Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já například podle kámošů hraju hry jen proto abych je mohl zkritizovat ;)
  • Uz ten pes me neskutecne odrazuje. Nenavidim, kdyz jsou zvirata zneuzivana pro boj a valku. At si ve valecnych konfliktech chcipaji ti, co si to zacali a pokracuji v tom.
  • kouknu na youtube ohledně jakékoliv skriptované hry, která bude po každém projítí naprosto stejná s minimem změn, které se dají předvídat a ohodnotím ji, já v tom problém prostě nevidím, nevidím důvod takovou hru kupovat a už vůbec nevidím důvod ji pirátit, jestli sis ji koupil máš smůlu, jestli sis ji upirátil je to to samé jakoby ses díval na YT tak tu nemel bludy :D
  • vojta.kostka
    Hnus. Zrůdnost. Ale dalo se to čekat. Vývojáři ani neměli snahu nějak zlepšit zajetý engine, samé klišé, hroznou, několikrát překonanou grafiku. Ale vzhledem k masové mediální kampani si tato hra našla své ovce. Nechápu, jak může někdo tuto hru chválit jen proto, že je to Call of Duty.
    Next-gen? Je to úplně stejné, jako Modern Warfare 2! Jak může mít TAKOVÁ hra takové přemrštěné požadavky?
    Nechápu to, a mrzí mě to, CoD jsem do dob MW 2 hrál rád.
  • eStar
    ponocnej jarda: Víš čím se hardcore fanoušek vyznačuje především? Není schopný unést jakoukoliv kritiku na jeho oblíbenou hru, i když je naprosto oprávněná. A dokládám to tím že jsem od tebe za celou dobu neviděl jediný argument který by vysvětlil proč je podle tebe ta hra tak skvělá. A upřímně by mě zajímala jedna věc. to jsi si tu hru opravdu koupil kvůli 5-ti hodinovému SP, nebo jsi to upirátil? *7*
  • jarda z pomocnej (skoly): Kdybys nebyl trotl a vedel jak funguje RAM a neco malo o PC celkove, tak bys nenapsal takovou pitchovinu jako "aplikace POTREBUJE 6 giga ram"... *4*
  • smejki
    http://www.youtube.com/watch?v=DY-tAEk3yp0
  • "Helpful tip: Alway verbaly questions oponent's sexuality" Fakt je to parodie? *1*
  • Kluci z Activisionu na mě budou sakra pyšný,až si tu pročtou ,jak jsem za ně tady dneska bojoval.. :-))) dobrou noc
  • Já už vlastně ani nevím :-))) já vlastně žádnej nemám..dobře sem si zahrál a jsem spokojenej..za rok si to dám v novém kabátku znovu..tak jako předešlá léta ::-D
  • Jak jsem psal výše:
    Pokud nevidíš, co je na tom špatně, není jediný důvod se s Tebou bavit, CoD našlo svého cílového hráče.

Bééé...
  • ucho
    tak v čem je problém? :)
  • Ale tady přeci nejde o blbý call of duty :-)) jde o to,že za chviku to bude vyžadovat každá druhá hra,ten upgrade je naprostou nutností a čím dříve tím lépe..
  • Je to přesně jak jsem psal v příspěvku níže,nesplnuji minimální hw požadavky,tím pádem je to kravina první kategorie..představ si,že každá pc hra má nějaké požadavky..některá menší některá vyžaduje silnější mašinu..Je konec roku 2013 a domnívám se,že chtít hrát moderní nejnovější hry a nemít 4 jádro,více jak 4 giga ram či grafiku která podporuje dx 11 je naprostá zoufalost..
  • seprah
    no vidíš, a nesplňuje... já např., když jsem si sestavoval PC, měl jsem k tomu odloženou částku, kterou jsem nechtěl ani o korunu překročit a nakonec jsem se omezil právě na RAMkách, tak mám 4GB s tím, že až budu doopravdy potřebovat, tak dokoupím. S žádnou hrou nemám doposud problémy, co se týče výkonu a kvůli něčemu jako je tohle bych o upgradu RAM neuvažoval ani po solidní dávce meskalinu..
  • Já rozhodně nejsem žádnej hardcore fanoušek call of duty..naistaloval jsem dohrál a smazal..a pochybuji,že se k ní ještě někdy vrátím(vzhledem k tomu s jakou rychlostí vycházejí nové díly,tak určitě ne :-D)..Mně jen prostě vadí to,že ta hra je pod palbou kritiky ze všech stran a přitom si to vůbec nezaslouží,na poli fps má jediného konkurenta a to battelfield 4,které je jen o malinký fous lepší..
  • Ježišimarja :-D já se jen pozastavuji nad tím,že polovina lidí brečí nad tím že hra vyžaduje více jak 4 giga ram a druhá,že hra vyžaduje dx 11 grafiku..já jsem měl za to,že drtivá většina pc hráčů tyhle podmínky úplně bez problémů splnuje,ale jak se ukazuje,tak jsem byl opravdu velmi naivní... pánové dopuručuji se probrat a začít průběžně vylepšovat počítač,protože s tímhle přístupem se vám za chvilku může stát,že si nezahrajete vůbec nic...
  • Ještě lépe - ,,Chcete jít na tenhle film do kina? Lístky si musíte koupit oblečeni ve fialovém saku s našitým nápisem "Bééé, ovečka Bééé". Takový oblek přece v budoucnu zužitkujete, je to takový problém si ho koupit za pár šupů? Je to investice do budoucna, třeba se za pár let bude hodit."
  • Jack1947
    Ja si tedy nevsiml, ze by psal o tom ze si ji koupil. *7*
  • eStar
    Takže nejsi schopný vyprodukovat ani jediný validní argument. Skoro mi to přijde že ani sám nevíš proč sis tu hru koupil, což mimochodem bývá u hardcore fanoušků CoD dost časté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit