-
Nemusíš,nikdo tě nenutí,ale recenzovat hru jen z videí na youtubu je fakt málo..tu hru je třeba si projít a procítit na vlastní kůži..to že se na hru díváš jen z videa ti nedá možnost nasát tu správnou call of duty atmosféru..:-)
-
Tohle je logika alá ,,Mám skočit z okna, jen abych mohl tuhle hru hrát? Ok. *JUMP*."
Pokud nevidíš, co je na tom špatně, není jediný důvod se s Tebou bavit, CoD našlo svého cílového hráče. -
Právě,vždyt to je pár stovek,které se v budoucnu rozhodně zúročí..
-
Ty jo to mne nenapadlo ze to je parodie na "COD". Taky bych si zaparil, kdovi treba nas zas R* necim prekvapi nekdy. *3*
-
Já bych si to zahrál taky rád, ale asi jen kvůli zbrani Shit Stick 3000. *2*
-
Tak mi teda napiš proč mám kvůli téhle jedné hře upgradovat PC, kvůli 5 hodin dlouhé kampani to dělat nebudu. Kvůli čemu mám vyhodit tisíce korun. Co je v multiplayeru tak inovativního co jsem neviděl v předchozích dílech když i samotná recenze přiznává že je to furt stejné. A ano pokud mi hra nedá jinou možnost pak musím hodnotit na základě videí na youtube.
-
Stojej pakatel, ( brano z pohledu pred rokem a neco mozna 2roky) .
-
Ty a to je takovej hroznej problém dokoupit si další 4 giga ram..vždyt je to investice i do budoucna,rozhodně žádný vyhozený prachy..já Vás vážně nechápu..podle mě řešíte naprostý prkotiny
-
Ne to vubec, jen se nudim nemam do ceho pichnout... chybujeme vsichni. *4*Me to prislo komicvke celkem (ze te srandy dneska bylo az az).
-
Ja vim, jen jsem chtel napsat kdyz si predtim jako reagoval, tak si to nikdo z nas nak moc neveme. *3*
-
Uvažuju jestli si sypat popel na hlavu nebo kontrovat tím, že mám zcela mimořádný zlozvyk uvádět rozlišení v pixelech na šířku. *15*
-
V pohodě,já proti tobě nic nemám :-) já jen reagoval na kolegu estera..
-
OK, to nebyl nejlepsi priklad :D.
Nicmene mysleno tim bylo, ze ja o CoD taky zajem nemam (resp. drive jsem mel) a presto jsem tu napsal asi 4 prispevky, ne vsak nejaky zbesily hejtovani, nemam to zapotrebi, ale proste jen nejaky komentare. (Tolik jich necham tak max jeste u clanku o dote :D)
Tak jako tak to o zajmu o hru opravdu nesvedci. V tomhle pripade spis lidi chteli, aby to dostalo mensi znamku a srovnavaj tuhle kopirku s necim, co dostalo mensi hodnoceni, ale oni se citej ukrivdeni, ze to melo dostat lepsi znamku. Viz vsechny prispevky. Q.E.D. :) -
Pani, ses machr v 1920p *8* , ja muzu max 1080p/i. *3* Jinak souhlas.
-
Nejhorší na tom je, že ta hra vypadá líp než CoD a zahrál bych si jí radši. *15*
-
Klid, hral a na konzoli (pac muj starej kram nesplnil prehnane pozadavky) ujela ti reakce, to se stava. Hlavne ze jsem si zaparil BF4, muzu hrat jakoukoli hru (nebavime se o detajlech) 8gb ram mam, 4jadro mam. Dalsi dotazy ? *7* Ptal ses predtim nehrali, tak si to neber tak ze si nereagoval na mne.
-
*kuck* vstyčeným *kuck*
-
I kdyby byl tenhle díl CoD sebelepší, neodpustím autorům tu nehoráznou, NEHORÁZNOU pras...err...srandu s 6 GB paměti.
A teď nejde o to, že méně než 6 GB paměti je na dnešní poměry málo a podobně (všechny hry hraju v 1920p a nikdy jsem nedostatek v žádné hře necítil ani s 4 GB), teď jde o to, že tento požadavek je tak nehorázně uměle vytvořený, že ho komunita obešla během jediného dne - celou hru jsem dohrál na 4 GB bez jediného problému.
Ceny RAM šly nahoru a CoD se chce tvářit jako next-gen hra, kterou ani náhodou není. Tohle nesmrdí, tohle je do nebevolající sviňá...sprostota.
Výsměch mně jakožto zákazníkovi, takže z mojí strany odpovídám vztyčeným prostředníčkem. -
Pro me je CoD alternativou k filmovym Transformers, Avengers, Thorovi atd. Trikrat do tydne bych na to koukat nemohl ale jednou za dva, tri roky si to s klidnym srdcem prubnu. Jen s tim rozdílem ze u CoD nemam mastne prsty od popcornu. BF4 se leskne novotou ale singl ma ještě zoufalejsi. Radeji náruživou samici s faldíkem, nez modelku která lezi jako prkno a nevyda ani hlasek. *5*
-
Joo už to vidím,sjel si to na youtubu..tím se všechno vyjasńuje :-D ..Neuvěřitelný,že takovýhle lidi mají tu drzost tu něco kritizovat :-D