Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím. Tohle je prostě ulitmativní kompilace toho nejlepšího z herního průmyslu v jedné hře - čistá gameplayová katarze. Bf jasně v tomhle duelu prohrává, to musí být evidentní každému pravému hráči.
  • Jakápak provokace. Metro je jednodušše pro mě kravina nezasluhující si moji herní pozornost ani peníze. Konkrétněji to snad už vyjádřit ani nelze.
  • Možná na to klouzání udělají samostatný mód.Například ve formě vánočního DLC s názvem Lední klouzačka *1*
  • K tomuhle videu mohu říct jen toto: LOL *1*
  • Tímto tě slavnostě jmenuji trollmasterchiefem (přeloženo - troll level 10)... Protože takovejhle kec snad ani normální člověk nemůže myslet vážně... nebo je to provokace ta zmínka o Metru ? I přes svoje chyby strčí Metro snad po všechn stránkách posledních pár dílů CoD do kapsy...
  • Miserius
    Ja se celý video styděl za toho kluka a holku co tam vyjmenovávali věci co jiný hry dělaj už roky a byli uplně pyšný a popisovali to jak to bude NAPROSTO KRUTOPŘÍSNĚ ÚŽASNÝ a užijou si každičkou vteřinu!
  • Mě přišlo vtipný, když představili vyklánění do stran jako novinku. Přitom už to bylo v COD 2 a MW.
  • Dřív mě takovejhle chaotickej styl multiplayeru bavil. Bylo to rychlý, zápas byl krátkej a když jste třeba zabili čtyři nepřátelé za sebou, tak to byl příjemnej pocit. Ale dneska už ne. Teďka mě hodně baví MP v Last of Us. Tam musíte takticky, pomalu, naslouchat okolí, sbírat předměty, aby jste si vyrobili molotov atd. Nic hektickýho a spoléháte se na tým. Když jsem viděl jak to v Ghosts sprejujou jak o život, tak mi z toho bylo divně.
  • jindra.veliky
    ja si vzdycky myslel, ze je to smajl, co prosi *1*
  • Miserius
    Preskakovani prekazek (jako to dela kazda hra uz asi deset let) je velky posun vpred? Ty jsi byl 10 let v jeskyni? A grafika je stejna jako Black Ops 2, stejne jako ty znamky se sbiraj uz 3 díly v multaku...
  • Adam_M
    Aha tak to jsem netusil dik.... :D
  • Tak tohle je naprosta bomba to preskakovani , mega grafika, znamky atd atd .
    JE videt velky posun v pred. Ano bf kde se dava kill za rohem na tohle nemuze mit .
  • Naopak, singl obstojně přežívá. Vlastně je to jediný důvod, proč do CoD ještě jít. Jednou jsem čučel v obchodě na regál plnej her opět a nemohl se rozhodnout, do čeho a kterou mezinárodní korporaci nafinacovat. První mi sice do očí padlo Metro, ale potom mě chudým duchem docvaklo, že za ty tvrdě vydřené peníze taková ptákovinka nestojí, a tak jsem si koupil Black Ops. Peníze už ale zase nejsou problém - tatovi jsem vyluksoval jeho soukromou rezervní krabičku, takže mi jen zbývá zapírat do doby, než vyřeším přeobjednávku. A potom - neskutečný adrenalinovaný herní zážitek pouze pro hermeticky vzdělané - nemůžu se dočkat.
  • Hratelnost je pořád stejná, to mně nezaráží, protože fanoušci to tak asi chtějí. Ale to je tam ten chlapík vážně udělanej z "obrovských novinek" jako jsou vyklánění a přeskakování překážek? To bylo už ve dvojce a tady se o tom mluví jako o něčem nevídaným. Další věc je, že zatím co doteď po mapách všichni skákali, teď se budou klouzat...
  • Video jsem asi po 2 minutách vypl. Na tohle se vážně nedá koukat "Headshot + 50 / 100 ... blabla a půlka obrazovky je zaseta těmahle sračkami .. "
    Co je to kur** za novej trend s těmahle trapárnama ?
    Za takovou hru bych nedal ani korunu ... dokonce by mi nestála ani za stažení.
  • On jenom troluje, tolik peněz mu mama nedá.
  • Miserius
    Škoda, že kdyz rikal ze byli launch titul pro Xbox 360 a ted budou pro Xbox One, že nedodal že to je pořád stejná hra a 7 let jen dávaj nový skiny na čtvrtej díl....
  • Ale je *11* jen to není moc vidět, že je blicí
  • V tom případě máš poněkud zvrácené hodnoty kvality he/he... Když už teda pro něco kupovat CoD, tak pro MP... Singl umřel už v MW2...
  • Marketing *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit