Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CoD bude vypadat na pc lepe...Uvidime lepe tu horsi grafiku...HHHH diky..Zmente engin AMATEEERI.. :-)))...
    • Ale on zmeneny je, ne?
      • Upravený nerovná se změněný. Chtělo by to komplet nový.
        • Tilwaen
          Ať si klidně mění tento do aleluja, když jim to na tom pěkně šlape, proti tomu žádná, ale ať o něm neprohlašují, že je nový.
  • Jack1947
    MMM , to jo vice mnarocnosti na HW recyklace stareho )8let uz? ( enginu super, dekuji nechci staci tak ledva kampan a jestli i tu zkazi *9* ...
  • to mi přijde docela směšný, bezpochyb zatím nejhnusnější next-gen hra, u který se z videa prakticky ani nedá poznat, že to má být next-gen, má vypadat hůř pro konzole, zatimco 1000x hezčí BF 4 ne?
  • Jak taky jinak
  • oktavius66
    Tak tohle sice na Konzolích může vypadat hůře ! Ale exkluzivní tituly na PS3 a XBOX 360 vypadli vždycky perfektně a nad grafikou jsem fakt slintal ( viz. Uncharted, The Last of Us, Killzone atd... ) Na PS4 a XB1 to jinak nebude. Nestěžuji si, ale přiznám to, že na PC hry vypadají o dost lépe... Já za to nemůžu že se mi na ovladači hraje lépe než na klávesnici a myši. Proto hraji na konzoli, protože mě to baví více a na nějakou horší grafiku kašlu. Pro mě je spíše důležité abych si to zahrál. At je to LOW nebo MEDIUM. Zahraji si to a jsem max. spokojen. COD už je pro mě naprostá ohraná série ve které nic nového vlastně není... od doby 5 dílu se vlastně skoro nic nezměnilo... Jenom se přeskinují zbraně a lokace. MP v COD byl stejně nejlepší v MW1 a tak to zůstane. Za těch blbých 60 Euro si to svoje "nové" COD můžete nechat !!! Radši si zahraji BF4, na kterém si alespoň užiji nádhernou grafiku....
    • tak ber to tak, ze na PC mas vsechen komfort/nekomfort ktery na konzoli (gauc, TV, ovladac), tj snad jediny duvod jsou exkluzivky (pokud mas nejake, ktere ti za to stoji) a cena
      • Psychotic
        A méně bugů.
        • Aktualizace ti nic neříká ?
    • Veskoslav
      Řekl ti někdo, že k pc lze připojit jak od PS3, tak od Xboxu ovladač?:)
      • je tam hlavně i dost jiných faktoru proč já hraji na Ps :).Je to prostě pro každého něco jiného :) já mám rád pěkné pohodlíčko v křesílku gamepad a jedu,prosím nepište mi že si Pc mohu napojit i na Tv a jde taky o exkluzivní tituly :)
        • U pc mám velký kožený křeslo který zabírá pulku mýho pokoje a nalevo od křesla mám televizi s pskem xD
        • Veskoslav
          Každá platforma má své exkluzivity:) Ale za ty roky mi nikdo nepřišlo nějaké žůžo sedět u tv a hrát z "pohodlí" gauče.
          • Ja si na hry, ktere hraju na xboxovym ovladaci (jmenovite dark souls, napriklad), pristavim k pocitaci kresilko, poradne se rozvalim skoro do lehu a hraju - a je to, musim za sebe prohlasit, mnohem vetsi fyzicke pohodli, nez byt shrben nad klavesnici a mysi, jako u fpsek =).
          • walltar
            Osobně si myslím, že oculus toho hodně změní ... pokud se podaří, tak na nějaké hraní u TV si za pár let ani nikdo nevzpomene. Stejně tak klávesnice a myš to asi bude mít těžké.
            • walltar
              Tak já budu mít určitě doma vše, ale časem bych chtěl monitory přesunout z herního na pracovní PC a na hraní používat vyloženě jen Rift a TV.
            • Myslím že lidi co hrají nějaké to desetiletí nevymění svoji Tv/monitor za oculus a nebo jako správný hráč bude mít doma vše :)
            • Psychotic
              Snad máš pravdu :-) Chci hrát jako v Jezdcích z Apokalypsy :-D Brett Broďák, umí to s nožem.
            • Dokud budou strategie, série Total War pokračovat a Paradox chrlit další tituly, myši se nevzdám *1*
  • Me se libi jak jsou vsichni vyplesknuty z grafiky viz. BF4 a pak ho dve tretiny stejne budou nuceni hrat na medium protoze jinak by se nedostali ani na 30 fps. *6*
    • sipecka
      Veskoslav expert na všechno. Chlape, když všechno víš proč někam nekandiduješ? Opravdu máš můj hlas, když se tě zbavíme.
      • Mele troli troska s naklikavacim multinickem....
        • sipecka
          Chlapečku nebo Veskoslave? jediný kdo si tu naklikává hlasy je právě Veskoslav.
    • tak BF4 nebude o moc narocnejsi nez BF3, tj. zadnou mega masinu nepotrebujes .. 120 fps nepotrebuji, 60 uplne staci .. stejne po nejake dobe jdou detaily na stredni/nizsi .. krom toho zastarala grafika CODka je nejmensi problem teto serie a vyspelejsi grafika BF3ky taky nezachrani prusery teto hry .. konzole,pc,grafika,vykon .. hraju snad na tom na cem se mi hraje lip ...
    • no vidis a konzolistum musi stacit 25fps *1*
      • Miserius
        CoD a jeho 5 let stara grafika bezi i na 7 let starejch konzolich na 60 fps *7*
        • Veskoslav
          Pokud vím, tak současná generace neumí více jak 30 fps.
          • Miserius
            Tak to neco nevis :) spousta her jede v 60 fps, vcetne poslednich CoDek
            • Ano vůči PC a Xboxu má PS3 taky nejslabší grafický chip . To není žádná novinka . Bez přímého srovnání ti to ale může být jedno , stejně jako počet framů za sekundu . Pokud stále máš postavu pod kontrolou , dají se přežít i propady k 20 snímkům za s .
              To co se na konzolích počítá je právě schopnost optimalizace současných hitů na úroveň PC Gforce 7800 ...
              A především jde o exkluzivní obsah , ne tituly co se povalují na všech platformách ... ;)
            • Veskoslav
              Pravda, CoD BO II dokáže v některých pasážích udělat PS3 60 FPS (a v některých zase dosahuje skvělých 20 fps, průměr je tedy nakonec těch 30 fps), akorát je problém ten v jakém rozlišení to pouští a když se srovnávaly jendotlivé konzole+pc, tak zrovna ta hra vypadala na PS3 nejhůře. Tudíž opravuji, že většina her jede okolo 30 fps na konzolích:)
  • no potom čo som mal tu "česť" hrať poslednu časť CoD, ktorá vyzerala ako hra z roku 2000 v rozliseni 800x600 a single player bola v podstate jedna veľká cut scéna, tak keci tohoto druhu smelo ignorujem. BF je o "pár" levelov lepsi...
  • "NextGen" konzole bude za midrange PC o generaci pozadu, než vůbec stihne vyjít.
    Za rok až dva tomu budou stačit sestavy za 10-15 klacků.
  • walltar
    Počkat ... neměli náhodou nové konzole drtit PC? Sem nějak doufal, že ten skok v kvalitě bude větší *9* To zase nebude mít cenu upgradovat PC ... co s těma penězma mám dělat? Už me to tu žerou krysy.
    • Mozes si kupit microsoft aj sony a nabuchat tie nove konzole hwckom buducnosti...
      Len pozor aby ti zostalo na ten Upgrade volaco!
    • Miserius
      Porovnej prvni hru na PS3 a The Last of Us
      • podivej se jak vypada Metro Last Light na PC a Last of bude to posledni co ti prijde pekny *3*
      • walltar
        O to ani nejde ... jde spíš o to, že když vyšlo PS3 tak ty hry na něm vypadali líp, než na PC (možná to bylo PS2, zase tak konzole nesleduju) ... takže i teď sem počítal, že i první hry na PS4 budou vypadat líp, než na PC. Nebo minimálně stejně dobře. Právě mě to udivuje ...
        • KOnzole mají unifikovaný hardware, to je jejich největší výhoda. Z toho pramení jejich relativní výkonost a nemusí z nich zrovna šlehat blesky. Minulé generace když přišli na trh, byli dokonce výkonější než hightech PC+uni hardware a výsledek mluvil za vše. Nyní když nové konzole jsou lowPC, tak se dalo předpokládat, že už pouze UNI jim stačit nebude. A já jako PC hráč jsem za to rád :D
    • Veskoslav
      Já postupně dokupuji hry, co jsem si za ty roky stáhnul a bavili mě a v té době jsem na to neměl peníze, chystám se na dovolenou na Madagaskar, koupil jsem si nové auto:-D
      • mimochodem na gmg je za 7.48$ komplet Empire+Napoleon TW *8*
        • Veskoslav
          Empire jsem nikdy nehrál a NTW taky ne, tyhle období mě nějak nebaví. Já buď středověk, renesanci a antiku a pak až moderní věk.
          • já mám řadovou pěchotu rád ;) a NTW jsem chtěl vlastně jenom kvůli jednomu módu:
            http://www.moddb.com/mods/the-great-war-mod
      • walltar
        Jo hry si taky dokupuju ... se mě steam knihovna rozrůstá. Koupil sem třetí byt ale stejně je toho pořád moc. No nic budu muset někam investovat.
        • Veskoslav
          No já to auto stejně splácím jak pako, protože celou částku bych si musel asi dát jedno Pay Day v reálu *1*
          • walltar
            Mě auto zatím jezdí ... nový nekupuju, dokud neodvezu to co mám do šrotu. Nepracuju, takže nemusím nikam jezdit ... ale musím pomalu začít něco dělat. Bez chození do práce se člověk celkem nudí.
  • Veskoslav
    Nejhorší je to, že jsem si řekl, že pro mě skvělém BO II (ano sám sebe za to nenávidím, ale bavilo mě si hrát s těmi hračkami a zombii mód v BO byl skvělý) se ti tupci poučili a udělají něco, co prostě utne ty nadávky na zastaralou grafiku, délku kampaně a celkovou arkádovost té série. Se slzou v oku vzpomínám na CoD II a MW, kdy misi v Pripjati podle mě doteď nic v sérii CoD nepřekonalo....

P.S: A to, že zabili Ghosta v MW II, to jim nezapomenu:-P Už proto jsem si ani III. díl nekoupil a ani nestáhnul, protože dvojka mám doma (dárek opět, nechápu proč ale.....) a ta byla fakt jenom naskriptovaná sranda, kdy jsem doufal, že Rusáci odpálí atomovku aspoň třikrát na New York....
    • Jack1947
      MW I. , MW2 posledni dil, co dle meho nazoru vubec stal za koupi nvm ( hral jsem i Waw dejme tomu, BO uz mne tolik nebavil)o.
    • Že nepřekonalo - s tím souhlas, ale blízko k tomu měla mise "No Russian" z MW2. Ano, jsem psychopat a vystřílení letiště plného civilistů z pixelů jsem si maximálně užíval. o:-) Kdo ne?
      • Jack1947
        v MW3 byla tusim obdobna mise, zase s tim predpadenim letadla a taky vystrilenim , cutscena a jedinas tou handycamerou by i mozna tu misi smele dala (uch ) skoda ze v BO2 nebyli uz zadne tyhleti zabery byt skriptovane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit