Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • urcite ne - staci ze mezi metascore a user score nebude 100 % rozdil a jdu do toho:
    http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-black-ops-ii

nebo dokonce 300 %:
    http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3

kvalitni hra je hodnocena priblizne takhle:
    http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-4-modern-warfare

tzn. neni tam extremni rozdil mezi oficialnimi recenzemi a temi uzivatelskymi
  • Herní pc je mrtvý. Jdete podepsat petici za GT5 a RDR chachá *1*
  • "Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One" .......

:DDDDDDDDDDDDDDDDd games.cz začínáte být už jako novinky.cz
  • chudák CoD je už odepsaný :/ , i kdyby teď vytvořili ten nejlepší díl ever, stejně to všichni automaticky poplivou - protože CoD
  • sipecka
    Chlapečku nebo Veskoslave? jediný kdo si tu naklikává hlasy je právě Veskoslav.
  • v porovnání s ostaníma nextgen hrama bude stejne COD vypadt strašne a zastarale at na PC nebo konzoli...
  • podivej se jak vypada Metro Last Light na PC a Last of bude to posledni co ti prijde pekny *3*
  • A jaka hra nebude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One? ŽÁDNÁ VŠECHNY JSOU HEZŽÍ a jedou ve větším rozlišení!
  • walltar
    Tak já budu mít určitě doma vše, ale časem bych chtěl monitory přesunout z herního na pracovní PC a na hraní používat vyloženě jen Rift a TV.
  • CoD bude vypadat na pc lepe...Uvidime lepe tu horsi grafiku...HHHH diky..Zmente engin AMATEEERI.. :-)))...
  • U pc mám velký kožený křeslo který zabírá pulku mýho pokoje a nalevo od křesla mám televizi s pskem xD
  • Chtel jsem jen napsat,ze nikdo poradne nevidel ani killzone na ps4 a uz COD bude hezci na pc jak na ps4.Clapi priznejme si,na ps4 jsme skoro zadnou hru ani poradne nevideli jen naky demo!gamescom to jisti!Pak muzeme hanit konzole.
  • Mele troli troska s naklikavacim multinickem....
  • Jack1947
    MMM , to jo vice mnarocnosti na HW recyklace stareho )8let uz? ( enginu super, dekuji nechci staci tak ledva kampan a jestli i tu zkazi *9* ...
  • Jack1947
    v MW3 byla tusim obdobna mise, zase s tim predpadenim letadla a taky vystrilenim , cutscena a jedinas tou handycamerou by i mozna tu misi smele dala (uch ) skoda ze v BO2 nebyli uz zadne tyhleti zabery byt skriptovane.
  • Jack1947
    MW I. , MW2 posledni dil, co dle meho nazoru vubec stal za koupi nvm ( hral jsem i Waw dejme tomu, BO uz mne tolik nebavil)o.
  • Ja si na hry, ktere hraju na xboxovym ovladaci (jmenovite dark souls, napriklad), pristavim k pocitaci kresilko, poradne se rozvalim skoro do lehu a hraju - a je to, musim za sebe prohlasit, mnohem vetsi fyzicke pohodli, nez byt shrben nad klavesnici a mysi, jako u fpsek =).
  • to mi přijde docela směšný, bezpochyb zatím nejhnusnější next-gen hra, u který se z videa prakticky ani nedá poznat, že to má být next-gen, má vypadat hůř pro konzole, zatimco 1000x hezčí BF 4 ne?
  • Ano vůči PC a Xboxu má PS3 taky nejslabší grafický chip . To není žádná novinka . Bez přímého srovnání ti to ale může být jedno , stejně jako počet framů za sekundu . Pokud stále máš postavu pod kontrolou , dají se přežít i propady k 20 snímkům za s .
    To co se na konzolích počítá je právě schopnost optimalizace současných hitů na úroveň PC Gforce 7800 ...
    A především jde o exkluzivní obsah , ne tituly co se povalují na všech platformách ... ;)
  • Jak taky jinak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší