Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    nechal jsem to dojet do konce kvůli Eminemovi
  • Mahcake
    Mně už na to nebaví koukat...to jim to vážně není trapný? *9*

Muzika výborná, hra špatná.
  • Byl tu za posledni dva roky o Call of Duty zverejnen alespon jeden clanek bez sebemensiho naznaku sarkasmu?
    • byl za posledni 2 roky vydany COD, ktery by se bez sarkastickeho pristupu obesel ?
  • 1199,- ? Ja jsem mel teda za to, ze recyklaty maj bejt levnejsi.
    • Taky jsem si zrovna říkal.Přeci kvalitně podobné hry mají v tescu na stojanech za dva stováky.
  • Ty animace jsou otřesné, na to se nedá koukat ani. Když už dělají hru stylem COPY + PASTE, tak aspoň by mohli investovat do těch animací, na tom se přece nedá nic zkazit, jen zlepšit...
  • God-of-War
    Může mi někdo vysvětlit, proč sou tam bazuky a granátomety, když postavy vydrží max dva zásahy z pistole???
    • na zniceni benzinky.. :)
  • kapalka
    nuda nuda šeď šeď
  • Zerathus
    Kluci budou hrát CoD
    Chlapi budou hrát BF
    Pánové budou hrát ARMA
    • ...a rozumní lidé (dámy i pánové) budou hrát kvalitní hry od tvůrců, co z lidí netahaj prachy za přehnaný hype a předražený dlc, za recyklaci obsahu a za minimální inovace.

To vám stojí tisíce komentářů o tom, co je lepší, jestli cod nebo bf, za tu ztrátu času? A co kdybyste milí fps milovníci sáhli třeba po Payday 2, který je naprosto famózní a oproti prvnímu dílu na něm tvůrci opravdu pořádně zapracovali? Evidentně na vás prostě pořád působí ten nesmyslný hype íej a ektyvižnu *7*
    • TheGGG
      A másteři jako já budou hrát kvalitní singleplayer hry
    • Elita VsM bude hrát všechno.
    • A dámy?
      • Zerathus
        Záleží na tom jestli maj v kuchyni PC *15*
      • To si vezme na starosti Trisska.
  • Miserius
    Omylem jsem se koukal na záznam z loňska na BO2 a nepoznal jsem to než ukázali záverečnou obrazovku s datumem vydání *1* *3*
  • tohle uz jsem nekde videl...
    • A ne jednou ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit