-
Prostě nahodit Dosbox, z abandonware stáhnout Terminator Futureshock nebo Dark Forces, spustit a vidět, o čem má být FPS :)
-
Pani, jsem necekal ze zareagujes tak podrazdene *8* , tak dobre nic mi potom neni, nebudeme ztracet cas tak nasi debatu radsi utnem tedy moji "Argumenty nejsou na me casti stolu" . Klanim se , odchazim do pozadi... *3*
-
Nemuzu si pomoct, ale recenze vubec neodpovida cislu.
Co bylo receno o singlu? Je otresnej, nema ani poradnou atmosferu, nejvyznamenjsi avizovana novinka - pes a novy engine -> vysmech.
Co bylo receno o multaku? Je tradicne vybornej (coz beru - subjektivni nazor; pro me zatim zadny moderni CoD nemelo lepsi mp nez 4), ale uz dost ohranej a vlastne se tam vubec nic nezmenilo (ty "novinky" uz byly stokrat videne jinde).
Tohle jsou veci, ktery jsem si z recenze odnesl (zjedodusene), a dostalo to 7/10.
Aby nevznikla mejlka, ja nemam nic proti CoD a bylo by mi uplne jedno, kdyby dostala 10/10. Stejnak bych uz Ghost nehral, protoze me ty fps posledni dobou nejak prestaly bavit (vsechno na jedno brdo). Jde o to, ze prectu recenzi a rikam si, znamka sedi tak na 5/10 - i podle toho, jak se na games.cz ma hodnotit podle vaseho desatera, a najednou bum, koukam 7/10.
Trochu zarazejici. -
A to uz tehdy panecku byla radna blbost. (Historie se opakuje zda se). *15*
-
co je ti po tom, co chci a co nechci? ztráta času je to, že na tebe vůbec reaguju...
-
Aha, jasně odpůrce CoD který má v prvním a čtvrtém dílu nahráno tak 2000 hodin. O kvalitě příběhu v singlu se nemá smysl hádat, jen bych snad podotknul že někomu holt stačí málo a když je to špatné jinde tak ať je to špatné i tady, vždyť to vůbec nevadí. U nás se spousta lidí dívá i na Ulici a Vyvolené tak proč by mě to mělo překvapit. co je ovšem neomluvitelné je délka singlu. Hra aktuálně vyžaduje 6 gb ram (tahle pakárna byla opravena neoficiálním patchem/crackem a světe div se ono to funguje i s nižší pamětí) a dx 11 grafickou kartu. Tohle samo o sobě by nevadilo kdyby to nevypadalo hůř než 6 let staré Crysis.
-
Ale nic, to jsem rad ze ho hrat nechces (je to ztrata casu). *3*
-
Moderni stroj, Aha takze Dx10 grafika je tak moc stara ze uz vlastne spise patri do technickeho muzea.Jinak souhlas hezke to bylo jenze, se nabizi otazka nehrali jsme uz neco podobneho ?
Ja odpovim ano hrali, bavilo to tancik byl trochu vykradlej BF ale co uz. Podvodni mise hezke, hezke i ta polarni a koneckoncu hezke byly vsechny. Jenze to jakz takz nebylo to co by dnesni hrac od hry ocekaval, chapu kalet na hlavu atp... nechapu tedy chapu ze jsem mohl mit COD rad a asi bych mel i ted je to rychla akce ktera se jeste rychleji v MP ohraje. Neni konkurence tak proste hrajeme cvo, dum da ze stejne jako NFS atp... *4* -
Právě, že by už nic vymýšlet neměli. *7*
-
Kto hra BF4 iba ako single tak to znaci asi to ze to ma iba ako hack a ze nevie o com hovori kedze posudzovat BF4 podla singlu je ciste sialenstvo!!!
-
proč? já nechci hrát COD Ghosts...
-
Myslíš ten neoficiální RAMFix, který se možná ani na oficiální verzi nedostane a jede s ním hra krásně i pod 4GB RAM? To je super. To jsem rád, že si na tom dali záležet i vývojáři.
-
Ty čísla jsou jen jakási zkrácená recenze,která jednoslovně vyřkne ortel,něco jako vysvědčení ve škole :-)..já se s tebou nemám náladu hádat,protože seš vyloženej odpůrce call of duty,což je z tvýho příspěvku na hony cítit...ano za mě singl určitě na sedmičku je,nejde o debilitu scénáře,ten je špatnej u všech akčních her,ale jde o to vtažení do hry a ty zběsilou parádní hratelnost..ta pestrost lokací je také velmi dobrá..grafika škaredá není,není to nic z čeho bysme si sedly na zadek,není to nový engine,ale pořád to vypadá sakra dobře..moderní stroj to opravdu nepotřebuje..dá se to hrát naprosto plynule na sotva průměrném počítači..multiplayer nemohu hodnotit,protože jsem ho nehrál..
-
Ano je, jenze to bys musel umet cist. *3* *15*
-
Četl si recenzi?
-
je do hodnoceni zapocitan i singleplayer?
-
"Nezapomen jeste napsat ze si to za pulroku/rok urcite v nejake te Akci koupis" a na tema COD uz nic vice, psat nemusis. *3*
-
Ja bych ho tam nechal, tady se nenabizi srovnani.
-
díky za recenzi a za to, že se nenecháte ovlivnit hlasitými křiklouny.
-
No jo vlastně. Tak to můžu z rukávu vytáhnout ještě Bioshock Infinite.