-
Pokud vás to samé pořád baví tak proč ne? Proč měnit něco co očividně funguje tak dobře. Nové mapi. Zbraně, perky...Tohle mi na pár měsíců stačí. Až mě hra přestane bavit tak jí prostě nekoupím, zatím se to ale nestalo.
-
nepřipadá vám, pane, že jste ale pak tak trochu zaseklej na místě? hrát pořád dokola to samé?
-
akurát tak vyjadrenie tvojho názoru je s*čka....nehral si, nekúpil si si to, nevyjadruj sa k tomu....
-
No žádná sláva to teda není, ale jako mega průšvih to taky neberu. Singl si jako každej rok odehraju, utkvěj mi v hlavě max. 3-4 scénky. A MP mám jako rychlejší arkádovou alternativu k BF4, kde zas prozměnu SP skoro nehraju a baštim MP....kdyby nepadal.....jen kdyby už nepadal.
-
Tohle nechápu, u Batmana vám nevadilo že hra je prostě starší díl kde jen napadnul sníh? :D Včetně naprosto stejných animací.
-
Singl mnohem lepší než konkurence, i když musím přiznat že oproti takovému BO II slabší a multiplayer stejný jako předešlé díly. Tohle ale přesně chci, pořádně prověřit reflexi bez toho aby mě přejel tank, jednou za rok prostě vypnout a užít si tu pro mě skvělou hratelnost. Já jsem spokojen a ta vaše směšná křížová výprava za číslem v recenzi na tom nic nezmění. Protože když si člověk recenzi přečte a hru opravdu hrál (včetně mp) tak musí souhlasit. Už se těším na příští rok na Treyarch, protože pro mě není 900kč cena kterou bych za kvalitní “datadisk“ nezaplatil.
-
To ale nic nemění na tom, že je to s*ačka, že ? *2*
-
Toto dostalo tolko co metro alebo batman vam to uz nacisto je*e? bf4 si zasluzi 7 toto je poctiva 5..ako moze sprasena optimalizacia dementny pribeh ktory kopiruje dokola predosle casti dokonca aj misie a modely o mp ani nehovorim dostat 7 ???
-
Poopravím zopár chýb v recenzii:
1. To lano, ktorým zlaňujú je oceľové, takže prerezať sa dá asi ťažko
2. Pes je súťaž rodiny a slúži ako prieskumník, takže má zmysel v príbehu i jeho využitie.
3. Hneď prvá veta blud, Ghosts je prvé CoD, kde chýba americký patriotizmus a nebojuje sa za USA, ale za rodinu a prežitie, čo má omnoho lepší zmysel ako BF alebo Black Ops.
4. Ghosts nemá nekonečný respawn nepriateľov, ale presný počet...to si autor mýli s Black Ops 1 a 2, ktorá bola neskutočne nadhodnotená.
5. 4 hodiny nemá singláč ani náhodou, zavádzanie....6 hodín na easy speedrun
6. oproti BF 4 je singleplayer oprostený od vyložených trápnosti, misie na seba nadväzujú v peknom tempe a dávajú zmysel.
7. Hlavný hrdina nehovorí ani v HL 2 a vadilo to hodnoteniu 10/10?? -
Ale no tak, je to přece "CALL OF DUTY" a i když je to úplná..., tak přece nemůže dostat 6 bodů, nebo nedej bože 5 ;-)
-
a ten multiplayer není pořád stejnej už několik let?
-
jak číselný hodnocení neřeším, tak tady je fakt vidět, že nižší hodnocení asi dát (z nějakýho důvodu) nešlo...
-
Z textu recenze se zdá zjevný, že multiplayer.
-
Tak máme opět nové call of duty, opět je to to samé co už tu x krát bylo :). Máme hru u, které single ocení jen piráti, protože ostatní si začnou rvát vlasy, že za ty tři hoďky zase zaplatili :). Ovšem co by to bylo za CoD, kdybychom nezačali pořádnou inkvizici proti všem komu se to náhodou líbí :).
-
Hra je az na MP kompletne strhana a dostane 7/10? To snad nie :-)
-
Krasny priklad tuposti hernej sceny - ako sa im moze oplatit vyvyjat stale rovnaku srač....ku???
-
pětka je těžkej průměr, nicméně je pravda, že dnes není s čím srovnávat :D
-
Osobne ignor, a to na vsechny CODY od druhyho dilu.
-
Uznávám recenzenta za napsání pravdy a mimojiné i za jeho odvahu, dát jen díky multiplayeru sedmičku, ale to je samozřejmě jeho věc :)
Takže shrnuto a podtrženo další vyždímaný o horší klon předešlých CoD s nezměněným multiplayerem (plus mínus) a hloupým singlem....slibované nepřišlo, šlo jen o plané řeči ze strany vývojářů a ramenaté poznámky....
Hra si najde své fanoušky, dělá to tak leta, ale nemá co nabídnout nikomu novému....buď jste na CoD vlnu naladěni a nekoukáte okolo a neřešíte boty a užijete si hru...a nebo nedejbože začnete přemýšlet a už se může stát katastrofa, je to škoda.
Osobně obyčejná pětka, možná půl bodu za snahu... -
Cituji z recenze Lost Planet 3 tady na games.cz:
Lost Planet 3 drží nad vodou jenom relativně slušný příběh a fajn soundtrack. Jinak jde o prachobyčejnou střílečku plnou frustrujících chyb, kterou jste v bleděmodrém hráli už nesčetněkrát.
Přesně tenhle verdikt je aplikovatelný na nové Call Of Duty. I když obě hry nezrecenzoval tentýž člověk a každá z her má trochu odlišný koncept, řekněte mi někdo prosím, čím se dá ospravedlnit o 3 stupně vyšší číslo u Call Of Duty! Prosím, filmovost, atmosféru a jiné drobné prvky neberu jako pádný argument!