Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JO tak najednou se CoD inspiruje od BF? *15* Tady je zase zoufalcu.. Jen hate na nic jineho se nezmuzete dusevni mrzaci.. Mimochodem hraju BF.Proc tolik nenavisti kamaradi.Hraci kupuji hry dobrovolne *7*
    • Samozrejme ze ano. Stacilo se divat na dnesni stream uvadejici multiplayer a vsechny jeho featurky vcetne smart phone aplikace, ktera je vylozenym "Dutylogem", a na smart phonu jen proto, ze to ted leti (viz tablety u battlefieldu a potazmo u division od ubisoftu). Spousta veci je prebranych z battlelogu a nenapadne prevedenych, to vidi s prominutim i naprostej pitomec.
    • Komentáře jsou od toho aby tam lide psali svůj názor (i když není kladný). Když s tím máš problém di na fan site Battlefieldu. Mrzáku. :D
  • TheGGG
    Woau, konečně přidali možnost hrát za ženskou. To v jiných hrách nemáte *2*
    • Snad bude mít výstřih a pude vidět na tělo při pohledu dolů *5*
    • a ty z toho budes vystrikanej :D
    • Konečně budeš moct hrát za sebe nebo aspoň za něco,co je tobě bližší než býti mužem *1* *1*
    • tak to fakt mame ja troska poopravim tvoju vetu
      Woau, konečně přidali možnost hrát za ženskou na kozolach. pretoze hrat za zensku na pc je bezna vec.
      • TheGGG
        Na konzolích máme hromadu her s ženskýma. *14* *14*
        • Tym padom tvoj prvy komentar nema vobec zmysel preco si ho pytal kedze pises ze v inyh hrach to nemate ? :( v dalsom komente si potom sam sebe odporujes ci vlastne uz ani nevies co pises ?
          povedz mi aspon 5 hier normalnych ?
          • TheGGG
            TADY MÁ NĚKDO DLOUHÝ VEDENÍ *6*
            Samozřejmě jsem větu...
            "Woau, konečně přidali možnost hrát za ženskou. To v jiných hrách nemáte"
            myslel ironicky (narážka na to že prezentují možnost hrát za ženu, jako by to byl nějaký neuvěřitelný pokrok na poli her). Bohužel fakt že se na těchto stránkách zdržují hlavně žáci prvního stupně základní školy, mi brání v používaní takovýchto vytříbených a myšlení vyžadujících intelektuálních frází.
            • Doktore, ty to kazíš... :D
    • Nefapuj ! *16*
  • U FPS stříleček dneska není jisté na jakou věkovou kategorii hráču narazíš.. v cod2 clanu jsme měli průměr 30 let, v době kdy se naplnbo rozjela cod4, věková kategorie klesala, což by vysvětlovalo fakt že starší gambleři zůstanou v sérii u klasiky, zatímco mladé to táhne k novinkám, ale zase např. u bf3 jsem hnedka natrefil na početnou partu čtyřicátníku kteří si už teď libují v předobědnávkách na bf4 ... Arma2 mě denně překvapuje s dávkou vyloženě malých dětí i přes absenci speciálních efektů a pozlátek s faktorem složitějšího gameplaye. Tady bych snad vzpoměl jen na Team fortress 2, kde se to dětmi hýří snad díky vesele malované grafiky, ale kdoví.. každý ať hraje co se mu líbí a netřeba hry škatulkovat podle věku, nevěrili byste v jakých zhovadilostech jsem už potkal svoje vrstevníky , a to mám třicítku na krku *3*
    • Přesně tak, pod tohle se podepisuju... vrstevnický, stejný názor.
      Ovšem platí pravidlo, že tyhle "cool" série, jakými cod a bf (ne)jsou, více táhne ty mladší, kteří nevyrůstali na opravdu kvalitních hrách a tudíž nemohou porovnávat.
  • "nový"
  • Začarovaný kruh, dejme tomu, že si to koupí 15ti letý. Sotva zjistí, že je to o ničem a dospěje, tak ho mezitím plynule nahradí o rok, dva mladší, kteří se dostanou do toho věku kdy vás zkrátka tahle ukázka posadí na zadek.
    • Kým si na internetoch tento stereotyp, musel si asi dlho hľadať čo ?.. :D Mám 40+ ročných kamarátov, ktorí hrávajú CoD. Proste milujem 20+ ročných nevyrastencov, ktorý tliachajú o tom, aké deti hrajú CoD ;D
      • trolo
        prva veta nedava zmysel co ma doviedlo k zaveru ze niesi normalny
      • jo pod to bych se podepsal, jakmile někomu odbije dvacítka tak si už myslí, jaký je frajer a devatenáctiletí jací jsou "děcka", je mi 24 a takhle jsem se nikdy nechoval, každý ať si hraje co ho baví a pokud mu vadí komunita hráčů, ať si dá mute na ingame hlasovou komunikaci, tak to dělám já v counter strike a nemám s tím problém
        nejhorší jsou takoví hráči kteří mají pocit nadřazenosti vůči ostatním, protože hrají XX a nehrají YY, směšné
        • ještě bych dodal, že moje bývalá spolubydlící je chováním normální třicátnice, která si sama ráda CoD zahraje na odreagování
      • A kolik je tobě proboha?
        • Vzhledem k smajlíkům ve větách a vkládaní anglických slovíček do slovenských vět bych to viděl na někoho +-15.A navíc jestli máš za "kamarády" dnešní čtyřicátníky byl bych velmi obezřetný.Sice neznám slovenské zákony,ale tohle by mohlo být na hraně a pro tvoje "kamarády" velký problém.
      • Souhlasím se slovenským kolegou. Říkám to pořád - věk nerozhoduje o tom, co kdo hraje a stejně tak vyšší věk nedělá z člověka negumu, právě naopak. 28, 30 nebo 50 let - když někdo nemá v plánu přemýšlet s mozkem v režimu střízlivá racionálnost a rozhled a naopak preferuje křišťálovákoulepředpokladstatus, tak mu není pomoci. Ale to bych mohl vysvětlovat rovnou svýmu synovi a bylo by to rozumnější.
        • To samozřejmě ne, ale je mnohem větší pravděpodobnost, že si to pozlátko uchvátí mladého fakana, než staršího zkušenějšího hráče. Další věc je, že těch mladých co tohle kupují je určitě víc, starší hráči si podle mě raději koupí třeba Zaklínače (příklad rozvinutější, smysluplnější hry s příběhem apod.) ...
          • a co starsiho nezkuseneho hrace? takovych znam spoustu. boji se vseho komplikovaneho, vetsinou neumi anglicky, ale cod si radi zahrajou, pac to rychle pochopi, neni se tam na cem zaseknout a proste se bavi. nejak zapominate na spoustu demograficky skupin
          • Stejně se neodpustilo kategorizování hráčů na příklady rozvinutějších, smysluplnějších her s příběhem a podobně. Tyhle statistiky s podtextem nějaké vyzrálosti, věkovosti, zkušenosti, chytrosti a podobných srand v souvislosti s tím a tím titulem je vesměs lokální cucání si myšlenky z prstů. Jistě, ta pravděpodobnost, že CoD zaujme mladší publikum bude logicky vyšší, ale Co vím CoD zaujímá generačně rozsháhlý publikum, byť se tomu v místní prdeli nechce moc věřit? Každopádně, dělá to z nich míň hráče než ostatní? - Eh, řečnická otázka, protože odpověď místních je mi ze široka známá. - Ovšem v takovém případě do podobné charakteristiky se můžou dostat i lidi holdujícím některým velmi dětinským indie-záležitostem a ty taky hrajoou jak děcka, tak i fotrové. Ono se totiž rádo zapomíná, že lidi investují čas, respektive peníze v prvé řadě do toho, co je subjektivně baví, a dá-li někdo přednost CoD třebas před Zaklínačem (a že takových osobně znám hodně), který mu prostě z herního, žánrového a tématického hlediska nic neříká, tak to nevypovídá vůbec o ničem. Není to míň hráč, míň dospělej, míň nemagor a podobně laděný chujoviny - jen člověk, co hraje, co ho baví, byť samozřejmě by měl poznat, kam až sahá dosah kvality/nekvality v rámci značky.
            • Ty si CoD.
      • Tak slováci byli vždycky trochu divní. Mně je 30, to jen tak pro pořádek.
        • Nikto z nich nie je Slovák.. A vidíš, zase si vypustil ďaľší hlúpy stereotyp.. Neboj, raz dospeješ, chlapče..
          • trolo
            niekto ti bude musiet vysvetlit vyznam slova stereotyp chlapce
          • Sorry, tak maďar. Teď ještě tu o karkulce. Tak či tak, možná by jsi se měl zamyslet nad svým okolím :)
            • Ojojój pritvrdzuje ;D Nie je nič viac CUTE než osočovanie od nejakej šedej nevyrastenej myšky..
          • ďalší*
  • WAR, war never changes,.. or does it?
    • To má mít jen fallout ne ? *9*
    • Pilgrim66
      NEW RANK! Sergeant sergeant master sergeant!
  • Starej engine a grafika celkově- hnus,zbraně se chovaj spíš jak painballky,dron v podobě atd.... Co to jako je ? To chtej někomu prodat? Kdyby se to nejmenovalo COD tak si ty hry nikdo nevšimne .Poslední chybu jsem udělal s mw3 a už nikdy více diky
  • Ta "destrukce prostředí" mi hrozně připomína nfs most wanted..ty srandovní pasti ala benzínka atd. *1* *1*
  • Proč mam takovej pocit, že kdo neni proti CoD, neni cool? Někdo rád střílí v BF, někdo v CoD. Já třeba v CS. Příde mi to stejný jako hádky konzole vs. PC - naprosto nesmyslný..
  • Keyz
    Tak tohle se dnes nejvíce paří na MP jo? *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit