Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jediný, co mě tak trochu zaujalo bylo......... už ani nevim.
  • conflig
    no teda já nevím.. nevypadá úplně špatně, ale štvou mě zase ty killstearky.. lepší bude vidět nesestříhaný match
  • Generalmagor
    Snad alespon' ten příběh bude za to stát...
  • CRYPT
    Tak tohle si uz opravdu nekoupim.... Po odpadu zvanem Black Ops 2, toto vypada jako ultimatni crap... MW3 STYLE :x
  • prudislav
    http://images.vg247.com/current//2013/08/call-of-duty-woman.jpg
    vs
    http://i.imgur.com/orA2BUy.jpg

soo nextgen :-D by mě zajímalo kdy bude koněčně skutečnej nextgen u CoD. Vždyť já tu serii měl i rád do 5. dílu
    • Nextgen v pojetí activisionu = marketingový žvást, nic víc. Recyklace, recyklace a ještě jednou.... recyklace.
    • TheGGG
      Pff druhý obrázek je prohnaný stopadesáti filtrama a photošopama. Nečekej že v reálů bude vypadat stejně.
      Plus je ta ženská ošklivá (pokud to vůbec je ženská)
  • Jack1947
    ´´Mp opet nezklamal¸¸ takze zase jen to sp no *3* ( respkt aspon...) *15* .
  • Zdá se mi to, nebo v některých ohledech naprosto bez skrupulí kopírují Homefront? Padlá amerika, droni (ti byli už v BO2, ale stejně) Kilstreak system (MW3 to už mělo)
    Animace vykradené z BF3.
    Nemůžu si pomoci, vypadá to strašně trapně a vysušeně.
  • Jak už bylo napsáno v diskuzi ke článku o tom, kolik se vystřílelo nábojů v CoD od MW, tohle bude spíš o přímočarosti a akci, než o plánování a taktice. A já si dokážu představit, že to bude hrát hromada lidí. Prostě když přijdete nasraný z práce na šéfa/školy na učitelku/odkudkoliv na kohokoliv *2* jen popadnete gamepad/klávesnici a jdete mydlit. Žádný přemýšlení, jen akce. Já např. teď hraju WarThunder a po několika hrách, kdy končím na spodních místech tabulky díky tomu, že jsem nehrál takticky mě ta hra přestává bavit, zatímco ME3 MP, které jsem svého času hrával dost po mě nic moc nechtělo, jen mířit a střílet. A to jsem hrál horem spodem. TÍM NEMÁM NA MYSLI, že taktický MP je na nic, jen, že lidi, který ho hrajou musí ten žánr hry mít rádi aby se chtěli zlepšovat, koukat na gameplaye, analyzovat svoje chyby a chtít se zlepšovat. Často ta hra tak musí být z vašeho seznamu her nejvíš abyste jí věnovali čas, ne jen, že si dáte po práci před spaním pár matchů... A v tom bude mít možná CoD nad BF, o Arma nemluvě navrch. Toť můj názor
  • nahodou to vypadá dobre, nerikam ze to budu hrat. cod se nikdy netvarilo ze ma byt realne, proste je to arkada v dobrem slova smyslu se zabavnym strilenim. K smíchu je spíš bf a lide co ho hrajou, nebudu rikat proč protože bych se opakoval.
  • Hejterkovia celého sveta, spojte svoje sily !!! Oh and cu in game ;D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit