-
Prikladám link na metacritics (tam si človek spraví obraz o hre najlepšie... Metascore nebo celkove od "hracu" , nesmysl nejlepsi dojem si kazdy spravy po zapareni, pac nejlepsi dojmy jsou prece vzdycky ty vlastni. *4*
-
Chalan asi nevie čo je dobrá hra... Dať 7/10 hre ktorá sa rok čo rok opakuje, neprináša žiadne nové dizajnové mechaniky (MP módy v podstate okopírovali podla Crank a Hunger games),rôznorodosť levelov(0 bodov, to je toho že tam svami behá hafan, máte nejaké super cool hračky alebo ste vo vesmíre.. wow super cool to tu ešte nebolo!) či dokonca prevratnú grafiku ktorú si Activision môže dovoliť s takým ziskom z predchádzajúcich dielov.
Prikladám link na metacritics (tam si človek spraví obraz o hre najlepšie)
PC-http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-ghosts
XHerk-http://www.metacritic.com/game/xbox-360/call-of-duty-ghosts -
Na konzolich ani ne DX 10 a taky neklesalo nic ani na mysli. Ano, prehnane, dekuji moc za hezkej novej kabatek. *4*
-
S tymi narokmi to trosku prepiskli *3*
Ale zase na druhej strane je to aj celkom logicke, ono ked na stary engine stale priadavte nove a nove serepeticky, tak sa to v nom hromadi a zere extremne vela vykonu, za tie prachy by mohli kludne vytvorit s kazdym dielom uplne novy engine...
http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/28343-call-of-duty-ghosts-test-naroku-prekvapive-pekne-hry?start=5 -
No třeba si je někdy přeloží tak, že vůbec nedávají smysl. To je tady taky pomalu na denním pořádku...
-
Zapomnel si dodat, "Chodim sem ze zvyku, hatovat konzole". *3*
-
Já se spíš divím, že tomu nedali ještě i větší číslo. Konečně je to aspoň ta 7! Asi prodělali nějakou osvěcující kůru.
-
To zas ne.
-
Však to číslo nemá měnit ničí názor, to vyjadřuje (v kontextu recenze) názor recenzenta.
A na tvou otázku "proč" neexistuje odpověď, protože srovnáváš recenze na dvě zcela rozdílné hry, od dvou různých autorů (navíc v případě Mafie autora, spadajícího pod předchozí redakci). -
Myslíš ten žralok, kterýho když si ze srandy střelil, tak se k tobě z deseti metrů přiteleportoval během vteřiny a zakousl tě? Schválně to zkus, uvidíš, jak moc ten skript komicky vypadá.
-
A teď vážně, čtete někdo ještě ty recenze tady? Já už dávno ne. Chodím sem spíš jen ze zvyku číst novinky nebo sem tam něco, na těch zatím nic nekazí, ikdyž někdy je to taky na hraně.
-
Vietnam uz predsa bol v tom World at War, nie? *4*
-
Dohráno..Singl kampaň mi zabrala asi zhruba 5 až 6 hodin na střední obtížnost..moje dojmy jsou velmi pozitivní..opět výborná hratelnost,velká pestrost zajímavých lokací(vesmír,podvodní akce,rafinérka)..výborné mise za čoklíka,škoda jen že jich nebylo více..optimalizace podle mě naprosto v pohodě..čtyřjádro phenom 2,8..8 giga ram..a nvidia 660 oc ..všechno na ultra kromě vyhlazování ,v průměru okolo 40-50 fps..grafika je podle mě hezká,nový engine to není,ale posun tam je oproti předešlému dílu značný..hra plynule projítá bez žádného pádu,či zámrzu,setkal jsem se jedinou drobnou chybou a to v lokaci,kde Vás ten hlavní záporák vyhodí z letadla do džungle a Vy se tam schováváte před pronásledovateli pod vodopádem,tak tam mi trochu blbly textury u vodní hladiny..když to porovnám s battelfieldem 4 tak singl je podle mě lepší u call of duty..grafiku má určitě lepší bf4 nicméně musím podotknout,že se mi moc nelíbí,jak je tam všechno strašně přesvícené a všechno se hrozně leskne..viz třeba druhá mise Shangai..úplně mě z toho bolely oči..u bf 4 dávám ještě malé plus za českou lokaci..Podle mě to ve finále vyjde tak plus minus na stejno a určitě doporučuji si zahrát obě hry..lepší fps střílečky prostě na trhu nejsou...ps: hodnotím pouze singly,multiplayer nehraji
-
CoD je jako Internet Explorer :)
-
já vždycky vidím http://www.youtube.com/watch?v=-9r9aNHuMFQ
-
Taky jsem si to pote zacal myslet, slo to i slusneji. *4*
-
-
-
To uz trochu prehanis, kazdy by mel znat sve hranice. Na vic se to uz resilo, proste Experiment co nevysel tecka.
-
To je ř*ť ty **vado
-
Pan Olejnik evidentne prosvihl Aprila.