže netuším, jaké jsou na trhu hry, nevím, jaká jsou jednotlivá studia a vývojové týmy – takže víceméně náhodným výběrem a bez zatěžování se čtením recenzí padla volba na CoD:BO. A když si dovolím přeskočit na závěr – té volby nelituju.
    1) Hardwarové nároky – moji první obavou bylo, jestli můj domací počítač, který mi věrně slouží již čtvrtým rokem, „rozdýchá“ HW nároky hry. Výsledek? Bez problémů! Takže mě opravdu netrápí jak starý je použitý engine, nebo jestli je textura nábytku reálnější, než židle na které právě sedím. Prostě to funguje a já nemusím mít nutkavou potřebu odlehčit peněženku o pracně vydělané bankovky za „nezbytně nutný“ upgrade PC.
    2) Herní tempo – no tady musím přiznat – ŠOK! Byl jsem historicky naučený na relativně rozvážný postup levely – očíhnout si okolí a zvolit jak a kudy se vydat dál. CoD:BO je kontinuální smršť střelby a úprk lokacemi, že až video spojené s přechodem o level výš mě nechá na chvilku vydechnout. Přes počáteční nezvyk se mi adrenalinovo-střelecký sprint zalíbil. Mozek si odpočine a já proběhnu lokaci se spotřebou munice, která by vystačila na středně velkou válku–masakr :)
    3) Příběh – o realističnosti se pravda nedá hovořit, ale rozkouskování a míra zamotání je hnací motor pro to dát si před spaním „ještě jeden levlík“ jen abych se po dějové linii posunul o kousek dál.
    4) Umělá blbost - zklamáním byla umělá blbost* přátel i nepřátel (* o inteligenci se skutečně nedá hovořit). Mám pocit, že od doby HalfLife někdo všem herním postavám provedl lobotomii a ještě je cvičně nadopoval něčím velmi nelegálním… Kolegové skákající mi před mušku a halasně povykující „friendly fire“ se prostě stali neoddělitelnou součástí mých herních zážitků. O lumíkoidních nepřátelích ani nemluvě.

Sečteno podtrženo – nesrovnávám s jinými hrami, protože jsem jiné v poslední době nehrál – skvěle se bavím a těším se na každou další dějovou zápletku. CoD:BO je našlápnutá adrenalinová jízda s vypnutým mozkem a prstem na spoušti, která více než splnila co jsem očekával – relax.
  • Jsem fanouskem COD.A moc jsem se tesil na Black Ops,ale po dohrani me hra docela zklamala.
    Pribeh je zajimavy a originalni,ale pozitek ze sameho hrani,uz tak dokonaly neni.
    Pekna grafika,audio,pribeh ale hratelnost se ztraci,uz to proste neni jako MW.
    Jsem zvedavy s cim prijdou vyvojari priste.
  • neviete niekto ako zapnut zombie mod, myslim ako bol v cod5, pretoze po dohrani hry ho hra sama zapne, no po jeho vypnuti ho nwm nikde najst v menu.
    • Nevidíš tam třeba volbu "ZOMBIES"?
  • Slusna recenze, ktera skalni fanousky neodradi a nam ostatnim jenom potvrdi, proc si tu hru nekoupit. Me osobne moc neoslovil ani Modern Warfare 2, kteremu bych dal maximalne tak 7 bodiku. Docela me mrzi, ze se FPS zanr ubira timto smerem. Pokud nekdo z vas vite o nejake (starsi ci teprve chystane) hre podobne SWAT4 nebo R6: Raven Shiedl napiste mi o ni. Rad bych si po dlouhe dobe zkusil neco KVALITNIHO
    • Nemá zmysel porovnávať Call of Duty a napr.: SWAT. Je to úplne iná liga, iný šport.
      Call of Duty je filmovou FPS, kde ide o intenzitu zážitku, každej sekundy. SWAT je taktická a vcelku reálna simulácia zásahovky. To je ako sťažovať sa na nelogickosť a nereálnosť SPORE a prirovnávať to k Sudden Strike.
      Takže kvalitná je tak COD, ako aj Rogue Spear alebo SWAT, každá iným spôsobom.
      Tiež považujem za smutné, že už dlhšie nevyšlo nič hardcore. Na druhej strane COD je pecka a vyslovená radosť z hry!
      • Teda zrovna Swat 4 bylo pěkný béčko. Simulace speciálních jednotek, který nesmějí nikoho zastřelit i když jim míří do xichtu brokovnicí. K tomu zoufale tupá Ai a hrozný modely postav swat (špatný proporce z nich dělají opice). Tomu zrovna realistická simulace neříkám. Ale aspon to byl nějakej pokus o něco jinýho, je škoda, že se už moc skutečně taktických her jako Rogue Spear nedělají. Nezbejvá než hrát akrádovky stylu COD. Jinak proti COD nic nemám, jen bych rád měl na výběr i náročnější hry.
      • Vubec to nesrovnavam. Prave naopak. Konstatuji jenom, ze me daleko vice bavily ony takticke akce a je mi lito, ze neco podobneho dnes vyjde jen stezi (ghost recon taky neni uplne k zahozeni). Bavil me i CoD1 a dvojka byla taky bozi, ale jak uz jsem psal, tak Modern Warfare 2 je pro me velke zklamani, a to sveho casu dostaval snad i absolutni hodnoceni. Black Ops si necham s radosti ujit...
    • R6: Rouge Spear. Staré, težké a dobré...
      • R6 mam projete vsechny az do Athena Sword. Hodne dobra herni serie, ktera se bohuzel taky neubranila soucasnym trendum...
  • souhlasim se šestkou
  • Singl ode mě dostal 8/10 už jen kuli tomu že je zajímavé menu jsou tam Minihry XD
    Kampan a příběh nejni špatný dost i zábavný ale nechytlo mně to jak příběh v MW a MW2
    Ohledně Multiplayeru jsem rád za ty tunění zbraní za to že jsou tam prachy na nákup ale strašná škoda je že nejde tvorba vlastnícho charu až na nějaky 4 druhy oblečení podle Prvního Perku a nějaky malování na Ksicht.Dobra je Tvorba Herní Karty to jo kombinace různých simbolů a pozadí.V MW2 byli Emblemi a tady si uděláš vlastní.Ale i tak si myslím že Multiplayerové mapy v MW2 byli lepší v BO mi nějak nesedí.Ale jsem rád že se tam děje i něco jiného než jen bojování a tím myslím například že najednou odstartuje raketa nebo otevřít poklop a můžeš do spodního patra.Jezdící kolem VLak a jak houká.Mapy jsou trochu živější no. Killstreaky se překrejvaj jeden za druhym jsou rochu divný hlavně že Hafani byli už v WaW :-D Ale Vlastní CHopper Gunner a jak ho můžeš ovládat je dobré docela :-).Mno ale i tak si ode mě Multak zaslouzi tak 7/10 mohlo to bejt lepší.JO a doufám že brzo spravěj ty Laggy který na některých serverech jsou.
  • Ja by som tejto hre dal dokopy aj s multakom tak 4/10.Rozhodne najvacssie sklamanie tohto roku aspon u mna.Velmi som sa popalil a uz nikdy viac cod nekupim...Nechapem tie hodnotenia ostatnych webov ze 9/10 !?Preboha za co ? Ved ta hra je priam nehratelna na Veteran-obtiaznosti...strielaju cez steny ty blby boti ani schovat sa nemozes a tupi spolubojovnici bezia veselo dopredu.Multak kompletne nehratelne...lagguje a tak podobne (uz tam bol patch ale nepomohol vsetkym), plno buggov v mapach kde mozes strielat cez steny a podobne haluze.
    A teraz poviem nieco co fanboyov bude tapit urcite.
    MoH je lepsi.I ked ten SP bol kratsi ale i tak...Tam som spustil hru do dvoch dni bol vonku novy a velky patch !MoH je skratka u mna fajnovejsi.Tam sa mi nestali absurdity ako v COD singleplayeru.Bolo to sice kratke ale zabavne, misie roznorodne a celkovo sa to hralo lepsie.Spolubojovnici vzdy poskali kym sa vsetko vystriela a nie ako v cod.Absolutne smejdova hra a vobec po 10 minutech uninstall...Keby som mohol predat uz je davno predane....olutoval som

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit