Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky. Taky doufám, že si to užiju. Ostatně moje peníze dávám jen na kvalitní věci, takže očekávám opět kvalitní nabušenou jízdu pro jednoho hráče.
  • Koupit si CoD pro singl je jak koupit si meloun pro šlupku *15* Ale proti gustu... *7*
  • To víš, čím "chudší" hráčí (na těle i na duši), tím víc XP, výbuchu, renků, gunů atd potřebujou jako kompenzaci *3*

To už takovej Serious Sam je lepší odreagovačka, aspoň si na nic nehraje... *3*
  • Tushan
    proč tu není blicí smajlík ? jako sorry ale větší arkádu sem nezažil ty zbraně.... taková trapnost hlavně že hošánci sou profíci *1* nj z kulákem co ani nekope a drží jak přikurtovanej bych taky trefil všechno
  • Ok, tak si ty 3 hodiny střílení a 3 hodiny animaček za ty prachy pořádně užij.
  • A pointa ? *3*
  • Tak, to já zase jo, hlavně kvůli tomu singlu.
  • Multiplayer mi připomíná nějakou automatovou on-rail střílečku, všude lítají vysoké "XPčka",různé nápisy jak jste dokonalý, všechno všude vybuchuje a jen se běhá. Jo jo tvůrci vědí jak udělat minimalistickou střílečku *1*
  • Vykašlete se na CoD a raději nám sem hoďte recenze na Saints Row, Splinter Cell a XCOM. *3*
  • Já si to zahraju, kvůli singlu samozřejmě, ale kupovat to rozhodně nebudu.
  • V čase 5:28 jak tam jde se zbraní co má optiku jak hrom a míří s ní na hráče co je tak do 10m daleko a do toho ten zvukovej efekt po zásahu.... z toho nemůžu :D
  • Jo, každému se líbí něco jiného...ale někteří chtějí, aby se i ostatním líbilo to, co jim, nebo smrt :)
  • Tož, to já taky, ale stejně si ho koupím.
  • Zblitek *1*
  • God-of-War
    Zblitek je na Gamescomu *1*
  • Já představuju CoD Ghost multiplayeru svůj prostředníček.
  • 9/10 článku na hlavní stránce od Aleše Smutného dobrá práce *1* dělá tam taky někdo kromě vás ? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit