Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1012467_409570562480638_1784704506_n.jpg
  • Ano hraní na PC je mrtvé........ to se objevuje na herních fórech pravidelně posledních deset let :).
  • Upravený nerovná se změněný. Chtělo by to komplet nový.
  • No ty máš taky dost, když mě sleduješ. *15* Wii ruluje vítž týhle generace!
  • Miserius
    Teda ty jsi zase vývtor přirody... Zajímalo by mě kterej z místních exotů seš, když se tu objevuješ tak týden...
  • Játro Veskoslav: Tady je seznam Wii pecek na kterým podle tebe není co hrát. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(seventh_generation)#Wii
    Tobe zbejvá jenom tupě cumět, protože pc to zabalilo vydaním Crysis v roce 2007 od tý doby jede pc jen na tom co mu milostivě nechaj konzole.
  • staci se podivat na ten ''uzasnej'' next GEN MP trailer a je jasne ze to je dalsi nudna naskriptovana kope z hnusnou grafikou + pes nvm o co go...
  • walltar
    Ale stejně je husté, jak to naše PC je už posledních 10let mrtvé ... na PC vychází pořád víc her, než jsem schopný za rok zahrát, má pořár nejvíc exkluzivních titulů a zatím nejzajímavější indie scénu, která produkuje hry, které mě baví hrát (a o to tak trochu jde). Ale tak ono co je mrtvé nemůže zemřít, že ...

Jinak s tím stavěním PC to podle mě je tak nějak napůl ... PC hráči spíš PC staví a firemní sektor spíš kupuje sestavy (ale ve firemním sektoru se PC různě kanibalizují, takže zachvíli už má každý custom PC)
  • To není vůbec jasný.Kdyby šlo o nějakou grafickou pecku,tak to pochopím.Ale pochybuju,že nové konzole nezvládnou na max takovej hnus.Prostě kecají,aby prodaly víc kusů na pc nebo ps4 a xboxone budou na úrovni kancelářského krámu za 5000kč.
  • walltar
    Přesně ... celkem mě ty konzole zklamali. Přemýšlel sem, že bych nějakou pořídil, ale nevím nevím .... no uvidíme za dva tři roky, jaké se na co nasbírají hry.
  • Rhulad
    @anonym Většinou ten, kdo poukazuje na něčí ego ho má prťavé. Člověk co se snaží být racionální a ve větě používá lol není pro mě seriozní, ale naopak je mi k smíchu. PS. Jak se dívám Veskoslavovi zase ujeli účty. Problém je, že ten tvůj acc Boom je dosti proláklý.
  • No je pravda, že nul se tu dá vidět hodně *15* Třeba jako ty Nintendo... Nevim kde si vzal těch 200 PC pro firmu, to sis někde asi vycucal, radši nebudu zjišťovat kde... jo a co podle tebe značí vysoké prodeje konzolí? Více méně skoro nic, protože PC už má skoro každej ty koumáku *15* Snad všichni lidi, co znám, maj PC, některý z nich maj k tomu navíc konzoli, ale snad ani v jednom případě si jí nekupovali kvůli jejím "výhodám" (vzhledem k tomu, že PC i hry na PC vyjde levněji *15* ), ale kvůli tomu, aby si zahráli pár titulů, které na PC nevyšly... A to je způsobený hlavně pirátstvím, to nepopírám... Ale jestli si myslíš, že když sem hodíš čísto s hodně nulama, že si king, tak to LoL *15* Tyhle firmy se honosí vysokýma číslama, maj to jako reklamu, nicméně kolik si myslíš, že se ročně prodá nových PC, nebo nových komponentů? (jako grafárna, paměť, novej zdroj, chlazení atd... o čemž si můžou konzoláci jen zdát a slintat na gamepad *14* ). PC nebude mrtvý minimálně do té doby, kdy jej nahradí stejně drahé a snáž upgradovatelné notebooky (což se už pomalu dějě), což je vývoj docela pochopitelný (pro tebe asi ne), nicméně konzole je nikdy nevytlačí... Howgh
    P.S. Časté používání slova "troll" není zůsobené těmi, kdo jej používají, ale zvyšujícím se výskytem divných individuí na forech, kteří se pod rouškou rádoby vtipnosti snaží marně leštit vlastní, dosti nedokonalé, ego...
  • Rhulad
    Tvoje obrana začíná býti dosti statická .) Zkus vymyslet něco nového něž trolí nicko nebo trosko. Začíná to být poněkud trapné jak se pořád opakuješ. S pozdravem tvůj stín *3* PS. přestaň si klikat ty plusy na to tady nikdo stejně nehledí .)
  • Veskoslav
    Kdo se tady baví o Wii? Já měl například na mysli WiiU;) A Wii? Myslíš tu srandu, co teď byla v Makru za 2,2? No tak nedivím se těm prodejům. Vždyť je to pomalu levnější jak nějaký čínský tablet s Androidem;)Jako hračka to není špatné, ale chlubit se tím? Zastaralý hardware, prakticky nulová nabídka her kromě recyklace Nintendo světa:)
  • Boom
    :-) Nintendo, nintendo:)
  • Veskoslav je eště větší blbeček, než jsme doufali, prej ty s nejhůř prodávanou konzolí. Wii prodalo přes 100 000 000 konzolí, tolik nul vidíš v životě poprvý ty játro *15* Ale naběh sis pěkně, selfownage ti jdou. *1* *1* *1*
  • Veskoslav
    Ano Nintendo fun s konzolí, která je nejhůře prodávanou atd....A víš, co znamená prodej hotových pc a sestavovaných pc? Zkus na to přijít. Sestavované pc na zakázku se nepočítají do prodeje hotových pc od výrobců jako Samsung, HP atd....
  • @Veška: Radim ti, aby sis muj prispevek precetl nekolikrat, pak se muzes vyvarovat zbytecnym hovnum, co tu pises. Btw. Rhulad je pica, ale v tomhle s nim souhlasim. ;)
  • Venco to ze si firma objedna 200 pocitacu a zada pozadavky co v nich chce mit je naprosto normalni a potvrzuje to moje slova. I nekomu tak tupymu jako ty musi bejt jasny, ze se pc nikde nelisuje v celku, ale sklada se z komponent. *1* Ale nic nemuze zastrit fakt, ze klasicky desktopy maj odzvonino. Ve hrach konzole kralujou a pro vyvojare je pc na posledni koleji, protoze potrebujou vydelat prachy, ktery jim vy ZLODEJI nedate. Proto nejlepsi hry vnikaj na konzole, sou exkluzivni a pcckarum zbejva jen slintat a touzit. Marne. *1*
  • Veskoslav
    Na druhou stranu v době vydání PS3 a Xbox 360 bylo průměrné pc smeteno, což teď nebude platit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší