Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Black Ops (singleplayer) - recenze
12.11.2010 | Martin Bach
207 příspěvků
-
Nadavate tu na to ze ste sa museli prestrielat z bodu A do bodu B a zabit pritom X vojakov a ze pribeh na bol na nic . Tak mi povedzte naco to hrate , co ste robili v minulych dieloch cod ci od t ci iw ,zasrane to iste.A k pribehu, bol to jediny pribeh co zatial v cod bol, lebo ak bereme ten z mw a mw 2 tak to nestoji za zmienku kedze tam boli obycajne naznaky
-
-
Ovšem minulé díly nevyšli v roku 2010!
A příběh z mw a mw2 se mi 100% libí víc kde sem si ho musel sám projít a do toho mi hrála epická hudba od hanse zimmra...
Tady spíš příběh vláčí mě... A neskutečně mě unavuje pořád koukat na ty stejné ukázky nebo kousky hry kde je sklopená zbran a já jen koukám co se deje kolem... Zvlášt když to ukládání je celkem nedokonalé a když nevíte co po vác zrovna triarch chce aby ste udělal nebo kam vás maj ty zatracený skripty dokopat... Tak si tyhlecty nudné části se sklopenou zbraní projedete třeba 10krát...
Co se singlu týče tak pro mě 100% lepší mw1 a mw2 i bez ohledu na to že sou starší...
A multi... V mw1 šli spouštět modifikace + fanouškovské mapy... Tady si musim kupovat balíčky za zatracene hnusný prachy... A kdyby u mw2 nebyl IWnet tak mezi CoD7 a CoD6 nepoznám rozdíl... -
Ano, je pravda, že todle už v minulých dílů bylo, protože to se ještě dalo unést. Tentokrát jsme k tomu ale dostaly plno bugů, lagy v multiplayeru, okoukané souboje a né jak dobrej příběh (v MW1 a 2 se mi zdál lepší), prostě totální nevyladění hry.
-
-
mne tahle hra trochu pripomina ty recyklovane budgety od City Interactive .. jako Armed Foreces Corp, Code of Honor, Terorist Takedow, SAS Secure Tomorrow .. jak jsou vsechny uplne stejne, stejna napln akorat se meni uniforma a textury po zdech tunely .. stejne zbrane, mechanizmy, napln, AI, delka .. jasne predchozi CODy jsou taky stejne, ale teprve u tohoto dilu me to napadlo .. zvlastni ale ze me to presto v nekterych momentech bavilo vic nez MW/MW2 + poprve co ma COD pribeh ...
-
-
No to bys sis musel všímat loadingů, abys zjistil, že má i MW(a MW2) příběh. Ne, že by byl nějak extra propracovaný,ale výborně vtáhne do děje a navnadí vás do hraní. Příběh BO mi přijde spíš jak přeplácaný Holywoodský akčňák s naoko zajímavou zápletkou. Co se týče té recyklace, je to bohužel smutná pravda. Laťku ,kterou nastavil čtvrtý díl už nezvýšili a spíš modifikují sérii tak,aby se jako kdyby posunula vpřed a vypadala nově. Kdyby jim to lidi nesežrali, tak se ještě dočkáme CoDu, co překoná i MW...ale když jim to ti blbci kupují stále ve větším množství...
-
-
MW a MW2 jako pribeh neberu, to je spatne odvypraveny sled udalosti , byt COD BO ma pribeh ktereho rozuzleni je jasne dlouho pred koncem, vykrada co se da a je Beckovy jak svina, ale je tam ..
-
-
Kdybych chtěl dobrý příběh tak du do imaxu... Když chci hru tak du třeba do JRC...
-
-
no zase kdyz uz toho moc jineho hra nenabizi, tak je pribeh prijemny doplnek ...
-
-
No právě... Ta hra až na příběh nenabízí vůbec nic...
-
-
-
-
-
-
Infinity Ward dokázala z COD vymáčnout uplně ot nejlepší utvořit nejlepší střílečku na trhu!!,ale vždy když to předaj těm psackalům z Treyarch je to podprůměrná neiteligentní střílečka kazí dobré jméno COD např cod 5 a teď todle to je hnus
-
Co se táký příběhu nemůžu si stěžovat, jen mně štve že nemůžu přeskakovat ty video kecy sekvence. Grafika je fajn ale dnes už se nedá ani nic jiného čekat, mizivou inteligenci nepřátel bych ještě zkousl. Ale to co vývojáři provedli s výzbrojí tak to je vrchol. Jsem sklaním fandou COD čekal jsem že to bude aspoň standard ale tohle? Vývojáři si zřejmně neuvědomili do jaké doby je hra zasazena a podle toho to taky vypadalo. Nevím jestli to byl marketingový tah aby nalákali vás lidičky co ste šilhaví po hi-tech sr....ách nebo sou prostě jen tak stupidní a je mi to celkem jedno. Když sem viděl sekvenci z Namem tak sem se nemohl dočkat dobových zbraní, krásné atmosféry a všeho okolo ale tom co sem viděl ty zbraně tak to země spadlo. Pro mně je celá hra jen otom nevěřícně kroutit hlavou nad stupiditou vývojářů. Nebudu zbraně rozebírat bylo by to na samostatnou recenzi,,,,, Každopádně kdybych měl hodnotit tak dám hře aspoň -20 *10*
-
-
treba jsme to jen nepochopili treba to ma scifi pribeh moderni vojaci s modrnimi zbranemi se vratili do minulosti aby zvratili beh dejin :-D
-
-
A zase sme u příběhu :D
-
-
pribeh bych nepodcenoval :) .. dej pric pribeh, rozmanitejsi zbrane a mas moorhuhn za 56E
-
-
-
-
Sice jsem hru viděl jenom z videí na Youtube, ale ze všeho nejvíc mě dostalo, že hráč měl ve Vietnamu Colt Commando s ACOGem :D
-
-
A věř že to zdaleka nic není!!!!!! *10*
-
-
Mám Intel 8500 Geforce 460 4 GB ram, zkoušel jsem všechny možné nastavení a hra se škube jak jeblá, už mě to kurva sere, smažu ji a vyseru se na ni. Zkoušel jsem různe ovladače pro grafiku a nic nepomohlo. Nemáte někdo řešení, než jebnu s PC o stěnu?
-
-
nejdříve se nauč nepsat sprostě a pak ti to určitě pojede já mám Geforce 280, duo core 3G 4 GB paměti a mastím to jak byk. Jestli to není v rukách neklepou se ti ? *12*
-
Si stahni patch, nebo zkus jebnout o stenu hlavou *2* Ja to mam davno dohrane bez sekani a hra je to prumerna, linearni a neskutecne tupa
-
-
jinak sekani lze odstranit nahrazenim spravnych hodnot v configu
sys_configSum
seta sys_configureGHz
seta sys_sysMB
za hodnoty z configu MW2. Komu se pak nezobrazi pokracovat ve hre tak staci zajit do settings a pak zpatky do kampane a uz to tam bude .. -
-
v mem pripadne konkretne
sys_configSum "266827972"
seta sys_configureGHz "0.00994081"
seta sys_gpu "NVIDIA GeForce GTX 260"
seta sys_sysMB "1024"
za
sys_configSum "63619246"
seta sys_configureGHz "11.6385"
seta sys_gpu "NVIDIA GeForce GTX 260"
seta sys_sysMB "2048" -
-
Dnes lagy odstranil dnes patch od steamuuž asi v 10 dopoledne, takže tyhle configy přišli trochu pozdě *1*
-
-
ten multiplayer patch opravuje i lagovani SP ? nejen lagovani serveru ? ... pokud ano tak to bude asi jednoduchsi cesta ;) ja MP nechci takze jsem ho neistaloval
-
-
-
-
Stále sa nestačím diviť... Hru, ktorá je postavená na skriptovanej koridorovosti a práve táto vlastnosť je základom INTENZÍVNEHO zážitku, kritizovať práve za koridorovosť a daný intenzívny zážitok je off the point.
Poďme teda kritizovať FIFU za to že to je o futbale, Diablo za to že to nie je FPS, ale clickfest, Gothic 1,2 za to, že to nie je Oblivion a naopak.
Ak je hra pôvodne plánovaná a zamýšľaná ako intenzívna koridorová režba, je to podstata hry a nie negatívna vlastnosť alebo bug!
Problém by bol, ak by sa s pôvodného filmového konceptu COD stalo sandboxové Call of Cry 3 alebo Far Duty 5... -
-
A ja se se nestacim divit, ze opravdu nikdo neumi cist. V recenzi se pise: "Vytýkat dnes některé hře v sérii CoD striktně lineární postup v misích, přehnaně megalomansky naskriptované scény nebo relativně krátkou herní dobu nemá valného smyslu. Z toho všeho se za ta léta staly standardní vlastnosti série, se kterými hráči počítají a v mnoha případech je dokonce vyhledávají."
To co se hre vytykaji jsou chyby a spatne vlastnosti hry prave v tom raci skriptovane koridorove akce. Nikdo hre nevytyka, ze je koridor a, ze pouziva k intenzivnejsimu zazitku skripty. Co se ale kritizuje je, jakym zpusobem a jak dobre, nebo spatne se tak deje... -
I ve hře která má vic než jen koridor 5x5 metrů se dá vytvořit intenzivní zážitek. Tohle všechno je jen o tom že autoři jsou lemplové kteří přes výši zisků zapomínají na kvalitu toho co označují jako CoD.
-
-
Mám to dohrané a bavil jsem se stejne jako u coda 4,5,6 .... Hra je to dobrá a vsude ve svete má hodnoceni okolo 90% .... Na gametrailers to a ostatních webech to dostalo za zpracovani a hratelnost o pár desetinek více než MW2 takže nechápu co si všichni stěžujete na tupé vietnamce a zpracovani uz od coda 1 musite vbehnout do nejakeho bodu aby vlny nepratel prestali nabihat , je sice pravda ze nascriptovane sceny nejsou nejlepe zamaskovane a zjistite to az kdyz hru hrajete po druhe ... v codu vzdycky byli blby protihraci ale me osobne to vYHOVUJE .... ja osobne jsem se bavil hodně a jako u každého coda uz me to zhruba po 3 bavit nebude .... těm co mate bugy - mate asi špatnou verzi mě to šlape bez problému ale taky jsem musel hru shánět znova ! u me tak 8,5 z 10 :) Věřím ale že to multiplayer posune o bodík nahoru ... :)
-
-
s cod1 s tebou nesuhlásim. Pred pár dňami som ho hral ( btw super zábava ) a nevsimol som si ze nepriatelia prestali objavovat az ked si prisiel na nejaké miesto. Dalo sa to normalne vystrielat a potom postúpiť. Teda ak neberiem do úvahy misie kde si mal braniť nejake miesto ( napr. Pavlov dom ) alebo urobiť nejaky špecifickú úlohu ( napr. Zastrelit nemeckých dôstojníkov ). A to isté platilo aj o vaších spolubojovnikov :) ..... si spominam ako som dobíjal Stalingrad a pri jednej úlohe som sa trochu zamotal a tak na konci misie prezil len jeden Rus, ktorý sa nedal zabit :)
-
shanet hru znova *4* ? ty nemáš právo hodnotit, natož psát do diskuze
-
Myslel jsem že doba je od CoD1 o něco dál....
A špatnou verzi asi těžko můžu mít když mám originálku....
Co se týče viatnamu... Na ten sem se strašně těšil... A byl to jeden z důvodů proč sem si to kupoval... Ovšem tohle je spíš parodie na vietnam stejně jako údolí stínů... A v multi taky je jen 1 mapa v jungli... Což mě celkem zklamalo...
Holt pokud chci vietnam tak budu muset zůstat u starého dobrého českého vietcongu...
-
-
Nové call of duty je hold příběhově takové herní inception,total recall a 6 smysl dohromady a mě se tato kombinace velmi zamlová *3*
-
-
+ Jsem jedinej komu ty scény v gulagu připomínají (víc než připomínají) film Pevnost?
-
-
Pardon.. Poslední pevnost...
http://film.osobnosti.cz/posledni-pevnost.php
Zvlášt scéna s odstřelováním věží bachařů pomocí sáčků s hořlavinou...
Naprosto stejné záběry sou v tomto filmu... -
-
no ono vykradaji co muzou takze se neni cemu divit .. stejne tak v MW2 byla mise vykradnuta ze Skaly a MOH vykradnul snad kazdy zaber
-
-
-