Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • InfidelBro
    A koho to zajímá ? Stejně to bude na všech platformách vypadat jak zadnice obézního dědka. Infinity Ward, Activision a Bobby Kokotick jsou rakovinou herního průmyslu. Vzpamatujte se a přestaňtě už konečně ty židáky krmit!
    • ... Člověka tak zamrzí, kam spadl tenhle titul po opravdu povedeném prvním a druhém dílu... ty sem baštil hodně dlouho, a zahrál si je snad 5x... Aspoň je vidět, jak lidi kazí peníze... a bohužel, dokud jim to budou ovečky kupovat a nezamyslí se, komu a za co cpou svoje (ehm, většinou svých rodičů) penízky, nebudou mít vývojáři důvod hnout prstem *15* Začarovanej kruh, kterej jsou schopní zastavit jen hráči protestem - rok nekupovat žádné CoD - už vidim ty články vývojářů: "Překovali jsme celý titul od začátku, .... bla bla bla" Ale vzhledem k tomu, že je dosti nereálné, aby stádo začlo používat mozky, bych to viděl jako dead end série...
    • Veskoslav
      Pokud vím, tak Infinity dělá na něčem jiném.....
      • InfidelBro
        Nope, Infinity Ward dělá Ghost ... teda pokud nelžou na jejich stránkách a na Steamu.
        • Veskoslav
          A kdo dělá pak Titanfall? (Který se mi mi mochodem líbil) Neber to jako trolování, ale teď mám v tom docela zmatek, protože jsem si myslel, že oni dělají na Titan a nějaké jiné studio na Ghost.
    • mdkGT
      N A P R O S T E J S O U H L A S !!!!
  • Už se nemůžu dočkat těch přenádhernejch výbuchů v boží grafice. *7* http://bit.ly/1cSQJ4F
  • No tak to jsem přiznám se trochu zklamanej. Čekal jsem, že nové konzole PC trochu ze začátku proženou, ale na druhou stranu u těhlech multigeneračních titulů se asi nedá čekat nic extra.
    Až se budou porovnávat tituly co budou dělané jen pro next-gen a PC, tak věřím, že to bude vyrovnanější.
    • No tak pokud říkají,že pc verze bude hezčí než na nové konzole,tak nejspíš kvůli výkonu.Staré generace s tím nemají nic společného.Nebo taky kecaj,protože co tady bylo nedávno to gameplay video,tak to vypadá víceméně stejně jako předešlý díl a nějaké grafické orgie/náročnost nehrozí.
  • peterka
    Překvapení roku *8*
  • Hra vypadá líp na PC než na konzolích? Není možná. *1*
  • Jeste to nikdo nevidel.Az uvidim tak uverim.Zatim to je jen clanek.ps.A to se vejde jeste na DVD?
    • Moc tomu nerozumím,ale docela by zajímalo jakej vliv má velikost hry na úroveň grafiky.Nedávno jsem si k pc koupil ps3 a ty exklusivky co mají kolem 40 gb (god of war 3,uncharted 3,...) což je ranec vypadají božsky,když uvážíme jakej je ps3 zastaralej krám.Jestli jde jen o lepší textury či co.
    • Ps má Bluray :)
    • GTA 5 sa vleze na 2 takze verim, že COD to nejako zvladne aj na 1:)
  • Trapne zachranovanie neustale padajucich PC predajov? Na to grafika stacit nebude ;-)
    • Chudáčku nemůžeš unést, že na PC to bude vypadat líp jak na vaši "nextgen" konzoli *12*
      • Chtel jsem jen napsat,ze nikdo poradne nevidel ani killzone na ps4 a uz COD bude hezci na pc jak na ps4.Clapi priznejme si,na ps4 jsme skoro zadnou hru ani poradne nevideli jen naky demo!gamescom to jisti!Pak muzeme hanit konzole.
      • No ja som PC hrac, COD sa predava na PC jednoznacne najhorsie (pomerovo) zo vsetkych platforiem a tymto to nezachrania. Na PC je v multiplayerovych strielackach prilis velka konkurencia.
        • U don't say! CoD je nejvíce prodáváno v americe -> tam všichni mají na hraní konzole, počítače jsou u nich na práci (čti notebooky). *6*
    • Miserius
      CoDka se prodavaj dobre i na piratsky PC platforme ne?
  • To je jasný že to bude lepší než PS4, aspon každýmu kdo má PC a vyzná se dácko v HW to jasný je, fandům konzolí to jasný nebude nikdy :))
    • A vypadá nový COD jako něco co vyždímá průměrné herní pc (takový i5,8gb ram,660ti)?Ne vypadá stejně jako minulý díl a proto pochybuju,že to na maximální detaily nezvládne pc za 12000kc a nový konzole.Podle mě kecají,aby prodaly víc kusů na pc.Ale možná se mejlím,uvidíme.
    • Jasný to je i mě, ikdyž mám PS3 a půjdu i do PS4... Konzole se mi prostě líbí a hrávám na ní NHL s kamarády a zabaví mě to na X hodin, + exkluzivní hry co na ní jsou.. Na PC je lepší grafika to ano, to vím i já a přiznám to, taky je tam spousta dobrých her... Ale mě to nijak nevadí, všechno má své PRO a PROTI... Já nejsem zaujatý proti žádné platformě *4*
    • tak ako pc hráčom, že herný priemysel sa stahuje o dum dál:)
  • Mno...trochu smutné. Naštěstí nejsou hry jenom o grafice, že. (hraju jenom na PC a nemám v úmyslu vyvolávat flame)
  • Vavřa pravil toto moudro : Codko je horší než samotné lidstvo !!!!!!!! At je veleben prorok Battlefield !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Ty už to nehul...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit