Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • oktavius66
    Tak tohle sice na Konzolích může vypadat hůře ! Ale exkluzivní tituly na PS3 a XBOX 360 vypadli vždycky perfektně a nad grafikou jsem fakt slintal ( viz. Uncharted, The Last of Us, Killzone atd... ) Na PS4 a XB1 to jinak nebude. Nestěžuji si, ale přiznám to, že na PC hry vypadají o dost lépe... Já za to nemůžu že se mi na ovladači hraje lépe než na klávesnici a myši. Proto hraji na konzoli, protože mě to baví více a na nějakou horší grafiku kašlu. Pro mě je spíše důležité abych si to zahrál. At je to LOW nebo MEDIUM. Zahraji si to a jsem max. spokojen. COD už je pro mě naprostá ohraná série ve které nic nového vlastně není... od doby 5 dílu se vlastně skoro nic nezměnilo... Jenom se přeskinují zbraně a lokace. MP v COD byl stejně nejlepší v MW1 a tak to zůstane. Za těch blbých 60 Euro si to svoje "nové" COD můžete nechat !!! Radši si zahraji BF4, na kterém si alespoň užiji nádhernou grafiku....
  • Miserius
    CoD a jeho 5 let stara grafika bezi i na 7 let starejch konzolich na 60 fps *7*
  • no vidis a konzolistum musi stacit 25fps *1*
  • Miserius
    Porovnej prvni hru na PS3 a The Last of Us
  • Me se libi jak jsou vsichni vyplesknuty z grafiky viz. BF4 a pak ho dve tretiny stejne budou nuceni hrat na medium protoze jinak by se nedostali ani na 30 fps. *6*
  • no potom čo som mal tu "česť" hrať poslednu časť CoD, ktorá vyzerala ako hra z roku 2000 v rozliseni 800x600 a single player bola v podstate jedna veľká cut scéna, tak keci tohoto druhu smelo ignorujem. BF je o "pár" levelov lepsi...
  • "NextGen" konzole bude za midrange PC o generaci pozadu, než vůbec stihne vyjít.
    Za rok až dva tomu budou stačit sestavy za 10-15 klacků.
  • Že nepřekonalo - s tím souhlas, ale blízko k tomu měla mise "No Russian" z MW2. Ano, jsem psychopat a vystřílení letiště plného civilistů z pixelů jsem si maximálně užíval. o:-) Kdo ne?
  • Veskoslav
    Empire jsem nikdy nehrál a NTW taky ne, tyhle období mě nějak nebaví. Já buď středověk, renesanci a antiku a pak až moderní věk.
  • Moc tomu nerozumím,ale docela by zajímalo jakej vliv má velikost hry na úroveň grafiky.Nedávno jsem si k pc koupil ps3 a ty exklusivky co mají kolem 40 gb (god of war 3,uncharted 3,...) což je ranec vypadají božsky,když uvážíme jakej je ps3 zastaralej krám.Jestli jde jen o lepší textury či co.
  • mimochodem na gmg je za 7.48$ komplet Empire+Napoleon TW *8*
  • Veskoslav
    No já to auto stejně splácím jak pako, protože celou částku bych si musel asi dát jedno Pay Day v reálu *1*
  • walltar
    Jo hry si taky dokupuju ... se mě steam knihovna rozrůstá. Koupil sem třetí byt ale stejně je toho pořád moc. No nic budu muset někam investovat.
  • Veskoslav
    Já postupně dokupuji hry, co jsem si za ty roky stáhnul a bavili mě a v té době jsem na to neměl peníze, chystám se na dovolenou na Madagaskar, koupil jsem si nové auto:-D
  • walltar
    Počkat ... neměli náhodou nové konzole drtit PC? Sem nějak doufal, že ten skok v kvalitě bude větší *9* To zase nebude mít cenu upgradovat PC ... co s těma penězma mám dělat? Už me to tu žerou krysy.
  • Ty už to nehul...
  • Veskoslav
    A kdo dělá pak Titanfall? (Který se mi mi mochodem líbil) Neber to jako trolování, ale teď mám v tom docela zmatek, protože jsem si myslel, že oni dělají na Titan a nějaké jiné studio na Ghost.
  • Veskoslav
    Nejhorší je to, že jsem si řekl, že pro mě skvělém BO II (ano sám sebe za to nenávidím, ale bavilo mě si hrát s těmi hračkami a zombii mód v BO byl skvělý) se ti tupci poučili a udělají něco, co prostě utne ty nadávky na zastaralou grafiku, délku kampaně a celkovou arkádovost té série. Se slzou v oku vzpomínám na CoD II a MW, kdy misi v Pripjati podle mě doteď nic v sérii CoD nepřekonalo....

P.S: A to, že zabili Ghosta v MW II, to jim nezapomenu:-P Už proto jsem si ani III. díl nekoupil a ani nestáhnul, protože dvojka mám doma (dárek opět, nechápu proč ale.....) a ta byla fakt jenom naskriptovaná sranda, kdy jsem doufal, že Rusáci odpálí atomovku aspoň třikrát na New York....
  • InfidelBro
    Nope, Infinity Ward dělá Ghost ... teda pokud nelžou na jejich stránkách a na Steamu.
  • Veskoslav
    Pokud vím, tak Infinity dělá na něčem jiném.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit