Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Hezky tu házíš čísílkama. A teď mi pověz o jediné věci díky které by ta hra měla mít i jen nadprůměr. Je to snad pětihodinový singl s příběhem jak z céčkového akčního filmu? Je to snad multiplayer který je furt stejný jako v mnoha předchozích dílech? Je to snad grafika která vyžaduje moderní stroj, ale vypadá jak 6 let stará? Já vážně nevím a ani recenze mi na to nebyla schopná odpovědět.
  • Musim souhlasit! YOLOOOO!
  • Ale tento recenzent nema zdravy usudek! *16*
  • Eurogamer.de – 8/10
    Gamestar Hungary – 8.5/10
    Polygon – 6.5/10
    Lazygamer.net – 8.3/10
    Games.ch – 90/100
    Gamefront – 74/100
    Push Square – 6/10
  • IGN – 8.8/10
    DigitalSpy – 4/5
    USGamer – 3/5
    GameTrailers – 7/10
    OPM – 8/10
    GiantBomb – 3/5
    Gamespot – 8/10
    OXM – 8/10
  • Nejsem kdoví jakej zastánce call of duty ,či obecně fps stříleček,preferuji spíše rpg hry,už vůbec nejsem zastáncem zdejší redakce a jejich recenzí často s nimi hrubě nesouhlasím,viz moje příspěvky k rome total war 2 ,ale dnes se výjimečně musím recenzentů zastat..ta hra su tu známku zaslouží a v pohodě obhájí..pokud by Vás zajímalo,stejně jako mě jak hra obstála v jiných recenzích,zde přikládám nějaké příklady:

Eurogamer – 7/10
    Joystiq – 3.5/5
    Videogamer – 7/10
    CVG – 7/10
    NowGamer – 7.5/10
    Destructoid – 5/10
  • BookerDeWitt
    Má to jeden zásadní háček. Spec ops není FPS, ale 3rd person shooter, ale jinak s tebou souhlasím, že tahle hra nakopává zadek MW3 a spouště jiným střílečkám taktéž.
  • eStar
    Taky mám zkušenosti s tím že metacritic bývá daleko přesnější. Některé hry jsou sice podhodnoceny. Ovšem člověku to naprosto přesně řekne že tady rozhodně není něco v pořádku.
  • Jack1947
    Sak na to uz byl, "patch" jestli myslis tech 6gb na hrani... *3*
  • Jack1947
    To bylo hezke, skoda ze COD nema ty krasne gejziry krve, ustrelene koncetiny atp... to byla panecku pastva pro oci (nebyt Shadow warrior) uz by ta brutalita, pomalu zacala vymizovat SoF nebyl jen jeden, chce to neco na ten zpusob. *7*
  • XorxoxTalarius
    A ty 3GB prazdnyho mista co si to alokuje v RAM je v pohode?
  • Jack1947
    Tvuj boj, jestli ti to pomaha proc ne. *3*
  • Nevim co mate porad za problem s tou recenci. Podle me byla celkem trefna co se obsahu tyce, sice bych se spis preferoval 6/10 ale alespon uz to nejsou znamky typu 9/10 apod. Activision jsou k.... ale kdo dneska neni, Ghost jsem sice zatim nehral takze nemuzu primo posoudit ale uz jsem si toho precetl vic nez dost a v mnoha veci ma autor recenze pravdu.
  • Keby sa rozhodujem či hru kúpiť alebo nie tak rozhodne idem na metacritics... Kúpiš hru, zahráš si ju a povieš si WTF? a už ju nikdy nepustíš... $$$
  • GlaDOS
    Nedávno jsem si zahrál starší Spec Ops: The Line a ten jednoduše nakopal Modern Warfare 3 zadek sofistikovanějším příběhem a skvělou grafickou stylizací. A jelikož dělá Ghost zase IW, na zákledě extrapolace bych mohl tvrdit, že Spec Ops: The Line je pořád lepší fps střílečka.
  • Jack1947
    Ne nebyl, Vietnqam nebyl nikdy coz je skoda stejne tak bitva u verdunu, moznosti maji spousta a cpou to furt do te Teple moderni doby, Debilitou zrovna nesetri. If you love it...
  • Výhodou tohohle webu je ten, že se tu čas od času objeví perfektní článek nebo speciály ať už na cokoliv, který nemá konkurenci a to v celém kontextu z něj dělá nejlepší web v ČR. podle mého
  • Nároky jsou rozhodně vyšší než u posledního dílu,ale rozhodně ne nic strašidelnýho,jak se tady polovina lidí snaží podsouvat..z mýho popisu víš,že nemám nijak zvlášt našlapanej počítač,spíše naopak a jede mi to naprosto bezproblémů..ta hra vůbec náročná není..jediné mínus u hw nároků bych dal za velikost..28 giga je sakra dost :-)..
  • mam otazku k univerzu call of duty

vsecko sa to odohrava v jednom svete, alebo je to taky epizodicky obsah kde jeden diel nenavazuje na iny...

pretoze svet v call of duty bol zniceny tolko krat, ze sa divim ze este je tam o co bojovat a ze sa tam nemlatia palicami a nehadzu po sebe kamene

dalsi diel Call of Duty : Kromaňon warfare ?
  • Jack1947
    Ja jsemsi to "uzil" nekolikrat to mu ver. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit