Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • video pěkné, všem ale všechno moc pěkně vychází a (doufám, že AI) pajduláci skákaj pod mušku, jinak by video nemělo smysl, že....ale stejně to bude šit, nicméně šit, který zase vyděláš hrůzné peníze a udělá se za rok další, stejný údajně lepší ;)
    v DLC budou vodní mise, kde budete mít za kamaráda cvičeného delfína to jen pro info ;)
  • V téhle diskuzi jenom dokazujete jak jste, s prominutím, vypatlaní! Hraje si COD na realný simulátor války? Říkají tvůrci snad, že hra má nejlepší grafiku nebo engine? Jenom prostě brečíte nad tím, že jiné kvalitnější hry nemají lepší prodejnost a myslíte si, že jít proti proudu z vás dělá něco víc. Komunita hráčů v ČR je strašně negativní (až na výjimky). Dokazujou to tím, jak neustále kopou do Xbox one, i když už je to úplně jiná konzole než před tím a neustálým kopáním do serie, kterou prostě obyčejní lidi mají rádi.
    • Ano, hrajeme/hráli jsme CoD, ale snad po šesti letech volání po jistých změnách, které stále nejsou vyslyšeny, máme právo vyjádřit svoji nespokojenost. Na poličce mám zatím všechny díly, posledních několik z předobjednávek, ale už mám dost nesplněných slibů a prázdných superlativ. Za toto si plnou cenu nezaslouží. Moje rozhořčenost není cesta proti proudu kvůli pocitu rebelie a povýšenosti, ale čistá nespokojenost se směřováním série, která zašla už příliš daleko. Ano, Češi jsou velmi kritičtí, ale podobné názory na hru lze pozorovat napříč zeměmi. A co se týče toho XBoxu, tak tam alespoň Microsoft pochopil, že co představili se lidem nelíbí a rychle začali odvolávat svá tvrzení a pracovat na nápravě, protože jinak by jejich boj s PS4 dopadl katastrofálně. To u CoD je situace jiná. Ani po několika letech stále nedošlo ke změnám, které komunita požadovala. Lidé nahoře jsou si jistí, že jim tupé ovečky nepřeběhnou jinam a zase poslušně koupí hru v předprodeji, pokud jim k tomu dají nějakou zbytečnost navíc.
    • Miserius
      Nikdo uz neresi ze to nema s realitou nic spolecnyho, ale ze to uz je asi 5 let stejný a jen udělaj nový mapky, pár zbraní a čokla a všichni z toho máme padat do mdlob...
  • A podělanej BF4 se může jít zahrabat. COD Ghost RULES !!!!
    • COD Ghost Rules? seriously? *1* Ještě to ani nevyšlo *15*
    • To myslíš jako vážně? :-D vždyť od MW2 se ta hra nehla z místa.a když hla tak hodně špatným směrem :-( škoda ... Už to je dlouho kdy jsem tuhle sérii měl rad
    • hele hraju rad BF a nemusim COD ale v tohle videu jsem videl prvky co byly v BF a protoze tam je vyklapeni se za roh a par dalsich detailu tak musim uznat, ze to vypada, ze zmenim nazor.. pes me teda vadi, ale asi ho preziju.. co vozidla? btw ta destrukce prostredi je mozna vetsi nez BF omg co se deje?
      • prudislav
        jo jako destrukce ve stylu socha->raketa->záblesk->hořící socha je fakt super nextgen :-D pokud já vim už u BFBC2 šlo raketometem nicit nektery zdi pomerne "realisticky" a ne takhle magicky podobně jako komický výbuchy aut už od MW1
        • Veskoslav
          Bf2BC to byl masakr, když jsem poprvé vyhodil stěnu do vzduchu a nevěříci hráč stál na druhé straně *1*
          • Co slo v BfBC2 to uz nejde v BF3. Napriklad destrukce terenu. A neco mi rika ze jeden skriptovany pad mrakodrapu nezachrani ani BF4. *6* Ale zase to bude mit libeznou grafiku zalitou slunecni zari. *6*
  • ja chci to vyklaneni se za roh do BF !!!!!!!!!! mamiiii proc to tam neniiiiiii :(
  • Paráda, CoD ukazuje co je pravej smysl záživnýho MP. A stejně tak jako CoD vítězí nad Battlefield of Duty, tak si bílej raper dává ty černý. Ještě jednou, paráda.
    • Battlefield nikdy nebude sahat Call of Duty ani po kotniky, a s tim jejich novym engine-demem, u kteryho vsichni padaj na kolena, a rikaj "Wow, ten padajici mrakodrap je strasne cool" je strasne smesny :)
      • http://www.youtube.com/watch?v=1hJ5gKcsDQc
      • Veskoslav
        Za to CoD je vážnost sama. Dávají ty mokré hadry i mimo objednávku nebo si je musím dokoupit zvlášť za 15 euro? *1*
        • Doufam ze za 20 :P hold hra pro lepsi narody.
  • Uzasne, skvele, nemohu se uz dockat - predobjednano jiz mam. Jen me trochu mrzi ze neukazali nic o kooperaci, pravdepodobne pujde o ten jejich Spec Ops, ale tim ze o nem nemluvi se bojim, ze pujde o stejnej stereotyp jak tomu bylo v predeslich dilech od Infinity Ward, a to je skoda. Kdyby se ponaucili nejen jak to ted udelali s multakem ale i s kooperaci od svych kolegu od Treyarch. No co si budem povidat, na Black Ops serii to urcite nema, ale i tak skvelej zacatek nove serii od Infinity, snad se jim to podari rozjet a naskocit do rozjeteho vlaku Treyarchu, zatim me to pripadlo ze se spis jen tak vezli s tim MW3. Dlasi plus za Season Pass, no ono je toho vic za co jim tleskam, ale to prozatim staci.
    • Souhlasím. Ale nutno říct, že MP se jeví jako pěkný chaotický typický kanel, takže přestože neurazí, v tomhle případě dám přednost raději něčemu jinýmu. Naštěstí mě u CoD zajímá především singleplayer, takže taky kupuju...
    • Veskoslav
      Božínku já se tak těším a ty úžasňoučké pejsánky. To bude žužánko.
      • Nechovej se tradičně jako buz_rant, Vyhoňslave. *8*
        • Veskoslav
          Zase máš banán trosko? *1*
      • bež farmit do diabla, to je idealni pro tebe *1*
  • Kdo si okamžitě předobjedná, dostane DLC za pouhých 10 dolarů místo 15. DLC obsahuje skin Border Kolie a balení granulí Propesko které vašemu miláčkovi vydrží až do desátého levelu. A když si objednáte tu bomba edici za dva litry, dostanete i skin čivavy
  • perfektne jednoznacne preorder necakal som nieco taketo *8*
    • GlaDOS
      Kup si chleba. Určitě budeš překvapen, co dostaneš.
      • Někdo nepozná ironii a nadsázku, i kdyby ho kousla do zatku.
        • GlaDOS
          Protože neexistuje vůbec nikdo, kdo si CoD:G koupí a bude za to orodovat.
  • Lepší hra než Call of Duty neexistuje, má to všechno, kam se na ni hrabou ty jiné parodie na FPSka jako je BF a ostatní blbosti
    • Právě naopak. COD je parodie na kvalitní FPSka. Všechno je lepší než tahle chujovina (krom prvních dvou dílů, kterým se klaním, a možná ještě World At War)
  • Už jsem se vážně obával, že tu dnes nebude newska o COD a AC *5*

http://media.tumblr.com/tumblr_ltzoymv9wn1qiemcv.gif

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit