Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One
16.8.2013 | Adam Homola
221 příspěvků
-
urcite ne - staci ze mezi metascore a user score nebude 100 % rozdil a jdu do toho:
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-black-ops-ii
nebo dokonce 300 %:
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3
kvalitni hra je hodnocena priblizne takhle:
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-4-modern-warfare
tzn. neni tam extremni rozdil mezi oficialnimi recenzemi a temi uzivatelskymi -
Herní pc je mrtvý. Jdete podepsat petici za GT5 a RDR chachá *1*
-
"Call of Duty: Ghosts bude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One" .......
:DDDDDDDDDDDDDDDDd games.cz začínáte být už jako novinky.cz -
chudák CoD je už odepsaný :/ , i kdyby teď vytvořili ten nejlepší díl ever, stejně to všichni automaticky poplivou - protože CoD
-
Chlapečku nebo Veskoslave? jediný kdo si tu naklikává hlasy je právě Veskoslav.
-
v porovnání s ostaníma nextgen hrama bude stejne COD vypadt strašne a zastarale at na PC nebo konzoli...
-
podivej se jak vypada Metro Last Light na PC a Last of bude to posledni co ti prijde pekny *3*
-
A jaka hra nebude na PC hezčí než na PS4 a Xbox One? ŽÁDNÁ VŠECHNY JSOU HEZŽÍ a jedou ve větším rozlišení!
-
Tak já budu mít určitě doma vše, ale časem bych chtěl monitory přesunout z herního na pracovní PC a na hraní používat vyloženě jen Rift a TV.
-
CoD bude vypadat na pc lepe...Uvidime lepe tu horsi grafiku...HHHH diky..Zmente engin AMATEEERI.. :-)))...
-
U pc mám velký kožený křeslo který zabírá pulku mýho pokoje a nalevo od křesla mám televizi s pskem xD
-
Chtel jsem jen napsat,ze nikdo poradne nevidel ani killzone na ps4 a uz COD bude hezci na pc jak na ps4.Clapi priznejme si,na ps4 jsme skoro zadnou hru ani poradne nevideli jen naky demo!gamescom to jisti!Pak muzeme hanit konzole.
-
Mele troli troska s naklikavacim multinickem....
-
MMM , to jo vice mnarocnosti na HW recyklace stareho )8let uz? ( enginu super, dekuji nechci staci tak ledva kampan a jestli i tu zkazi *9* ...
-
v MW3 byla tusim obdobna mise, zase s tim predpadenim letadla a taky vystrilenim , cutscena a jedinas tou handycamerou by i mozna tu misi smele dala (uch ) skoda ze v BO2 nebyli uz zadne tyhleti zabery byt skriptovane.
-
MW I. , MW2 posledni dil, co dle meho nazoru vubec stal za koupi nvm ( hral jsem i Waw dejme tomu, BO uz mne tolik nebavil)o.
-
Ja si na hry, ktere hraju na xboxovym ovladaci (jmenovite dark souls, napriklad), pristavim k pocitaci kresilko, poradne se rozvalim skoro do lehu a hraju - a je to, musim za sebe prohlasit, mnohem vetsi fyzicke pohodli, nez byt shrben nad klavesnici a mysi, jako u fpsek =).
-
to mi přijde docela směšný, bezpochyb zatím nejhnusnější next-gen hra, u který se z videa prakticky ani nedá poznat, že to má být next-gen, má vypadat hůř pro konzole, zatimco 1000x hezčí BF 4 ne?
-
Ano vůči PC a Xboxu má PS3 taky nejslabší grafický chip . To není žádná novinka . Bez přímého srovnání ti to ale může být jedno , stejně jako počet framů za sekundu . Pokud stále máš postavu pod kontrolou , dají se přežít i propady k 20 snímkům za s .
To co se na konzolích počítá je právě schopnost optimalizace současných hitů na úroveň PC Gforce 7800 ...
A především jde o exkluzivní obsah , ne tituly co se povalují na všech platformách ... ;) -
Jak taky jinak