-
Milá redakce, už mě s tím promazáváním příspěvků docela lezete krkem. Jste těžce!!! subjektivní jako vaše hodnocení v recenzích. Tady lehce odbočíme k Mafii 2 a VÝMAZ. Ale nějakýho vychlastanýho maďara tady vesele necháte kecat též mimo téma. Co to melu vždyť to bylo srovnání hodnocení mafia a ghosta.. no proč ne je to na Vás, ale jinak nic moc.
K TÉMATU: Hra je to velice unilá, neoptimalizovaná a zastaralá. vyhoněná recyklace -
Přesně tak.
-
Ja verim v brzky "Free to play". *15*
-
odpad a hry pre deti co bavi len strielat a platit takym zebrakom ako activision kazdy cent
-
jenom 7?? *13*
-
"Chyba šéfredaktora. Beyond se evidentně neměl dostat do pazour Lukáše Grygara"
? -
7 má znamenat něco mezi průměrnou hrou a klenotem, což je na další DLC CoD4 fakt hodně.
-
Ještě že existuje angry joe.
-
amen
-
Co si maji porad vymejslet... aspon ze to bylo hezky zpracovane.
-
Ten konec je jedno z nejdebilnějších zakončení, co jsem ve hře za hodně dlouhou dobu viděl. Víc dementnější už to udělat ani nešlo.
-
Ještě ti chybí odkaz na reklamu Kia.
-
Tak tohle nepochopim. Uz i Cynical Britt to oznacil za strasny fail ze i multiplayer je horsi nez Black Ops (puvodni) a ze za to rozhodne nema cenu utracet penize. Textury jsou low res, zere to jen tak z pleziru 3 GB RAM (ikdyz nemusi). Pulka obsahu je plagiat a podle vas 7/10??? Tak jako vzhledem k ohlasu jsem zjistil ze nejsem ozraly ja ale recenzent.
Nezlobte se, ale s tim hodnocenim uz to zacina byt k smichu. Opravdu nadprumerny a vlastne i originalni a zabavny Space Marines dostalo 5/10 jelikoz recenzent byl lama co neumi pouzviat gamepad, ale houno natrene po x te na zlato si koupi ... *11* -
Tak to je dobrej fail, já nejdřív myslel, že to je srovnání next-gen a PC *15*
-
Tak sem nelez a mas to vyreseny :)
-
A proto musí udělat další hru která bude mít stejný multiplayer, aby získali další prachy místo toho aby pracovali jen na jednom.Hmm fakt skvělé....
-
Nezapomenu, na COD a United Offensive hral bych i dnes, takovouhle hru treba porad. *3*
-
Dit tam v podvodni misi byl i zralok, sice skriptak ale kousal a bolelo to. Ja bych dal priste radsi COD: Vietnam to by mohlo bejt zraso. *4*
-
To je vtip ? To jste snad nevideli tohle http://www.youtube.com/watch?v=YudMypBHaXc >1/10> za nextgen *1*
-
Chyba šéfredaktora. Beyond se evidentně neměl dostat do pazour Lukáše Grygara, to bylo jasný, naopak nový COD by se mu dát mělo na smlsnutí *15*