Přejít na výpis diskuzí
Call of Duty: Ghosts představuje novinky v multiplayeru
20.8.2013 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Já nemám nic proti gustu kohokoliv, ať se mu libí motýlek nebo popelnice, ale když tu někdo píše, jak je něco výjimečnýho, když je to totálně naopak... to nejde na to nic nenapsat...
-
Mohli by do kazdeho noveho COD zakomponovat Promod..nechapem ze to este neurobili..alebo vydat F2P CoDko postavene na CoD4 s promodom.
-
když už se tohle někomu líbí, tak ať je ticho a nehlásá tu, jak je to výjimečná hra
Ale prosím tě... -
Tak v tom případě speciálně pro tebe budu muset vymyslet ještě "ubožejší" přezdívku, než je troll... možná, dark troll ? Nebo podzemní troll či kanálový troll...
Teď trochu vážně - když už se tohle někomu líbí, tak ať je ticho a nehlásá tu, jak je to výjimečná hra... *7* To už hraničí s jistou mentální poruchou... i mimino právě porozené musí vidět, že tahle hra má už maxilmáně tak akci, ostatní jde do hnoje... grafika, reálnost, už i arkádovost, námět, atd... -
No nevím, kolik jsi toho nahrál, ale bohužel i v současné době vycházejí rádoby AAA tituly, kde tvůrci na skákání postavy jaksi zapomněli. *3*
-
Já nesahám trollům ani po kotníky, na to tady jsou jiný stíhací esa. Já jen nezastírám entuziasmus z této pro mě výjimečné hry a nestydím se za to.
-
He/he, dříve jsem si řikal, že jsi normální člověk jen s divnými názory, ale teď jasně vidim žesi troll trollovatej *15*
-
Pevně věřím, že po hodinách a hodinách té správné meditační procedury, si to vysvětlit dokážeš. Ale, Metro stejně smrdí, a ať už to je z rychlíku nebo z krabice, není těžké se rozmyslet mezi ním a nezralými a hnilými rajčaty. Takový produkt si od mne peněžní podporu nezaslouží, i když je to z bláta do louže.
-
Jestli to preskakovani bude fungovat stejne dobre jako v BF3 tak si ho muzou nechat. Skluz, ze by Crysis nebo singl MoH?! Vyklaneni, se ve hrach objevuje a zase mizi podle toho zda je aktualne cool. Na druhou stranu BF4 bude mit tolik perku ze si s CoD muzou podat ruce. A ne ze neomezi sprint oni ho dokonce "opepri" perkem. Jeden za osmnact a druhy za dvacet. Co bych povazoval za revoluci by bylo kdyby me zbavily poskakujicich kasparu. Bohuzel ti jsou k videni prakticky ve vsech FPS. Kdyz vidim pometlo ktere co druhy krok vyskoci do vzduchu tak se smeju az zapominam strilet. Nemluve o skakani z druheho patra bez ujmy na zdravi. Vydim to tak ze priznivce infantry only ktery ma slabe PC si muze s klidnym srdcem koupit CoD misto BF4. Prast jako uhod. *6*
-
Ou... no, vzhledem k tvým doposavadním komentům jsem ti přičítal teda kladné IQ, ale asi jsem se zmýlil... Těmi "nezralými a hnilými rajčaty" jsem měl na mysli tvoje zvrácené hodnoty ohledně kvalit hry... A nebo si viděl Metro jen z rychlíku, popř. si ho hodnotil při pohledu na krabici *15* *7* Jinak si to opravdu nedokážu vysvětlit...
-
Vy máte dost *1* *1*
-
Dokud to člověk nevyzkouší tak neví jaká ta hra je a jestly by ho bavila.
-
Aneb zaplat si 10 dolláču a můžeš hrát i za psa ? :D
-
Jenomže COD má být arkáda.. nepamatuji si, že by to byl někdy simulátor...
-
Tak to bych si koupil *1*
-
Ne! Máš-li chuť, poprosil bych o výklad, jak se k té "Výš co je to pointa" má dojít.
-
Pořád čekám na oznámení toho Propesko premium packu...
-
To já (my) taky, nicméně pointa ti doufám došla...
-
Já si rajčata rovnou pěstuju sám, ale to je jinej příběh.
-
V tom případě už plně chápu tvoje "hodnoty kvality"...
Apropo, teď prej nabízej v Penny zelený nahnilý rajčata, mohl bys tam zajít a nakoupit *3* Mě tam ale nečekej, já raději červený a zdravý...
Ale proti gustu...